הראיון אמש בגל"צ עם תום על פורטה

Tomer TR

New member
קבלו פינוק שיהיה שבוע טוב לכולם

עדיף במקום לשלוח לכל אחד בנפרד - הספיישל רק שלא תגידו לא ידענו: - האיכות סבירה ולא יותר, זה עדיין רדיו ויש דיסטורשן לעיתים בשירים. ניסיתי לסדר מעט במהלך אין לך מקום ומאחרי מלחמה שקטה נראה לי - הוקלט מסוף מחפש תשובה, והורדתי את אם כבר וג'קי כי לגלצ היו בעיות באינטרנט (מקוטעים ולא רק אצלי) - באין לך מקום הפסקתי לכמה זמן כדי להאריך את ההקלטה שבוע טוב!

Noam TG

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo70.gif

רק שהלינק לא עובד..יש מצב שתעלה שוב
תודה!

Tomer TR

New member
../images/Emo176.gif קישור נוסף להורדת הספיישל

אם שוב תגמר הגבלת ההורדות ותשלחו אחד לשני במקרה שעוד אנשים ירצו להוריד, זה יהיה בנזונה

Tomer TR

New member
מוות להם

עדיין עושים בעיות, מחר בערב אני אטפל בזה ואעלה לאתר נוסף

yuval2d

New member
גבר יש מצב שאתה מסדר את זה עכשיו? אני סתם מזכ

אני סתם מזכיר.. כי בא לי לשמוע את זה רצח והאתר המעפן הזה חוסם את ההורדה...

Tomer TR

New member
לא שכחתי אני בדרך הביתה

צבא זה ארגון לא צפוי ובגלל זה השעה, עוד שעה ומשהו הספיישל יהיה בפורום אמן

Tomer TR

New member
../images/Emo179.gif סוף סוף - קישור חדש לספיישל!

בשעה טובה סיימתי להעלות אותו לאתר שלפי הדיווחים טוב יותר מקודמו, רק מה תקראו 2 שניות את מה שכתבתי כדי שתבינו בדיוק איך להוריד ולא תסתבכו לחינם: 1) לוחצים על הקישור בסוף ההודעה 2) באתר שנפתח יורדים הכי למטה ולוחצים על הכפתור "Free" שנמצא בתחתית הטבלה שבתחתית העמוד 3) קצת אחרי אמצע העמוד כתוב לכם "No Premium User. Please enter" ואז ארבעה אותיות בגדול תכתבו את ארבעת האותיות בתיבת טקסט שבמתחתיהם, זאתי שממש מצד שמאל שלה כתוב "here:". 4) תלחצו על הכפתור שמצד ימין לתיבת הטקסט הזאת, כתוב בו "Download via משהו..." 5)אחרי שלחצתם זה יתחיל להוריד, אבל שם הקובץ יהיה מלא מספרים ו"___" בינהם, לא משהו שנראה נורמלי. פשוט תשנו את שם הקובץ לאיזה שם שבא לכם, העיקר שבסוף תוסיפו ".mp3" (בלי הגרשיים), ואז המחשב יבין שזה קובץ MP3 וינגן אותו כשתסיימו להוריד. דוגמא לשם קובץ שאתם יכולים לקרוא לו: hayehudim.mp3 או היהודיםברדיו.mp3 הבנתם? זה הכל, לא מסובך בכלל יאללה תהנו

Tomer TR

New member
טיפים טובים

- אחרי שאתם לוחצים על הכפתור של ה"Free", זה עובר לעמוד הבא ואז מגיע שלב 3 - אם השרת תפוס ואתם לא מצליחים להוריד בגלל זה, נסו לבחור שרת אחר - בוחרים שרת בכפתורים העיגולים שנמצאים במרכז עמוד של שלב 3. נסו את זה אם לא הצלחתם בכל זאת, יש מצב גדול שזה יפתור לכם את הבעיה ותודה ל-SOG על העצות והפתרונות

I SOG I

New member
../images/Emo26.gif מה זה? מה זה ההסבר הזה? מה הקונספציה?!

סתם אחי . תודה על ההעלאה .
אם מישהו לא הבין את ההסבר - התמונה בטוח תעזור :) 1.לחיצה על FREE 2.בחירת שרת . בד"כ level3 הכי מהיר (מסומן באדום) 3.העתקת הקוד בן 4 ספרות\אותיות למקום המתאים 4.לחיצה על download . שימו לב ! לשרת הזה יש הגבלת IP . מה זה אומר ? זה אומר שאם הגעת לשלב 5 בתמונה ולחצתם שמור\פתח אתם אוטומטית נכנסים לרשימה שחוסמת אותכם מהורדה נוספת למשך כשעה .. אפשר להחליף IP ואז אין בעיה אבל אני לא בטוח שכל אחד יודע לעשות זאת ולכן המלצה שלי : לדעת שיש לכם 20-30 דק' להורדה בלי הפרעות בהצלחה :) ההורדה תיקח בסביבות ה 20 דק' .

למעלה