השירים החדשים של ווטרס

בינג

New member
מאוכזב ביותר../images/Emo4.gif תודה ציף על העידכון

זה משגע אותי למה כל הומאנים של פעם לא יכולים לעשות את אותו הדבר....ולמה אין אומנים חדשים טובים? לפחות לא כמו בכמויות?? מתי תהיהי מהפכה של מוזיקה? =\

בינג

New member
הומאנים = האומנים

לפחות לא כמו בכמויות = לפחות לא כמו בכמויות של פעם [70' 80'] תהיהי = תהיה כמה טעויותתתתת

melancholy man

New member
המהפכה

תתחיל ביום שלישי הבא ב 17:30...
מוסיקה זה משהו שמתפתח (אבולוציה ולא רבולוציה), תמיד יש מוכשרים יותר ומוכשרים פחות, יש מי שאיבד את היצרתיות ומי שלא, ככה זה חיים באופן כללי.

בינג

New member
עדיין תראו בימינו כמה השפעה

יש למוזיקה? כמה מוזיקה טובה באמת יש? אומנים?........ זה לא אותו דבר

holo

New member
אז אני מניח שלא הפסדתי כלום

כי השיר לא עובד לי

Miss CB

New member
Oh, George, Oh, George

"The Texas education must have fucked you up when you were very small" ועוד אומרים שמוסיקה זו לא אמנות! רק תראו את המבנה המורכב, הבחירה המדויקת של ההברות, הפסטורליות הצבעונית ומעוררת המחשבה של בחירת המילים של מיסטר ווטרס. מה אני אגיד לכם, שיהנה. מדובר בשני שירים שאילו לא ידעתי שהיו של ווטרס הייתי אומרת "טוב נו זה לא מדהים, וקצת על נושא שמציה את עצמו, בטח מדובר באיזה אמן חדש שבא לו להביא אמירה, אז לא נורא, יש פוטנציאל." אבל רקע זה רקע, וההתדרדרות, המילולית והמוסיקלית, מימי דארקסייד, אתם יודעים מה אפילו מימי החומה, אדירה. ולסיכום, אני מסכימה עם איתי: זה נשמע קצת כמו פארודיה של סאות'פארק. (שזה אגב, מעליב בפני עצמו - סאות'פארק זה חביב אבל זה לא בדיוק ההומור הגבוה בהסטוריה...)

למעלה