חזקקקקק
מ מ א מ י2 New member 26/6/06 #22 קורע :] ../images/Emo219.gif "אולי נמצא מחיר זול"- . שלי . בעיניי לטגלן.
M moton New member 27/6/06 #24 אוקיי.. נראה לי שאני אשרשר את זה לשרשור של יצירת השיר ונטגלן את זה ביחד.. כי שני החלקים חשובים.. מה אתה אומר אומר? יש אישור?
אוקיי.. נראה לי שאני אשרשר את זה לשרשור של יצירת השיר ונטגלן את זה ביחד.. כי שני החלקים חשובים.. מה אתה אומר אומר? יש אישור?
פ פסטיגליסט New member 27/6/06 #26 למרות שאני מתכוון לעשות עוד שירים.. אז אם אתה רוצה אתה יכול לפתוח קטגוריה במאמרים: השירים שנכתבו על ידי חברי הפורום או משהו כזה...
למרות שאני מתכוון לעשות עוד שירים.. אז אם אתה רוצה אתה יכול לפתוח קטגוריה במאמרים: השירים שנכתבו על ידי חברי הפורום או משהו כזה...
D danit1234 New member 27/6/06 #27 חח יצא גדול צריך לעשות עוד כמה פעמים כאלו רק עם נושאים אחרים כמובן...
ת תפוזיטלי New member 28/6/06 #28 ../images/Emo214.gifפשוט מעולהההה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
כ כוסית על הגג New member 29/6/06 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחח אחלה שיררררר ועכשיו אפשר לתקוע נאדדדדדדדדדד