השיר השבועי

ברררר

New member
היי ../images/Emo11.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]- נבר אנדינג שיר השבוע שלכם [לא של Nova]- חמש בבוקר- דנה ברגר ציטוט השבוע- "חמש בבוקר איפה אתה? אני יודעת שאתה קרוב, היית בא אלי, עושה לי טווווווווווווווב" דבר טוב שקרה השבוע- יש לי דבר רע. חזרנו לבצפרררררררר תוכניות לשבוע הבא- בצפר?
. שיעור נהיגה! ואולי תאוריה. הגשת עבודה בהסטוריה. מסר לאומה- בר חמודה נורא אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.- נו לא היום

O L i T

New member
טו טו טו

שיר השבוע שלכם [של Nova]
לא שמעתי נובה השבוע.. :/ שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
בית הבובות - מדפים ציטוט השבוע
איך אני עומד להתמודד עם זה הפעם אני הולך להתעקם אומרים זה בא והולך הכאב אצלי זה רק מתחזק ואני אנסה לתאר מדפים על ראשי ספרים שלמים מתלחשים סיפורים וואי איזה סיפורים דבר טוב שקרה השבוע
קיבלתי 100 בבוחן בלשון!! תוכניות לשבוע הבא
לנוח מהשבוע המעייף הזה מסר לאומה
Don't worry - Be happy אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו אוקאיי

../images/Emo29.gif בוקר טוב ../images/Emo29.gif(הגר, תודה)

שיר השבוע שלכם [של Nova]:גרייס
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]: הזמנה לחתונה- אורי בנאי (נראה לי)
ציטוט השבוע:בחצר המלך עצובים הליצנים....
דבר טוב שקרה השבוע:האמת... שלא קרה
תוכניות לשבוע הבא: לא לישון כל היום!!!
מסר לאומה:תהיו חופשיים... אין לי מושג מה עובר עליי... אביב גפן חוזר להשפיע... אני מבטיחה שזה יעבור... הגרוש תודה שאת לא נוטשת אותי....

pink21

New member
גם אני כמו כולם עונה../images/Emo58.gif|ספוילר

שיר השבוע שלכם [של Nova] : אמ.. אין לי נובה על המחשב מטעות כל המחשב נמחק ועדית לא רוצה לתת לי נובה שיר השבוע שלכם [לא של Nova]: אמ.. לצערי בגלל העבודה זה יאסו של שי360 ציטוט השבוע: " בחורה זה כמו מצית מדליקה אבל תמיד שאתה מחפש אותה אתה לא תמצא <בגלל זה יש גפרורים>" דבר טוב שקרה השבוע: זכיתי בווינר פעמיים כל פעם ב600 והשקעתי רק 20 תוכניות לשבוע הבא : אמ.. אני רוצה לנסוע לצפון מקווה שיהיה חופש מהעבודה הרבה זמן לא טיילתי וזה הזמן הכי שווה מסר לאומה : אמ.. ורוד זה טוב ליהודים והנה הוכחה אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.:ידידה שלי שלחה לי השבוע משהו בשביל לגרום לי לחייך אז זה עבד

למעלה