זיכרונות
אנ'לא מפסיקה לחשוב עלייך, אנ'לא מפסיקה להיזכר ברגעים שהיו לי איתך, אני פשוט לא מפסיקה, אני מתגעגעת אלייך, אתה תמיד תהיה בליבי, אך עלה בראשי, שאולי תשכח אותי. פזמון: אני מפחדת, שלא תזכור אותי, שליבך לא יהיה שייך לי, מי יודע, אולי תפגוש מישהי... מאותו רגע, התקווה שלי אבדה, הייתי מבולבלת, אך עדיין הייתה בליבי, אך לא יכולתי, לא יכולתי שלא לדבר עם עברי. פזמון... הזיכרונות המתוקים, הדברים החכמים, הכול עוד באוויר, יש עוד ריח, יש עוד טעם, טעם של אהבה, אהבה גדולה ומתוקה. פזמון... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יש לי עוד מיליוני שירים..כתבתי גם על התקופה הזו, שאנחנו חיים בה..[אני מתכוונת למלחמה מי שלא הבין..] אני כותבת מגיל צעיר..בערך מגיל 10-9 כולם אומרים שאני מוכשרת והכל, ואני יודעת את זה.. יש כמה שמקרצצים לי שאני צריכה לעשות עם הכישרון הזה משו, חוץ מלכתוב למגירה... אני מעריצה את קרן, בגלל שהיא מוכשרת, ויש לה כישרון מדהים, יש כאלו שהתברכו בכישרון כתיבה[כמוני], ויש כאלה שהתברכו בכישרון גדול יותר, גם כתיבה וגם הלחנה... ואחת המבורכות הגדולות: היא לא אחרת מ... קרן פלס המדהימה.. אז זה הסיפור שלי... חח...אוהבת נועה..