ג'רארד בהכנות לצילומים
P PUMPKIN juice New member 24/12/10 #92 נראה לי מייקי הוא הפייבוריט החדש שלי ../images/Emo99.gif הבן אדם פשוט יפה והגעתי למסקנה שבאסיסטים זה עם חתיך!
נראה לי מייקי הוא הפייבוריט החדש שלי ../images/Emo99.gif הבן אדם פשוט יפה והגעתי למסקנה שבאסיסטים זה עם חתיך!
N NoAmItA ChAn New member 25/12/10 #95 הוא היה הפייבוריט הראשון שלי מהלהקה אבל מאז שהוא הוריד את המשקפיים ירד לי ממנו >: ועם הבלונד הזה עוד יותר ירד לי ממנו! אבל אין מה לומר, זו תמונה מהממת *-*
הוא היה הפייבוריט הראשון שלי מהלהקה אבל מאז שהוא הוריד את המשקפיים ירד לי ממנו >: ועם הבלונד הזה עוד יותר ירד לי ממנו! אבל אין מה לומר, זו תמונה מהממת *-*
A Ayush Cohen New member 25/12/10 #105 חח תמיד העדפתי אותו וגם עכשיו אני מעדיפה ולא רק בגלל שהוא נראה טוב יותר הוא פשוט חמוד
P PUMPKIN juice New member 25/12/10 #110 חח ברור שלא רק בגלל שהוא נראה טוב.. אבל זה גם תורם קצת לא יודעת, הוא חמוד כזה.
A Ayush Cohen New member 26/12/10 #112 חח אני יודעת שלא התכוונות בגלל זה ../images/Emo13.gif כיאילו אמרתי שהוא הכי אהוב עלי מעוד סיבות
N NoAmItA ChAn New member 23/12/10 #15 ../images/Emo202.gifתמונות מאחורי הקלעים של "נהנהנה"../images/Emo202.gif חאמודים