הפינה חסרת השם

טולייצ

New member
אממ.. ../images/Emo187.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ) : לא בא לה - שיר השבוע (כללי) : Changes - דיויד בואי - אלבום השבוע : האלבום ממנו לקוח השיר הנבחר, Hunky Dory
- האדם שעשה לכם את השבוע : ברק - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם) : אין צורך להרבות במילים,השיר הזה Damien Rice - The Blower's Daughter עושה את שלו
- משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : "צבא,כל הזין.." (לא רק שאני שונאת חיילים,אני גם שונאת כאלו שמשנים את כל תפיסת עולמם אחרי הגיוס,אידיאולוגיה שווה לגרוש?!) - דבר שהשגתם השבוע : אממ.. - מאכל השבוע : סלט גזר וחסה עם רוטב מיוחד,במלון הולידי אין (חזרתי לא מזמן!!)
- משהו (מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע : עדי אשכנזי-ההופעה
- משהו שהרס את השבוע : מישהו
השבוע שבפתח : - משהו שאתם מחכים לו השבוע : מחווה לפינק פלויד!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע : הרבה כיף :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע : Hurt - כריסטינה אגילרה,שיר מקסים! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע :
היום בדיוק שנה! סתם: - תמונה מגניבה : כנר איטלקי (אני צילמתי)

גוטשה

New member
אם כבר

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): "לא בא לה" (אני הכי מרוכזת בו!) - שיר השבוע (כללי): "Everything In Its Right Place", של רדיוהד - אלבום השבוע: Kind Of Blue- מיילס דייויס, Kid A- רדיוהד - האדם שעשה לכם את השבוע: אין מישהו מסוים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): - מאכל השבוע: עוגה שאמא שרפה P: - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: המבחן במתמטיקה :) - משהו שהרס את השבוע: אם זה הרס אז למה זה חשוב? השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נעליים מחר, תעודות בשישי (וגם ההופעה ביום שישי!) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בכללי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל מיני שירים של נט קינג קול
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שזה לא יהיה, שיהיה כיף לראות אותו סתם: - תמונה מגניבה:

jack 1

New member
בלע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):מי שומע שייגעצ
- שיר השבוע (כללי):מרגיש אחר-סינרגיה - אלבום השבוע:אין - האדם שעשה לכם את השבוע:אני אשמור את זה לעצמי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):ממ אין לי כח לחשוב על זה - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)SMS מסויים שקיבלתי
- דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): ממ אני אשמור את זה לעצמי טאנקיו - מאכל השבוע:אורז - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:אני אשמור את זה לעצמי תודה - משהו שהרס את השבוע:הצבא.הוא הורס כל שבוע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אני אשמור את זה לעצמי תודה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:אני אשמור את זה לעצמי תודה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מרגיש אחר-סינרגיה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אני אשמור את זה לעצמי תודה(יש לי הרגשה מוזרה של דה ז'ה וו בקשר לזה
) סתם: - תמונה מגניבה:הנה

לא מבינות שאצלי אהבה זה כבר פאסהההה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): :) - שיר השבוע (כללי): המתוקות האחרונות של אריק ברמן ו- walking on the moon של the police - אלבום השבוע: נגיעות - האדם שעשה לכם את השבוע: :O - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): זה לא נתפס שלא נכנס אם לא פותחים את המכנססססס, סתם נו מאיפה לי? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): למה יש לבבות על נייר טואלט? כי אהבה שווה לתחת XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): שלא תדעו - מאכל השבוע: בלהבלהלבלבהב - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שהוא נגמר - משהו שהרס את השבוע: "קחי את הדברים שלך ועופי" -זה מה שאני עושה "את עפה לאט!!!!!!!!" השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שזה יקרה מהר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: :) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה מגניבה:

ססילייה

New member
עם נרות וכינרות ולפחות אני!מנסההההה

השנה החתונה..בכלל לא בתמונה! תקראי לי שובניסט תקראי לי.. בן זונה D: אריק ברמן שליטע%$@#%

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo29.gif

ישלי עשר דקות. בייביסיטר. מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): אין - שיר השבוע (כללי): איי הו. רד הוט - אלבום השבוע: פלסיבו - האדם שעשה לכם את השבוע: אומיליק - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): קניתי ג'ינס נורמלי במאה חמישים שקל - מאכל השבוע: פומלות - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: נסיעה לאילת - משהו שהרס את השבוע: היה שבוע נחמד השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה לי זמן להכין עבודות עד תחילת החופש -שיר שפתחתם איתו את השבוע: איתי>< זה השיר המתנה של מי שאני עושה לה בייביסיטר! אולוהים -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השבוע אין משו מיוחד. שבוע הבא זויק ואפי. וכל מי שיהיה מעוניין ביומראשון בתלאביב. סתם: - תמונה מגניבה:בלופ. חזרתי מהבייביסיטר. כההה 50 שקלללל זה השלים לי את מה שביזבזתי אתמולץ [מהכסף שלי]

animal bar

New member
הממ...תשובות וכאלה...:p

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):להלחם במפלצות ולהפסיק לאכול עוגות... - שיר השבוע (כללי):הממ...השיר הזה של לוסט פרופטסהממ..."know ya..."ועד כמה פעמים...לא חשוב...המבין יבן... - אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגות...:p - האדם שעשה לכם את השבוע:אין אדם אבל יש יצור...עוגיפלצת!!...D: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זה לא מגניב להתעורר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)מתי חיים יבין שאריק איינשטיין ויורם גאון?!... - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):נראה לי...ציון טוב במתמטיקה... - מאכל השבוע:מסטיק... - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:קניתי חולצות במתלבשים...=P - משהו שהרס את השבוע:קרין!!... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לבדוק אם יגיעו לי כרטיסים להופעה של שייגעצ בדואר... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני יקבל כרטיסים להופעה של שייגעצ השבוע...:p -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מכה אפורה... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:בני סלע!!...ואז לדקור אותו עוד קצת בתחת... סתם: - תמונה מגניבה

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif -______-

מומלצי השבוע: הא? Oס השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): לא בא לה. - שיר השבוע (כללי): רוח גדולה - מהשד"ק - אלבום השבוע: הוהו- מהשד"ק - האדם שעשה לכם את השבוע: רעז
ופוצקי
. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רוח גדולה אולי רק את יכולה להחזיר הכל להתחלה.." להלהלהלהלה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין. -__- - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): עליתי 2 קילו. -__- - מאכל השבוע: אין. - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: שני ואלי ביחד וביט בגאלה. - משהו שהרס את השבוע: הווווו המון. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פישי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: יש כל מיני. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שיר אחד של הספייס גירלז. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: איף. סתם: - תמונה מגניבה:

Hezi The One

New member
מסע לערבה 2006 היר איי קאם

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ):להפסיק לאכול עוגות - שיר השבוע (כללי):עוזב-סינרגיה - אלבום השבוע:להפסיק לאכול עוגות:] (מזמן לא היה פה שייגעצ) - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא שמוציאה אותי לטיולללל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):עכשיו היום הזה מתחיל וזהו יום טוב - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לאדעעעעעע - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...):הוקם מחסן:] - מאכל השבוע:רנבורגר - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע:חנוכההההההה - משהו שהרס את השבוע:אסיפת הורים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:טיול חנוכההההההההה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:טיול חנוכהההההההההה -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:**** סתם: - תמונה מגניבה:אין לי כח

עונה+חדשהה =]

היי קוראים לי עינבב חדשה פה ואוהבת את שייגעצצ כמובןן :p השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שייגעצ): המילים הכי יפות - שיר השבוע (כללי): יותר מדי הרבה-עברי לידר - אלבום השבוע: להפסיק לאכול עוגות - האדם שעשה לכם את השבוע: חברה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא קלל - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) הבנאדם נהיה נינטט-מועדון לילהה XD - דבר שהשגתם השבוע(לדוג'-הורדתי 2 קילו!,קנו לי דיסק שממש רציתי...): הדיסק של שייגעצ+חתמיה+ההופעה =] - מאכל השבוע: ספגטייי - משהו(מאורע כלשהו,או משהו בסגנון) שעשה לכם את השבוע: יומולדת של חברה - משהו שהרס את השבוע: יום שישי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שחברה שלא ראיתי מלאןןן זמן תבוא אליי =] - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שגידו תאריך להופעה של עברי בזכרון -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גניבה בהופעה חיה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: \ סתם: - תמונה מגניבה:

freaky cow

New member
../images/Emo110.gif נימפנימפ עידכווווןן

קניתי היום 2דיסקים!!! REM up ונירוונה... ושניהים סךהכל 85 שקלים!

למעלה