השיר השבועי

שישיץ

New member
הוא כזה מדהים../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif

הבנאדם שעבר את ה-35 שכל פעם מחדש מזעזע את עולי (Rocks my world
) הוא ממש טוווווווב (+השיר שבר ציטטה ולי אין כח)

../images/Emo151.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]? בלו וואי ופארדון מי. שיר השבוע שלכם [לא של Nova]? אתמול - אסף אמדורסקי.
ציטוט השבוע? "אומרים זה בא והולך הכאב, אצלי זה רק מתחזק" דבר טוב שקרה השבוע? לא יודעת.
תוכניות לשבוע הבא? אולי-אולי-אולי מפגש-פורום. מסר לאומה?
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. אני אוותר.

כשאת מודדת דדת דדת....

שיר השבוע שלכם [של Nova] סאנדיי
שיר השבוע שלכם [לא של Nova] למעני-בית הבובות
ציטוט השבוע: אם אין אני לי מי לי
דבר טוב שקרה השבוע מצאתי עבודה
, הופעה מטורפת של ירמי קפלן
תוכניות לשבוע הבא להתחיל את הקורס של העבודה.....
מסר לאומה אל תפסיקו להאמין... שיהיה לכם שבוע מעולה

כן יש לי קורס... אבל......./images/Emo130.gif

בניגוד אלייך חמודה שלי.... לי אין מבחנים,בגרויות, ציונים, מגנים ומורים מרגיזים.... כמו שלך ולכל שאר התלמידים יש.... והכי חשוב בניגוד אלייך אני מקבלת כסף על כל שעת לימודים.....
נראה מה תגידי עכשיו.....

שישיץ

New member
אני אגיד שזהו הכסף לאוטובוסים_../images/Emo79.gif

שתצטרכי כדי לבוא אליי לדרום המעופש כל הזמן וכשתבואי אשגע אותך בקשר למבחנים,בגרויות, ציונים, מגנים ומורים מרגיזים.
העיקר זה ההון התחלתי שלנו למיץ' או לטיול לארה"ב אם תחליטי לעשות אותו בספטמבר ככה, אני מצטרפת

מצחיקולה

למה נראה לך ומה בדיוק גרם לך לחשוב שאני אסע באוטובוסים ועוד לבאר שבע
עכשיו באמת הצחקת אותי... ו.. כן יש מצב שזהו ההון ההתחלתי שלנו בשביל המיץ'.... טיול? ספטמבר.... הכל יכול להיות....

שישיץ

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif_../images/Emo79.gif

לא לא לא לא לא בואי ברכבת נו מה עם העבודה את בטח תהיי מיליאדרית תוך 3 חודשים ואז תוכלי להרשות לעצמך רכבת או ג'יפ מגניב כזה ואז גם תספיקי לראות אותי בתקופה היותר יפה שלי אני פורחת

מה זה מליונרית

חבל לך על הזמן מי ינסע ברכבת לבאר שבע?! תגידי באיזה סרט את חיה אני לא משתמשת בתחבורה ציבורית

חחחחח...

מה זה פה? פסיכולוגיה הפוכה?! לא מאמי לא בבית ספרנו. סתם מקסימה.... ברגע שיתאפשר לי אני אבוא לביקור..... מבטיחה

ברררר

New member
מממ

שיר השבוע שלכם [של Nova]: בלו ווי שיר השבוע שלכם [לא של Nova]: אל תעזבי את ת"א- אסף
ציטוט השבוע: "כמו לטבע גם ללב ארבע עונות" דבר טוב שקרה השבוע: נמפ. תוכניות לשבוע הבא: ללמוד בטח מסר לאומה: את יפה. אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. זה הדובי פנדה שליייייייייי!

ברררר

New member
נ.ב. אם תכנסו להודעה ששרשרתי אליה

עכשיו תראו שהוא זז וחמודי.

שישיץ

New member
ואולי הקור יגמור אותי_../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova]- גרייס שיר השבוע שלכם [לא של Nova]- קולה וברה/ ירמי קפלן. הסיפורים על ההופעה עשו לי חשק לחזור ולשמוע
ציטוט השבוע- "יש משהו מנחם במחשבה, שאין על מה להילחם, והימים יחליפו את עצמם, השניות כמו חיידקים שאין להם תרופה". שמתי לב לחתימה של הגר והתעמקתי בה המון השבוע.. כל כך עצוב
דבר טוב שקרה השבוע- הייתי אצל טולי כ-ל השבת... והיה טווווב תוכניות לשבוע הבא- להנות כמה שיותר! מסר לאומה- נמנמ אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו- לא הפעם...

טולייצ

New member
What I am to you is not real ../images/Emo122.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] - יור לאב
שיר השבוע שלכם [לא של Nova] ציטוט השבוע "בקו תעשה ארלקינו.." או - "חסרה לך סיגריה!!"
היה כיייייייף!! דבר טוב שקרה השבוע - סופ"ש מעולה עם בקו שישיץ וקצת מור
תוכניות לשבוע הבא - אממ..היום בממסי,מחר טקס הצדעה לבית הספר,רביעי בת"א [משהו של להקות צבאיות],בערב בקפה אלטרנטיבי בנקיף ח',חמישי בסרט [אולי
] וזהו,סופ"ש
מסר לאומה - שלא נמות מהמוטו! אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו

טולייצ

New member
אופס

שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
קולדפליי - Speed of Sound נגנתי חלק מהשיר בפסנתר אתמול,וזה מדהים!!! [שבא לי לבכות]

למעלה