התפקדות חודשית

A N I g M A

New member
../images/Emo79.gif התפקדות חודשית ../images/Emo79.gif

(שהייתה אמורה להיפתח אתמול. עמכם הסליחה
)
שם:
איזור מגורים:
גיל/תאריך לידה:
מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים:
ממי אתם מושפעים: שאלות החודש:
איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה?
מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? חודש נעים, סיוון וענבל

randu

New member
מתפקד.../images/Emo195.gif

שם:רן.
איזור מגורים:השרון.
גיל/תאריך לידה:28.11.92 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים:שרים בלבד.
ממי אתם מושפעים:מעצמי,כאילוו דהה.
שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה?אני לא קונה דיסקים.
מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור?אני מוכן,אבל לא כזה בא לי לחזור.
פעם ראשונה שלי שאני עונה על התפקדות חודש, בפורום הזה.

Drorchiklil

New member
מתפקדת../images/Emo152.gif

שם: דרור(צ'יקליל
) איזור מגורים: המרכז. גיל/תאריך לידה: 14 וחצי
מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגנת וכותבת. לאחרונה רק מנגנת. ממי אתם מושפעים: מיותר מדי
שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? אוסף של גו'ן לנון. חבל רק שמסתבר שהקנדים המנוולים רימו אותי,והוא עובד רק עד השיר ה8 בדיסק
מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? עוד לא קניתי תיק, והקודם קרוע לגמרי
. ולא ממש רוצה לחזור. וAll things must pass זה אחלה של שיר.

tirasc15

New member
מתפקדת

שם: שרית איזור מגורים: נתניה גיל/תאריך לידה: 15 6.4.91 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגנת בעיקר ממי אתם מושפעים: אמ.. לא יודעת... שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? לא קניתי לאחרונה אבל אקנה בקרוב - black holes and revelations של מיוז מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? אוי לאאאאאאאאאאא לימודים
אל תזכירו לי... אוףף

yaelhr

New member
פעם שלישית שאני כותבת וזה נמחק;[[[

שם: יעל. :]
איזור מגורים: במרכז ארצנו הקטנטונת.
גיל/תאריך לידה: 15 עוד מעט.
מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: הכל מהכל. ^__^
ממי אתם מושפעים: וואו. שאלה קשה^^ אנסה לקצר. בנגינה, ובהלחנה: ללא כל ספק, ג'ימי פייג' האגדי. זה בדיוק המקום אליו אני שואפת,ועובדת קשה בשביל להגיע אליו. בכתיבה: בוב דילן. ועל זה בכלל אין וויכוחים. יוצר מדהים. משורר מוכשר ברמות שאי אפשר לתאר. בשירה: דווקא מיוצרות כמו קרן פלס, או אלאניס מוריסט. זמרות שאני מעריכה מאוד, שכותבות לעצמן את המוזיקה שלהן ומכניסות בה משהו משלהן. שאלות החודש:
איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? המ. שניים טובים אם תרשו לי:] אחד tommy של 'המי', והשני waiting for the sun של 'הדלתות'.
מוכנים ללימודים? מוכנה לגמרי. או לפחות מקווה שכן

../images/Emo3.gif../images/Emo211.gif

שם: זוהר איזור מגורים: חוף השרון גיל/תאריך לידה: 13.2.94 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגנת על גיטרה, יודעת גם על סקסופון, שרה, כותבת, ועוד מעט גם מלחינה. ממי אתם מושפעים: זה תלוי. שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? דיסק הזהב של אבבה מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? לא, ולא בטוח שחוזרת בזמן הקרוב (נפלאותיה של הרצליה).

BolraK

New member
חדש פה, מתפקד..

שם: תומר. איזור מגורים: מרכז. גיל/תאריך לידה: 16 וחצי (בפרטים שלי סתם כתוב גיל...לא היה לי כוח להתעסק בזה בהרשמה) מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגן. ממי אתם מושפעים: אין מישהו ספציפי.. שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? לא קונה דיסקים. מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? באסה לחזור ללימודים

orguy

New member
כן המפקדת!!!

שם: אור גיא איזור מגורים: רמת גן גיל/תאריך לידה: עשירי לספטמבר 87', אני בן 18 בינתיים.... מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: הכל עושה, מנגן על גיטרה ממי אתם מושפעים: אלוהים, כל מיניי סוגים של מוסיקה שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? שי גבסו - במקומי מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? לא רוצה לחזור, אולי לביצפר כן, ללימודים חס ושלום!

CrazyDude2

New member
oh yea

שם: עמי איזור מגורים: הוד השרון גיל/תאריך לידה: 18 23.6.88 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגן כמובן, ומלחין. ממי אתם מושפעים: שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? חח לא קניתי דיסקים מאז כיתה ב' בערך.. ואני לא אגיד איזה דיסק זה היה חח מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? |סגדש| פעם ראשונה מזה 12 שנה שאין לימודים ב1 לספטמבר(3)! אז סיימתי ללמוד וממש לא בא לי לחזור... (אולי לקטע של החברים..אבל לקום בשביל ללמוד --> לא! בהצלחה לכולם אגב)

מתפקדת!../images/Emo168.gif

שם: לינוי איזור מגורים: צפון גיל/תאריך לידה: 14/11/93 (בת 12...) מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: הכל ! ממי אתם מושפעים: מהצד האפל של הירח P: ולשאלת החודש: דיסק - של הבלאק אייד פיז - למרות שלא קניתי - צרבתי P: מוכנים ללימודים - לא סיימתי~

pilpelmemule

New member
מתפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

שם:סתיו
איזור מגורים: מושב נידח כלשהו עזבו
גיל/תאריך לידה: 10.1.91 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגנת בתופים וקצת פסנתר ולומדת לבד קצת על גיטרה ממי אתם מושפעים: לאדעת חח כלמיני שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? אוו לאחרונה לא ממש קניתי דיסק טוב לצערי.. אבל בקרוב
מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? חזרתי כבר.. מסובך הבצפר שלי עושה חופש אחר אח"כ של כמה ימים אז אנחנו חוזרים מוקדם יותר..

imry100

New member
כן המפקדת ../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

שם: אמרי זגורי איזור מגורים: גליל עליון גיל/תאריך לידה: 93|7|27 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגן בפסנתר והתחלתי ללמוד גיטרה, כותב ממי אתם מושפעים: אביב גפן שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? אמממ monkey buisness של BEP מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? מוכן פיזית, מנטלית לא ממש

../images/Emo29.gifמתפקדת.

שם: שיר. איזור מגורים: ישוב ליד כפר סבא. גיל\ תאריך לידה:1.8.90 (16) מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגנת בגיטרה ופסנתר, שרה, מלחינה וכותבת. ממי אתם מושפעים: כל כך הרבה אמנים, מאלה פיצג'ראלד עד יוני רכטר...אבל כרגע? נורה ג'ונס. היא מדהימה. איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? נורה ג'ונס, come away with me. ולואיס ארמסטרונג. מוכנים ללימודים? לא בטוחה...

s n o r k y

New member
אויי אני זקנה... ../images/Emo7.gif

שם: זהבית. איזור מגורים: ראשון לציון גיל: 21!!!! וחצי!!!! מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: כמובן! ממי אתם מושפעים: counting crows, pearl jam, tracy chapman... אביב גפן? איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? דיסק של Damien Rice - ממש נחמד למי שאוהב אקוסטי... מוכנים ללימודים? אויי לא... כל כך זקנה

YuviR

New member
מחר בצפר מחר בצפר

שם: יובל איזור מגורים: ישוב נידח בצפון הארץ
גיל/תאריך לידה: 14 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: כותבת קצת, שרה ממי אתם מושפעים: שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? הדיסק jazz של קווין :) מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? כן, בערך... מתרגשת

YuviR

New member
וכמובן ששכחתי

ממי אתם מושפעים: פרדי מרקורי, כי אני סוגדת לו ולקולו D:

noam273

New member
הלו כפרעות.

נייךנייךנייך. שם- נעםם, נעמיקה, נושמן, מה שתרצו. איזור מגורים- קרית אונווו. גיל- 14וחצי, 27.3.92 מנגנת, ודיי מלחינה, מנסה ל-כתוב ולשיר, לא הולך כל כך
ממי אתם מושפעים- אבא [ והכוונה לא לאבבה, לאבאשלי.] RED HOT, לד זפלין, יוני בלוך ועוד... איזה דיסק ממש טוב--> האמ, אני מנחשת שהדג נחש, בעזרת הג'אם.. מוכנים ללימודים--> כה!!!.. אני הכי רוצה לחזור, אני עולה לתיכון [ לתלמה ילין..] אז אני קצת בהתלהבות יתר =] (שמינסטים עומדים להתעלל בי!!!) נעמיקה...חודש נעים לכוולם =]

itoosh2

New member
כן, אדוני!

שם: איתוש איזור מגורים: רעננה גיל/תאריך לידה: 15, 1.6.91 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: הכל (מסתבר שגם שר) ממי אתם מושפעים: בעיקר אביתר בנאי, יהלי סובול, אהוד בנאי, בוב דילן שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? הבילויים - הבילויים מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? דיי מוכן חודש נעים, תודה סיוון וענבל, אוהבים אתכן.

למעלה