השיר השבועי

O L i T

New member
hehe

שיר השבוע שלכם [של Nova]? Blueway ותודה לדודי
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]? Third Eye Blind - Slow Motion ציטוט השבוע? I don't look back as much as a rule and all this way before murder was cool but your memory is here and I'd like it to stay warm light on a winter's day. דבר טוב שקרה השבוע? שומדבר טוב.. דבר רע שקרה השבוע? חחחח כמה זמן יש לכם? תוכניות לשבוע הבא? מבחן חוזר במתמטיקה, מבחן בתנ"ך, גראפיטי,נוע"ל, דואר. אכן שבוע עמוס. מסר לאומה? די להפקרות! אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. זה תמיד מרגש.. שבוע טוב. תודה, גם לך

שישיץ

New member
I'm on my own ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

שיר השבוע שלכם [של Nova] אין
שיר השבוע שלכם - cold water- damien rice ציטוט השבוע- "עכשיו גמרתי בובה תודה"
דבר טוב שקרה השבוע- 4500 איש דבר רע שקרה השבוע- 4500 איש
תוכניות לשבוע הבא- שתי מתכונות, בגרות באינגליש, עוד 4500, משו לילי שאני מתכננת ונראה כבר.. זה הולך להיות שבוע כיפי.. מסר לאומה- cold water
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו.

ואז נהיה חורף

שיר השבוע שלכם [של Nova]: סאנדיי שיר השבוע שלכם [לא של Nova]:מתנות-אביתר בנאי ציטוט השבוע: תקשיבי ותקשיבי לי טוב..... דבר טוב שקרה השבוע:הגשם חזר דבר רע שקרה השבוע: אוי... שאני לא אתחיל תוכניות לשבוע הבא: לעבוד, לישון ו.... מסר לאומה: החיים הם הרגעים הקטנים של האושר...... שיהיה שבוע טוב לכולם.... מלא גשם ברקים ורעמים......

../images/Emo9.gif (../images/Emo18.gif חפירות לפנייך)

שיר השבוע שלכם [של Nova]
05-Calling-Nova
שיר השבוע שלכם [לא של Nova]
מתי נתנשק-אביתר בנאי
ציטוט השבוע
"בואו נהיה כולנו ההד של אלה..."
דבר טוב שקרה השבוע
הממ... 1. אספתי את הטבעת שקניתי שבוע שעבר
2. גיליתי את קולינג (תסבירו לי למה לעזאל לא הכרתי את השיר הזה קודם לכן?!). 3. הייתי אתמול במסעדה עם חברה שלי ופגשנו את: טל מוסרי (גאד הוא נראה כמו איזה ערס), תום אבני, מיכאל קירקלין (ככה כותבים את זה? נו זה שהיה בכוכב נולד 3) ולירון לב (מאמי). 4. היה לי שיעור פיתוח קול מעולה (לשם שינוי) 5. דיברתי עם מישהו שרציתי לדבר איתו כבר הרבה זמן
מתוק הוא! בטח יש עוד ואני לא זוכרת...
דבר רע שקרה השבוע
1. המורה למתמטיקה דפוקה ברמות לא יאומנות. 2. מכבי חייבים לשכור אנשים שיודעים לעשות בדיקות דם ללא כאבים
(מסיבות היודעות למערכת (אני
), לא אמשיך)
תוכניות לשבוע הבא
מבחנים בשפע (מתמטיקה (בדיוק סיימתי אותו), אנגלית, ספרות, ביולוגיה...), וכרגיל בעקרון.
מסר לאומה
בבקשה תשיגי חיים ותפסיקי לשחק עם שלי
אני מרשה לכם להוסיף תמונה או משו. עוד פעם הוספתי תגובה מהירה
סלחו לי על החפירות, הייתי צריכה להוציא את זה איפשהו.

ואוו ואהה שכחתי ../images/Emo10.gif

המשך ל
דבר רע שקרה השבוע
3. הרסו לי את השיר מתי נתנשק
הקשבתי לרדיו, והחלטתי להקשיב למילים... ברוב תמימותי תמיד חשבתי שזה שיר מקסים ותמים וחמוד כזה. לפתע, ככה ביום בהיר (לא ממש אבל שיהיה) אני שומעת את אביתר בנאי: "נקרע את החולצה ממך תעלם העדינות אמת קטנה תעמוד זקופה הופס, אני גומר הופס היא לא הספיקה" בחיי שזה הרס לי את כל רעיון השיר

לגמרי ../images/Emo99.gif!

שמישהו ברצינות יסביר לי איך לא שמעתי אותו לפני שהגרי (
) שלחה לי אותו..

למעלה