השירים החדשים של ווטרס

טוב, שמעתי.

To Kill the Child - מבחינה מוסיקלית גרידא, השיר גרוע ומשעמם, לטעמי. המילים הן, שוב, בסגנון רשימות המכולת האהובות על ווטרס. Leaving Beirut - מוסיקלית, השיר מעניין יותר מקודמו. זהו שיר ארוך, כאשר ווטרס מקריא חלק מהמילים, ושר את חלקן האחר (בליווי זמרות). השיר מזכיר לי את שירי "החומה", משום מה. מילות השיר מספרות על הטיול שערך ווטרס במזה"ת בהיותו נער, והכנסת האורחים של המקומיים בהם פגש. בין לבין, הוא יוצא כנגד בוש, בלייר, ומדיניותם באזור. אלמלא הפשטנות שבתפישתו הפוליטית, והמגלומניה שכנראה עדיין חלק בלתי נפרד מאישיותו - ווטרס רואה עצמו כמטיף בשער ומקווה שלשירים תהיה השפעה על הפוליטיקה העולמית - זה היה יכול להיות שיר טוב ואף מרגש. מה דעתכם על השירים?

Pitudi

New member
רוג'ר נהיה קיטשי בטירוף

מה שאהבתי בו זה שהוא אף פעם לא היה קיטשי...:(

melancholy man

New member
שאלה על ווטארס

הוא לא היה פעם מוכשר? הוא הוציא המון דברים מביכים מאז 1977 אבל כנראה שהוא החליט לשבור שיא אישי (בעצם צריך לחכות לאופרה, אולי הוא יצליח לשבור עוד שיא). שני השירים משעממים בצורה קשה ובשיאם מזכירים את הדברים היותר גרועים שווטאס עשה, מדהים איך הוא הצליח להפוך מסתם פאטטי למשעמם בכזאת מהירות, השפעה על הפוליטיקה האמרקאית?, נו באמת!, מישהו מכיר פסיכולוג טוב שיעזור לו?

עצוב, אבל ככה זה...

מה לעשות, הגיל עושה את שלו (תשאלו את המראה שלי) ורוג'ר ווטרס של היום זה לא מה שהיה פעם (אחח... פעם ידעו לעשות רוג'ר ווטרס). גם סבתי ז"ל, אישה מלאת חיים וחוכמת חיים, לא הייתה היא לקראת סוף ימיה. אחרי ששמעתי בפעם הראשונה את The Final Cut הבנתי שזהו זה, נגמר. כשיצא The Pros and Cons של רוג'ר, בכל זאת קניתי את התקליט ואכן חששותיי התאמתו - את הדיסק כבר לא טרחתי לקנות (למרות שהוא בדרך כלל במחיר מוזל) והתקליט, יחד עם אוסף התקליטים שלי, עבר אחר כבוד לאחייני (שמשום מה מעדיף תקליטים על דיסקים). על Pink Floyd ללא רוג'ר אין בכלל מה לדבר, זה לא Pink Floyd, עם כל הכבוד לדייויד גילמור.

termi1

New member
אחחחח

ווטרס נשחק כמו מטבע של 10 אגורות משנת תשמ"ו ... דייי !! כמה אפשר לטחון את אותו דבר? כל קריירת הסולו שלו מונוטונית לחלוטין, בטקסטים ובסגנון המוזיקה שחוזר על עצמו וכנראה לא כל כך עקרוני לו ..

pink floydror

New member
טרמי 1 זה משתמש אחר מהמחשב הזה

עתה החלפתי למשתמש שלי ..אני כתבתי תתגובה לעיל

itaikuskus

New member
נוראי

זה אשכרה נשמע כאילו 'סאותפארק' עשו פארודיה על השירים שלו וזה מה שיצא. בבתים יש גיבובים על כל מיני מלים אקראיות שקשורות לדתות או לתרבויות המזה"ת ולבסוף את הנשים ששרות (כמה פעמים אפשר להשתמש מזה..כבר 31 שנה שהוא עושה את זה...גם גילמור אגב). בשיר השני כבר נרדמתי....נוראי.

holo

New member
זה רק אני כנראה

כי נכנסתי לאתר הזה, וכל מה שמופיע לי בו זאת רשימת האלבומים שלו ושל פינק פלויד, בלי שום תפריט או קישורים..

Rocky Raccoon1

New member
וואו

זה חייב להיות אחד הדברים המשעממים ביותר ששמעתי שיש להם קשר כול שהוא לפינק פלוייד...

נימרודל

New member
אוקי... ברררר...

השיר הראשון נשמע לי כמו איזה ראפ/היפ-הופ גרוע, מבוצעים על-ידי איש אנגלי ביותר ומזדקן (המבטא הזה שווטרס קיבל...). שיר ממש משעמם. הנושא הזה נחרש כל-כך! ולא רק על ידי ווטרס ידידנו. את השני לא הצלחתי בכלל לשמוע. (לא אני. המדיה פלייר סירב לנגן אותו). אז לא יודעת.

1337hAx0r

New member
../images/Emo4.gif

Hoover, Blaupunkt, Nissan Jeep Nike, Addidas, Lacoste and cheaper brands Cadillac, Amtrak, gasoline, diesel Our standard of living, could this be a reason That we would choose to kill the child הוא היה צריך לפרוש בשיא.

לפרוש אולי לא... לעבוד עם אחרים כן.

אגב, מה , לדעתכם היה ה"שיא" של ווטרס, שלאחריו הוא "קפץ מעל הכריש" כמו שאומרים באמריקאית? אגב ב': הדעה הרווחת בפורומים וקבוצות דיון בחו"ל היא שהשירים הם תת-רמה. וזה בא גם מאוהדים "שרופים" של ווטרס.

melancholy man

New member
השיא של ווטארס

קצת קשה להגיד מה היה השיא שלו, בעיני הלהקה הייתה בשיאה (אחרי ימי בארט כמובן) כשהיא הייתה להקה. כלומר שהיה שיתוף של יוצרים ותחושה של להקה, זה החל להתערער בערך בין הדרק סיד ל WYWH משם ואילך לפחות מבחינתי הוא (ופינק פלויד, ביחד ולחוד) בתהליך הדרגתי של נפילה. אצל ווטארס כנראה מדובר בכניעה לאגו של עצמו שמפיל אותו פעם אחר פעם.

itaikuskus

New member
לא צריך להיות מבין גדול

אני לא חושב שיש מישהו שיגיד שהשירים טובים (אני גם לא חושב שיש כאלה שיגידו שהם סבירים)...השירים הם קיטש נוראי... פסגת היצירה של ווטרס הייתה החומה.....הוא לא עשה שומדבר טוב מעבר.. אני כבר אמרתי מה אני חושב על the final cut והקריירת סולו שלו היא פלופ נוראי ומשעמם... אז 1979 מבחינה צודקת הייתה שירת הברבור של היצירה של ווטרס.

itaikuskus

New member
אני אתקן את עצמי

החומה הייתה הדבר הטוב האחרון שהוא עשה...אבל לא השיא.. מכיוון שאני תופס את החומה כנחותה מוסיקלית מאלבומים כמו TDSOTM או WYWH ככה שהשיא שלו (אני לא אגיד של הלהקה כי יש גם דעות שהלהקה הגיעה לשיאה עוד ב1967) היה בין האלבומים האלו..דהיינו בין 1973-1975

NIR Y

New member
השיא של ווטרס

לפי דעתי בזמן שהוא היה עדיין חלק מפינק פלויד, בזמן החומה שבא הוא היה הכותב הראשי של פינק פלויד.

למעלה