חברי הפורום כותבים שירים

ג ב ש ו ש

New member
"דחף"../images/Emo88.gif

דחף/מילים:גבי נסעת רחוק ואני נשארתי קרוב. חשבת שלברוח זה פיתרון, בשבילך אני הייתי כפיתיון. עוד יבוא היום ואת תצטערי על הכל, ביום הזה אני כבר לא אהיה לצידך. ועכשיו,כשהלב שלי נשבר ואין עוד מה לומר, את השארת אהבה מאחור ודבר לא נותר. בגדת בלב שאותך אוהב, הלוואי שהוא איתך יישאר. אני לא מפסיק לחשוב עלייך, גם בחלומות את נופלת עלי. רציתי שתצאי ממחשבותיי אך את התעקשת ונשארת. כולם אמרו שבליבך קיים רגש אלי, לא ידעת להראות את זה ולכן התרחקת. ועכשיו,כשהלב שלי נשבר ואין עוד מה לומר, את השארת אהבה מאחור ודבר לא נותר. בגדת בלב שאותך אוהב, הלוואי שהוא איתך יישאר. היום אני ממך מתרחק, אלייך יותר לא אתייחס. אומרים שיחס גורר יחס,אצלי זה היה רק הדחף. דחף כדי לשכוח אותך,דחף כדי לשנוא אותך, לך אשאיר מקום קטן בליבי כדי שעוד תזכרי, ואותי לא תשכחי. הלב שלי נשבר,לא היה מה לומר. האהבה נשארה מאחור,דבר לא נותר. בגדת בלב שאותך אוהב,אך כעת לא ממש מחבב. הלוואי שהוא איתך יישאר...

Dark chocolate

New member
וואו גבי..../images/Emo12.gif../images/Emo211.gif

הוצאת את כל השירים מהמגירה אל אויר העולם

ג ב ש ו ש

New member
חח מסתבר..../images/Emo88.gif

יש לי הרבה פשוט ואין לי בד"כ איפה לפרסם..חוץ מהחברים שקוראים לפעמים. מה דעתך על השיר?

Dark chocolate

New member
מרגש../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif

כ"כ נוגע ללב
באמת! אבל מדי פעם אפשר להשחיל קצת הומור.. בתכל'ס שיר יפה.

שגעוגי

New member
גמאני! גמאני כתבתי!

רק חבל שלא פתחת את השרשור הזה אתמול
. |לינק|http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1575&msgid=82379464|סלינק|

BLACKit

New member
יש לי המוווווווון שירים

אני כל הזמן כותבת.. בזמן האחרון במיוחד\\: הנה אחד: "קרב" הובסתי בקרב זה קורה לפעמים אני רואה, מסביבי נשפכים הדמים מנסה להרים ראש מעל הקוצים מסביבי ההרים כבר שבורים, מנותצים ושברי אבנים שם כמו אלוהים מסמנים לי שכלום לא נותר בחיים כי הבסתי עצמי בקרב חסר סיכויים אם רק לא הייתי חושבת עליו.. הייתי מתה ללא יסורים.

Dark chocolate

New member
יאללה, גם אני אכתוב../images/Emo98.gif../images/Emo211.gif

בלה/ מילים: מיכל בלה בלה בלה ההיא בגדה בהוא והוא בגד בה בלה בלה בלה לבד היא נשארה אבל בתכל'ס זה כמו טלנובלה אורן המסכן, הוא רק בגד בבלה וישר הסיפור התנפח והתנפח ומרוב הלחץ אביה נפטר, התרח. בלה בלה בלה הלכה והזקנה, יחד עם שמונת בניה והם פשטו רגל, מכרו גם את שינייה בלה בלה בלה התחתנה עם אורן ועכשיו כואב לה אז עכשיו בלה מתה, ונכדיה ברחוב. אבל בלה לא למדה, לא ולא. מה זה לאהוב.. אז נכדיה עניים ופת לחם אין בפיהם, עבדו ועמלו קשות בעמל כפיהם. ניסו לאהוב נשים, אך גם הם לא הצליחו.. הסיפור הסתיים כשסמים הם הבריחו. חחח נכון בלדה מרגשת ונוגעת ללב

Dark chocolate

New member
למה אתם לא מגיבים../images/Emo35.gif../images/Emo7.gif../images/Emo211.gif

זו בלדה מושקעת
היא מבוססת על הגננת המרשעת שלי בגן טרום-חובה, באמת!

למעלה