השמיניה השולטת בתפוז
אנשים

../images/Emo126.gifדי נווו ,, ../images/Emo7.gif

הוא הכי יפה באררררררץ !!1
כולם פה גיזעניות . D; מקרוב הוא כ"כ יפה . 3> עעעעעעעעעעע ,, XD חעחע P = קקטוסייייית ? , אני אוהבת אותך . x3 [ כול הפורום מלא בזה D: ]

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חעע , למהה הפוךך למה ?D:

את כל הראשש סובבתי בשבילך XD ולא יצא לך סימטריי יצאא לך אסימטרי .. די עקוםם D: כמותך חצילונלון מאוהב המלצרושש הערביקוש D:

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDD

גמני סובבתי את הראאאאאש ,, כמעט נתפס לי הצאוור .
למה לא יצא סימטרי ? ,
זה יצא די ישר .
אל תרד על ערבים יפים . ; (

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אני ירדתי עליו?

אני ירדתי לו ? ;O אווו האא??D: לא לא , לא יורדתת לערבים [ כמוני D: ] אני רקק עולהה חעחעח לאא יכלתת לסובב אותה בצייר?

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחח איזו אהבלה . XD

עד לערבים .
ואינלי כוח לסובב אותה בצייר , D; רציתי לכתוב מתחת לתמונה שלא יסובבו את הראש או מש'ו כזה , D = אבל אז באמת הם לא היו מסובבות את הראש וזה לא היה שווה ,, כי הן היו קוראות את זה לפני .
ואז הצאוור לא היה נתפס להן .

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif אתה ~חפרן~ ../images/Emo122.gif

חופר חופרר עודד מעטט תעשהה חורר באמצעע כדורר הארץ.D: חעע, חכיי שאני ילמדד גאוגרפיהה חכי :D אני יהיה חכם ואתה טיפשש כי אתה בביצפר של ילדים טמבלים שזורקים שקיות אשפהה עם מלא מים על מורות XD

../images/Emo126.gifחחחחחחחחחחחחחחחחח יאאאאאאו !!!!!1 ../images/Emo6.gif

זוכררררררררררררת ? , XDDDDD מסכננננה נראלי המורה עדיין באישפוז .
והייתה לנו מורה אחרת רעה שבגלל המקרה היא השתגעה ופחדה שיעשו לה את זה - והיא ברחה מהביצפר . D: אני שונאת ג"ג \ גאו' \ גאוגרפיה . זה משעמם ומעצבן .
אני לא חפרן .

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif בחרתי זאת באילוץץ \:

כיי לא באא לי ללמודד ספורטט כל השנהה \: אזז לקחתיי אומנות פלסטית , אומנות העיצוב, גאוגרפיה, מדעי החברה , ותקשורתת והפקהה .. נראליי אני ישןן בביצפרר השנה ,D: עם לא יהיו שביתות [ אהמ אהמ ]

../images/Emo126.gifכמה מקצועות ? , ../images/Emo12.gif

אצלנו בוחרים שתי מקצועות ,, חוץ מאלקטרוניקה וטכ"מ ומב"ר ואומץ \ הכוון . D: ודילב ? ,
לינוי פוחד שתרביץ לו ,,
אז אל תרביץ לו טוב ? .
תראה - XD לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:35)‏ : מסכניםם בפורום D: לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:35)‏ : מהה עשינו שם
- מיכליק מתן - 3>‏ (‏AM‎ ‏01:35)‏ : לא משנה XD - מיכליק מתן - 3>‏ (‏AM‎ ‏01:36)‏ : פעם ראשונה שלנו
לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:38)‏ : חחחחחח בטוח? דילבב תרביץץ לנו מחר לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:38)‏ :
: לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:38)‏ : אני מפחדדתת לרשום משו בפורום כברXD - מיכליק מתן - 3>‏ (‏AM‎ ‏01:38)‏ : חחח חפיף XD - מיכליק מתן - 3>‏ (‏AM‎ ‏01:39)‏ : נזרוק על כולם ביצים
לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:39)‏ : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:40)‏ : |ביצה| לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:40)‏ : |אמטי דמטי ? | לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:40)‏ : D:
לינוקיי (:) , 3>! @#‏ (‏AM‎ ‏01:40)‏ : |הביצה שהתחפשה| --- אז לא להרביץ לנו טוב ? .

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתת טמבבללל ברמותת לא אנשיותת , עכשיו הםם יזרקוו עלינו כפכפים מעץץ , וזהה יהיה כואב ~או'ץץץ~

../images/Emo126.gifבואי נתגונן . ../images/Emo6.gif

נזרוק עליהם חביתות , DDD = מה קשור ? .
אני לא טמבל ,,
אתה טאאאאאאאמבל . P =

LiNoY EzRa

New member
../images/Emo192.gif ~מפוחד~

חנצו'סס את הולכת לזרוקק עלינו כפכפים ?
תגידי לפני שאני יביאא משוXD

למעלה