אגב, אני בת
K K u l i N e M e L New member 9/8/06 #23 אה, בגלל ה 'ברוך הבא'? אמממ, אומרים 'ברוך הבא', זה בדיוק כמו 'ברוכה הבאה' , זה לא מסווג לשום מין, ואם זה לא בגלל זה אז... טוב, רשמת בכותרת 'אני חדשה' , זה די ברור שאת בת.
אה, בגלל ה 'ברוך הבא'? אמממ, אומרים 'ברוך הבא', זה בדיוק כמו 'ברוכה הבאה' , זה לא מסווג לשום מין, ואם זה לא בגלל זה אז... טוב, רשמת בכותרת 'אני חדשה' , זה די ברור שאת בת.
L Lakers forever New member 9/8/06 #21 עוד חדשה =] אני בת 16 וחצי ומנגנת על גיטרה כבר 3 שנים.. שבוע שעבר קנו לי חשמלית.....חלוםםםם גם כתבתי במשך שנתיים ואז קרה משהו ופשוט אין לי השראה...אולי חבל..... בכל מקרה..אז זהו =] NO MUSIC NO LIFE
עוד חדשה =] אני בת 16 וחצי ומנגנת על גיטרה כבר 3 שנים.. שבוע שעבר קנו לי חשמלית.....חלוםםםם גם כתבתי במשך שנתיים ואז קרה משהו ופשוט אין לי השראה...אולי חבל..... בכל מקרה..אז זהו =] NO MUSIC NO LIFE
S sok777 New member 9/8/06 #29 ברוכה הבאה! סער, בן 15. אני מלחין וכותב שנתיים. מנגן 3 וחצי על גיטרה וכמעט שנה פסנתר. אני מקליט- www.stage.co.il/a/saaravraven
ברוכה הבאה! סער, בן 15. אני מלחין וכותב שנתיים. מנגן 3 וחצי על גיטרה וכמעט שנה פסנתר. אני מקליט- www.stage.co.il/a/saaravraven