השיר השבועי

../images/Emo79.gifהשיר השבועי../images/Emo79.gif

[רק בשביל עדית...]
שיר השבוע שלכם [של Nova]
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
ציטוט השבוע
דבר טוב שקרה השבוע
תוכניות לשבוע הבא
מסר לאומה
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.
ביי.

dsol

New member
אההה בשבילי לא ? סבבה הגר...

שיר השבוע שלכם [של Nova] - suddenly שיר השבוע שלכם [לא של Nova] - אבטיפוס - בוקר טוב עולם ציטוט השבוע - דבר טוב שקרה השבוע - תוכניות לשבוע הבא - בית ספר ~___~ מסר לאומה - אני ברוגז איתה היא הבריזה לי אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. לא רוצה

Amber

New member
../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] אממממ... אין לי. בלוג לא ראיתי כבר 28 שנים... ויש לי שיר אחד על המחשב...
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]: מטרופולין ואפרג גוש - בלי לומר מילה. שיר מקסים ועצוב כל כך...
ציטוט השבוע: can I get a duble espresso
דבר טוב שקרה השבוע: חייכתי הרבה השבוע...
תוכניות לשבוע הבא: להתחיל להתרגש לפני ההופעה של פיל קולינס!!! יהההה!!!
מסר לאומה: אני רעבה...

שישיץ

New member
ובשבילי לא ../images/Emo7.gif ?_../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] Still The Clock Is Ticking למרות שאיריס הרסה בביצוע בבלוג שיר השבוע שלכם [לא של Nova] ג'נגו- תברח מכאן דבר טוב שקרה השבוע- לא דעת. היה כיף בכללי. תוכניות לשבוע הבא- להצליח בגל המבחנים, מטרופולין ביום רביעי, בדיקות דם באיזשהו בוקר. מסר לאומה- מי אני שימסור לאומה משהו אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

dsol

New member
ואני חייב לדעת !

מה עשית שם ? התחפשת לסוכריה ? ולמה את נראית סובלת ?

שישיץ

New member
אמממ ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

כי זה היה הימים האחרונים של המחנה וברק שהיה אחראי על החדר אומנות היה צריך לסגור ולקפל הכל, אז אני 'עזרתי' לו ועשינו מלחמת טושים וזרקתי עליהם כפתורים, אז הם בתמורה נעלו אותי בחדר ציוד ועטפו אותי בצלופן והדביקו אותי.. אחרי זה יצאנו לבחוץ וכולם נבהלו.. הנה תמונה של זה!!

חחחחח תראו את הזה מאחורה

בתוך העץ חחחחחחחחח כאילו שהוא כזה: "היי! מה זה! בהעכעעעהה (נופל לעץ)" ו-אה שלום, צצתי :X

שישיץ

New member
חחח זה דווקא מור מאחורה!!_../images/Emo79.gif

LOL
וכי, כשאין בני זוג מסתובבים עם החברים.. חחח סתם, כי אנחנו חברים מאוד מאוד טובים (שלושתינו, ע"ע בקושימו) וטולי כמובו גם.

dsol

New member
../images/Emo2.gif הם מתרבים ! הם משתלטים לנו

על הפורום !

למעלה