זורמת../images/Emo8.gif
שם: ספיר גיל:16 (כמעט) מקום מגורים:ראשון שיר אהוב: משתנה כל יום בערך.. מממ Panic! At The Disco Nine In The Afternoon סרט אהוב: יש מלא חחח תוכנית טלוויזיה אהובה: יומני הערפד
זמר אהוב: אדם למברט@!#@%%^& זמרת אהובה: אבריל, היליי (מפארמורD
יום אהוב בשבוע: שישי
דיסק אהוב: מממ SP של סימפל תאריך אהוב: 25 באוגוסט יומולדת
האם אי פעם עישנת? לא >< האם אי פעם שתית אלכוהול?ממש לא האם אי פעם לקחת סמים?נופ האם אי פעם עברת על החוק?לא חחח האם אי פעם נשבר לך הלב?כן
האם אי פעם עשית משהו שלא רצית לעשות? לא האם אי פעם הצטערת על משהו שעשית? חחחח כן מלא האם אי פעם בכית על מישהו?כן
האם אי פעם בכית על מישהי? מממ כן האם אי פעם שברת למישהו את הלב?לא נראה לי
האם אי פעם אמרת אני אוהב\ת אותך והתכוונת?ממממ לא האם אי פעם שיקרת? חחח כן ב24 שעות האחרונות בכית?כן ב24 שעות האחרונות צחקת?יאפ ב24 שעות האחרונות חיבקת מישהו?מממ כן
ב24 שעות האחרונות עשית שטויות? חחחח כן ב24 שעות האחרונות רבת עם מישהו?לא XD ב24 שעות האחרונות קנית משהו? יאפ מלאא בגדים ולקים ושטויות כאלה שנעלמות בבלאגן של החדר שלי תוך שנייה
בימים אלו אתה מאוהב? כן
הדבר שהכי קשה לך איתו: יש הרבה כאלה מישהו אחד שהייתי רוצה להיות? חחח אין האדם האחרון שהתקשר אלי- דודה שלי >< האדם האחרון שדיברתי איתו באיסיקיו: אין לי אייסי המקום האחרון שהייתי בו: במקלחתXD הסטיה שלי היא: לאנשים יפים הדבר שלא הייתי מוותר עליו בחיים- הדלת של החדר שלי
תכונה טובה שלי: לא יודעת >< תכונה רעה שלי: רגישות יתר
האם פרצת לאייסיקיו של מישהו? חחח כן האם אי פעם חשקת במישהו מהמין שלך?לא>< האם צחקת על מישהו בעל מום? ממש לא האם התעצבנת על המורה שלך וצעקת עליה מול כל הכיתה? חח הללואי יש לי רשימה של מורות שמגיע להן את זה אבל אין לי אומץ.. עזרת פעם לזקנה או לעיוור לחצות את הכביש? מממ לא תרמת פעם לקבצן? כן האם גנבת משהו במכולת?לא יש משהו שחשוב לך יותר מהחיים שלך? ממ לא יודעת אכלת משהו לא כשר? כןD: אתה שומר כשרות? לא ממש שברת פעם כוס או צלחת או כל דבר שביר בכוונה? חחחח אני אלופת עולם בשבירת צלחות \כוסות\ כל דבר שביר D: הפרת הבטחה שהבטחת?לא השתכרת עד אבדן חושים?לא>< מה צבע החדר שלך? לבן עם כבשה חמודה על הקירD: באיזה בושם אתה משתמש? האלווין
אתה אוהב לענוד תכשיטים? לא מאוד מהו הדבר הרשע ביותר שעשית? מממ לא יודעת
באיזה גיל לדעתך צריך לקיים יחסי מין פעם ראשונה? תלוי בבנאדם.. מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? עוד לא>< חיבקת מישהו/י? אתמול חברה טובהD: מישהו/י חיבק/ה אותך? אמא
עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי?>< השתכרת? לא שכבת עם מישהו/י? עדיין לא היית במועדון? לא אוהבת מקומות כאלה . לבשת חצאית? ממזמן קנית בגד? היוםD: אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול הקדישו לך שיר? לא יודעת >< שיפרו לך את המצברוח? מממ היום בבוקרD: היום: באיזו שעה התעוררת? מוקדם מידי
מה/מי העיר אותך? טלפון, דודה שלי:S מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלווו, מה?! מי זה?? מה את רוצה ממני!@#@% מה היה הדבר הראשון ששמעת? פירי מה קורה? מה היה השיר הראשון ששמעת? OneRepublic - Secrets מה אכלת? לחמנייה *_* איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?- בנאדם ש: שונא/ת: אין לי עדיין XD אוהב/ת: חחח חברה שלי וניניD: מתגעגע/ת אליו: ידיד שלי
חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: חברות ונירD: הכי מצחיק: ערב שישי אמצל סבתאXD הכי דפוק: אני! הכי מוזר: שיש לי עצבים לענות על כל זה (זה פאקינג ארוך@#$@#$^%$^&) הכי כיף לדבר איתו: אחותי
יש לך פלאפון? יאפ למי אתה מתקשר הכי הרבה? דן חברה שלי איזה צלצול יש לך? ממ לא זוכרת XD הקול הכי יפה ששמעת? שלי אחותי*__* יש לה את הצחוק המתגלגל הכי מושלם בעולםם איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של SP
את רוצה להיות זמרת? יאפ את רוצה להיות שחקנית?לא>< אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? ממש לא! אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? תמיד! איפה את רוצה פירסינג? אולי בגבה.. אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מממ לא יודעת קונה איזה משהו מגניב כזה ואת השאר מחלקת .. פורום אהוב: זה הראשון שלי אז.. באיזה פורומים את כותבת: זה...
יש לך חברים בפורומים? לא.. מי האדם האחרון שדיברת איתו? ידידD: מה את עושה עכשיו? פה... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן
מה את/ה שומע/ת? OneRepublic - Secrets מה הסרט האחרון שראית? ממ דימדומים.. מה התוכנית האחרונה שראית?גליי מה הדיסק האחרון ששמעת? ואו לא זוכרת את השם אבל של אואזיס מה החלום שלך? ממ לקבל באס ליומולדת
האם אי פעם... הרגשת שאתה עומד למות? כן מלא פעמים רצית להתאבד אבל לא היה לך אומץ? לא שאבת אבק בלי שביקשו ממך? לא חחחח בנית טירה מחול? כאן וזה הייה מהממם היית במקום שהיית מוכן לשלם 1000 שקל כדי שאף אחד לא ידע שהיית בו? מממלא נהגת במכונית (ולא על הברכיים של אבא)? חח לא סיכנת את חייך עבור מישהו אחר? עדיין לא היית בחקירה משטרתית? לאXD ואו זה הייה ארוך