התפקדות חודשית

טוב נו

שם:נופר איזור מגורים: מרכז גיל/תאריך לידה:16 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים:שרה, מנגנת וכותבת ממי אתם מושפעים:
שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה?לא קניתי לאחרונה.. מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? יש ברירות?

hagarshtar

New member
מתפקדת../images/Emo118.gif

שם:הגרי איזור מגורים:רעננה גיל/תאריך לידה:13 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים:מנגנת כותבת אולי טיפ טיפה מלחינה ממי אתם מושפעים:הו הרבה שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה?אח ואחותי קנו לי ג'ניס ג'ופלין ופינק פלויד,הבילויים גם טוב מוכנים ללימודים? לא ומי שלא חוזר - רוצים לחזור?

inbal287

New member
מתפקדת../images/Emo9.gif

שם: ענבלירון
איזור מגורים: ירושלים
גיל/תאריך לידה: 17 וחודש ויום
[2/8/89]
מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים:
על הכל
ממי אתם מושפעים: HIM, גו גו דולס, מאריה קארי, סקורפיונס
שאלות החודש:
איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה?
Goo Goo Dolls - Gutterflower פשוט דיסק מעולה
מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? מוכנה בהחלט
... שנה אחרונה [
], יהיה הכי כיף שאפשר

yogevster

New member
מתפקד חדש...

שם: שחר איזור מגורים: ירושלים גלי: 17 מנגן: גיטרה חשמלית ממי אתם מושפעים: בעיקר מאלמסטין. סטיב ואי, ג'ו סטריאני, בילי קובהל, הנדריקס ועוד רבים וטובים.

mmmbam

New member
אוקיי-

שם: מעיין איזור מגורים: מרכז. גיל/תאריך לידה: 18.11.92 נו, עוד מעט אני אהיה 14. מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: כותבת. ממי אתם מושפעים: ממה שקורה מסביבי. שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? בלאקפילד. מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? מוכנה.

eloshi

New member
מתפקד באיחור

שם:אילון איזור מגורים: צפון גיל/תאריך לידה: 16.8 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: מנגן, מלחין וכותב ממי אתם מושפעים: האחים והאחיות, הלהקה, יוני בלוך, נעמי שמר ועוד.. שאלות החודש: איזה דיסק ממש טוב קניתם לאחרונה? אני לא ממש קונה לצערי
יותר מוריד מוכנים ללימודים? ומי שלא חוזר - רוצים לחזור? מוכן אך לא חושק בכך..

מתפקד באיחור רב.

בגלל שלא כל יום אני יושב מול המחשב... שם: אלי אזור מגורים: ירושלים גיל: 23 מנגנים/שרים/מלחינים/כותבים: הכל ביחד ממי אתם מושפעים: מהמון המון סגנונות ואמנים שאם אפרט את כולם, אורך הודעה זו יעבור את האורך המירבי של הודעה בתפוז פורומים, אבל בעיקר ממוסיקה לועזית של שנות ה60 ורוק ישראלי. דיסק טוב: מזמן לא קניתי דיסק, אז כשאזכר בדיסק האחרון שקניתי, אגיד כבר. מוכנים ללימודים: לא לומד שום דבר בשלב זה

למעלה