חברי הפורום כותבים שירים

../images/Emo79.gifחברי הפורום כותבים שירים../images/Emo124.gif

כבר גילינו שיש פה אנשים מאוד מוכשרים חברי הפורום הסמויים והגלויים... אתם מוזמנים לשרשר לפה יצירות פרי עטכם... ואנחנו נשמח לקרוא ולפעמים גם להגיב... איך שבא לכם...

מבוך החיים

אוכל לדמיין, ולספר סיפור אך לא באמת לראות את התמונה שלמה. גם כך קשה שכל הזמן מתנצלת ויודעת גם לי יהיה טוב בסוף. לא לפחד, כי לא תמיד מנצחים במבוך החיים. כשרוצים ממש וזה לא נראה קל כשמרגישים מוכנים אך שוב נחסמים, לא להרים ידיים. הסבלנות מועילה כשמאמינים כן כך זה מבוך החיים. שוב אותה השאלה שאין לה תשובה ולא יודעת מה יהיה, לא. אך אם יש אי שם מישהו שחושב עליך, אתה תמצא את התשובה. לא לפחד, כי לא תמיד מנצחים במבוך החיים. כשרוצים ממש וזה לא נראה קל כשמרגישים מוכנים אך שוב נחסמים, לא להרים ידיים. הסבלנות מועילה כשמאמינים כן כך זה מבוך החיים. כשהחיים ריקים ואין מחר ולא נותרה תקווה אחת, אנסה לא לדאוג לשכוח מהצרות כי בסוף אצא ממבוך החיים. כשרוצים ממש וזה לא נראה קל כשמרגישים מוכנים אך שוב נחסמים, לא להרים ידיים. הסבלנות מועילה כשמאמינים כן כך זה מבוך החיים. לא להרים ידיים הסבלנות מועילה כשמאמינים כן זה כך מבוך החיים. כך זה מבוך החיים, כך זה מבוך החיים. לא להרים ידיים הסבלנות מועילה כשמאמינים כן זה כך מבוך החיים. הפזמון חוזר על עצמו מכוון שאני חולמת שיום אחד יהיה לשיר הזה לחן

noki222

New member
זיכרונות

אנ'לא מפסיקה לחשוב עלייך, אנ'לא מפסיקה להיזכר ברגעים שהיו לי איתך, אני פשוט לא מפסיקה, אני מתגעגעת אלייך, אתה תמיד תהיה בליבי, אך עלה בראשי, שאולי תשכח אותי. פזמון: אני מפחדת, שלא תזכור אותי, שליבך לא יהיה שייך לי, מי יודע, אולי תפגוש מישהי... מאותו רגע, התקווה שלי אבדה, הייתי מבולבלת, אך עדיין הייתה בליבי, אך לא יכולתי, לא יכולתי שלא לדבר עם עברי. פזמון... הזיכרונות המתוקים, הדברים החכמים, הכול עוד באוויר, יש עוד ריח, יש עוד טעם, טעם של אהבה, אהבה גדולה ומתוקה. פזמון... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ יש לי עוד מיליוני שירים..כתבתי גם על התקופה הזו, שאנחנו חיים בה..[אני מתכוונת למלחמה מי שלא הבין..] אני כותבת מגיל צעיר..בערך מגיל 10-9 כולם אומרים שאני מוכשרת והכל, ואני יודעת את זה.. יש כמה שמקרצצים לי שאני צריכה לעשות עם הכישרון הזה משו, חוץ מלכתוב למגירה... אני מעריצה את קרן, בגלל שהיא מוכשרת, ויש לה כישרון מדהים, יש כאלו שהתברכו בכישרון כתיבה[כמוני], ויש כאלה שהתברכו בכישרון גדול יותר, גם כתיבה וגם הלחנה... ואחת המבורכות הגדולות: היא לא אחרת מ... קרן פלס המדהימה.. אז זה הסיפור שלי... חח...אוהבת נועה..

daniel rubin

New member
יש כמה..../images/Emo218.gif

ילד תבין איך שאנשים פוגעים במישהו, זה בדרך כלל, עובר בדרך וגם עם זה יפגע במצפון ובלב, להם לא אכפת, הם בלי ערך. ואיך זה שאותו מקרה, לך יקרה רק שמישהו עושה אותו לך? פתאום אתה בוכה, עצוב, פגוע, פתאום אתה נשאר לבדך. ילד, תבין, זה עוד יחזור אלייך! ילד תבין כבר, החיים הם הוגנים! עם אתה תפגע במישהו, אתה, אתה תפגע במישהו. הוא יפגע בך, עוד תשאר ללא חיים. וגם לי יש רגשות וגם אני יכולה להחזיר! וגם לי יש את הכוח אתה תראה, לכאב יש מחיר. אתה תמות עם מצפון על הלב ותדע, זה לא ממש מרגיכ. ולאף אחד כבר לא יהיה אכפת שיומך יגיע. ילד, תבין, זה עוד יחזור אלייך! ילד תבין כבר, החיים הם הוגנים! עם אתה תפגע במישהו, אתה, אתה תפגע במישהו. הוא יפגע בך, עוד תשאר ללא חיים. ויש עוד שיר
"אני יודעת" נ.ב את השיר הזה כתבתי על סבתא רבה שלי שנפטרה שעה לפני כתיבת השיר.. בקיצור זה שיר שכתבתי עם דמעות, ושקראתי אותו שוב בכיתי עוד יותר..: אני יודעת, שאלי את לא תשובי. ובכל זאת אני פה, מאמינה. אני יודעת, שניסים יש רק באגדות. אבל החיים הם אגדה. אני ממשיכה לחכות, למרות שלא יקרה דבר. ממשיכה לחכות, אבל מוות זה דבר שלא נגמר. אני יודעת שאת כבר בשמיים, אבל עדיין מאמינה שאת פה איתי. אני יודעת שטוב לך שם למעלה, אבל רוצה שתהיי כאן לצדי. אני ממשיכה לחכות, למרות שלא יקרה דבר. ממשיכה לחכות, אבל מוות זה דבר שלא נגמר. את השאר אני לא מוצאת עכשיו.. אני יעלה אולי אחר כך עוד שירים..

ג ב ש ו ש

New member
להתאהב../images/Emo14.gif../images/Emo88.gif

כמובן שאני כתבתי..אין לזה לחן אבל בהמשך יהיה
להתאהב: מילים:גבי. היא הגיע ולא ידעה מה קורה סביבה, הכל היה נראה בעבורה שונה וקצת מפחיד. תמיד הצעתי את עזרתי,להיות לה לידיד, אך מי ידע שבבוא הרגע בה אתאהב. להתאהב,האם פעם ידעת עד כמה זה כואב? להתאהב,האם פעם ידעת עד כמה יכל להיות יפה? את השיר הזה כתבתי לך מתוך הלב,לב כואב. תמיד הסתכלתי מבעד החלון, חלמתי,דמיינתי וחשבתי:אולי פתאום תופיעי? הכל היה אשליה אחת גדולה, להתאהב היה עסק לא כך כך שווה. להתאהב,האם פעם ידעת עד כמה זה כואב?, להתאהב,האם פעם חשבת כמה יכל להיות יפה? את השיר הזה כתבתי לך מתוך הלב,לב שכואב. ועכשיו את עם אחר, תמיד אמשיך להסתכל מהצד ולחשוב, עד כמה היה כואב להתאהב. כתבתי לך שיר,חשבתי:, אולי תצליחי להתאהב? מקווה שאהבתם

למעלה