7
A ady18 Well-known member 13/9/06 #22 איזה מתוקה הייתה בגיא פינס והכי יפה היה לראות את החיבוק בינה לבין איה
ט טל ליהיא New member 14/9/06 #24 מצב שאת מעלה את התמונות לאלבומים? לארועים מיוחדים... או הופעות מיוחדות, לא זוכרת איך קוראים לזה..חח
I I מ י ר ב I New member 14/9/06 #27 העלתי... תראי איך זה יצא לי...כמו לפתוח קובץ ולא שישר פותחים תמונה,למה? תמונה מס' 1 עלתה לי פעמיים בטעות.תמחקי בבקשה...תודה.
העלתי... תראי איך זה יצא לי...כמו לפתוח קובץ ולא שישר פותחים תמונה,למה? תמונה מס' 1 עלתה לי פעמיים בטעות.תמחקי בבקשה...תודה.
ע עדי C New member 14/9/06 #29 גמאני עשיתי את זה בטעות.. יש להעלות קובץ, ויש להעלות תמונה... אז תבחרי בלהעלות תמונה...
I I מ י ר ב I New member 14/9/06 #33 טל-ליהיא... תמחקי בבקשה את מה שהעלתי כקובץ לאלבום-אירועים שונים שקרן השתתפה... העלתי מחדש את התמונות לאלבום והפעם זה בסדר. תודה!!!
טל-ליהיא... תמחקי בבקשה את מה שהעלתי כקובץ לאלבום-אירועים שונים שקרן השתתפה... העלתי מחדש את התמונות לאלבום והפעם זה בסדר. תודה!!!
D Deanb New member 13/9/06 #23 זה כ"כ שטויות - היא מגיעה לזהב ברינגטונים אבל לא במכירות אלבומים? זה אבסורדי אני מצטער... כאילו מבחינת הטימטום של האנשים ושל כל הרעיון הזה
זה כ"כ שטויות - היא מגיעה לזהב ברינגטונים אבל לא במכירות אלבומים? זה אבסורדי אני מצטער... כאילו מבחינת הטימטום של האנשים ושל כל הרעיון הזה
ט טל ליהיא New member 14/9/06 #25 ומה תגיד על איה? היא הגיע לפלטינה ברינגטונים.. הוציאה את הדיסק כמה חודשים לפני קרן ועדיין לא קיבלה זהב...
ומה תגיד על איה? היא הגיע לפלטינה ברינגטונים.. הוציאה את הדיסק כמה חודשים לפני קרן ועדיין לא קיבלה זהב...
H hilali1 New member 14/9/06 #26 זה כ"כ שטויות מה שכתבת.. להוריד רינגטון תמורת 4 ש"ח לעומת לקנות אלבום ב-50 ש"ח. ולידיעתכם האמנים מרוויחים יותר מרינגטון מאשר מהאלבום.
זה כ"כ שטויות מה שכתבת.. להוריד רינגטון תמורת 4 ש"ח לעומת לקנות אלבום ב-50 ש"ח. ולידיעתכם האמנים מרוויחים יותר מרינגטון מאשר מהאלבום.
מ מתה על קובנה New member 14/9/06 #28 אבל ההרגשה פחות מספקת וטובה .. מאשר אלבום זהב . לא משנה כמה הם מרוויחים בכל דבר אם יש להם שכל ..
מ מתה על קובנה New member 14/9/06 #36 מה הקשר נגמר הסיכוי =\ קרן לא יכולה לקבל זהב אם גם נינט תצליח? :|
A ady18 Well-known member 14/9/06 #37 התכוונתי שיהיה יותר קשה פחות משבוע ובמכירות כולם נפלו אז לא נראה לי מבטיחח אני מקווה לטוב אבל לא אופטימת כרגע
התכוונתי שיהיה יותר קשה פחות משבוע ובמכירות כולם נפלו אז לא נראה לי מבטיחח אני מקווה לטוב אבל לא אופטימת כרגע
ע עדי C New member 14/9/06 #39 ברור, אבל זה הגיוני, גם סקעת נכנס ישר למקום ראשון במכירות, וגם קרן מהר מאוד עלתה למקום הראשון... זה טבעי, וגם מן הסתם כשמישהו נכנס למקום ראשון אז אחרים יורדים...
ברור, אבל זה הגיוני, גם סקעת נכנס ישר למקום ראשון במכירות, וגם קרן מהר מאוד עלתה למקום הראשון... זה טבעי, וגם מן הסתם כשמישהו נכנס למקום ראשון אז אחרים יורדים...
A ady18 Well-known member 14/9/06 #40 כן אבל ממש הייתה ירידה זה קרן למקום אחד הראל סקעת משני לחמישי או שישי ועוד אומנים ממש מפחיד היה לשמוע
כן אבל ממש הייתה ירידה זה קרן למקום אחד הראל סקעת משני לחמישי או שישי ועוד אומנים ממש מפחיד היה לשמוע
ע עדי C New member 14/9/06 #41 מה? קרן היתה איזה 5 שבועות במקום הראשון... וזה המון ברור שמתישהוא היא תרד קצת במכירות...