השיר השבועי

Amber

New member
../images/Emo74.gifמהר לפני שהדבש ייגמר...

או האייקון פשוט ייעלם...
שיר השבוע שלכם [של Nova] : מממ... אין לי ממש...
שיר השבוע שלכם [לא של Nova] : איש יקר - עברי לידר. כי נזכרתי בזמן האחרון כמה השיר הזה עושה לי טוב.
ציטוט השבוע: keep your heart broken...
דבר טוב שקרה השבוע: המממ... כיפור עבר.
תוכניות לשבוע הבא: המפגש... וכשאבא שלי בחופש לרגל סוכות תמיד יש הפתעות...
מסר לאומה: תחייכו

טולייצ

New member
שבוע טוב ../images/Emo55.gif

שיר השבוע שלכם [נובה] - Your Love שיר השבוע שלכם - pixies - where is my mind ציטוט השבוע - "לא סיפרתי לכם על בועז שרעבי
" [ציפי הזו
] דבר טוב שקרה השבוע - אמ..לא זוכרת תוכניות לשבוע הבא : מחר בקפה במקיף ח' [ואז אולי בדייט],יום שני ערב חג בסוכה של סבתא,שלישי לנוח,רביעי במרכז,וחמישי באילת
מסר לאומה - קצת לבד זה טוב לפעמים

שישיץ

New member
והשמיים נפתחיייים לטובתי_../images/Emo79.gif

אני כל כך מאושרת היה לי את היום הכי נהדר ever שיר השבוע שלכם [של Nova] - sunday שיר השבוע שלכם [לא של Nova]- שיר הנושא של "חברים"
ציטוט השבוע- "גם השמים נפתחים לטובתי וכל מה שפחדתי להגיד נראה רחוק, כמעט שטותי"! דבר טוב שקרה השבוע ראיתי את כל העונה העשירית של חברים
yes I know Im fool of it and that you can't stand me its just Im soooo happy happy happy happy תוכניות לשבוע הבא לנוח המון, מצעד האהבה אולי יום שישי ונראה.. אני ספונטנית! מסר לאומה- לראות לברים באמת עושה שינוי! חברים לשלטון! אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.
תמונה מדהימה שלי ושל ברק במטרו (לא ערוכה!) שבוע נפלא לכולם
ותהנו היום המון במפגש!!

O L i T

New member
בקאיוזד

שיר השבוע שלכם [של Nova] גרייס שיר השבוע שלכם Coldplay - fix you ציטוט השבוע " That which does not kill me postpones the inevitable " דבר טוב שקרה השבוע : סוף סוף חופש תוכניות לשבוע הבא : לישון.. לנוח.. להשיג כרטיסים להופעה של שלום אסייג מסר לאומה: תחייכו גם אם היום שלכם היה מחורבן, אולי תצילו אותו למישהו אחר...
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. שיהיה לך שבוע מעולה וחג שמח לכווולם

טולייצ

New member
Coldplay - fix you

ברגע האחרון הלכתי על הפיקסיס,אבל אין ספק שזה גם שיר השבוע שלי
בחירה מעולה,בכלל,אין מה לומר על Coldplay

O L i T

New member
../images/Emo45.gif קולדפליי.. אחח ../images/Emo99.gif

כריס מרטין הגאון הזה..

O L i T

New member