כל רעיון נחמד לשם ל"פינה" הזאת-

../images/Emo79.gifכל רעיון נחמד לשם ל"פינה" הזאת-

יתקבל בשמחה!
שיר השבוע של שייגעצ שלכם: שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: קליפ השבוע: אלבום השבוע: עצבון השבוע: הפתעת השבוע: תמונת השבוע:

יש לי: הפינה החמה של גלי הלוהטת.!

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: קשה לי לחשוב [שלושה שבועות רצוף :X] שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: model man קליפ השבוע: :X אלבום השבוע: איפה הילד, מישהו שומע אותי? עצבון השבוע: יש אנשים טיפשים בעולם. מאוד טיפשים. הפתעת השבוע: יום שני אני בירושלים אצל אח שלי, באיזו הופעה הזויה בצוצלת :] תמונת השבוע:

סוף שבוע ואני חולהההה

נו תרחמו עלי בחיית ומי מביא לי קישור למדגישומט נחמק לי המועדפים
שיר השבוע של שייגעצ שלכם: דווקא שרצית שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: יומולדת קליפ השבוע:לא ראיתי השבוע 24/MTV אלבום השבוע: אין עצבון השבוע:אני חולההה הפתעת השבוע:אני עובדת עוד שבוע בקייטנה תמונת השבוע: איזה תמונה שקסית היא וולורין הנשי

B a m b o o k

New member
שבוע טוב שיהיה לכם../images/Emo23.gif

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: את יפה
שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: עטור מצחך בביצוע של אביתר בנאי קליפ השבוע: אממ אין
אחים שלי השתלטו על הטלויזיה... אלבום השבוע: של הפיג'מות
עצבון השבוע: אממ כלום הפתעת השבוע: שנסעתי יום חמישי בסוף לאשקלון והיה כיייף
תמונת השבוע: אין לי כוח\:

ואולי, מחר יהיה יותר טוב..

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: אינטרקום וזה שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: דפנה והעוגיות- דפנה פיק קליפ השבוע: אין אלבום השבוע: פצעים ונשיקות עצבון השבוע: הורים ;[ הפתעת השבוע: שהיה מפגש D: אפילו שהיינו 3.. תמונת השבוע:

קשש מי זאת

חחחחחחחחחחחחחחחח לילקיש סיימתי תפרפקט שלנו "תשתה תשתה"
חחחחחחחחחחחחח

ססילייה

New member
רון$^@$%^@#%@#%@#%

מה זה זה?!!??!?!? פירסום פורנו בלי רשותי?!?!?
חצופה#$%%@#%@#$@#%#$^@$^@#%@#$%@#$^@#% מאיה הזאת.. "אנחנו נתפוצץ#$%^#$^#$% *בום*<נעל לכוס>." XDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo121.gifלהלהלה

שיר השבוע של שייגעצ שלכם:אין שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:בת יער
כל כךךךךךךך!!! קליפ השבוע:אין אלבום השבוע:mirag-camel עצבון השבוע: עצב אם כבר... אבל עבר:] הפתעת השבוע: שהיה בא לי לחברבן באמצע המסיבת גיוס של נתן? תמונת השבוע:מממ אין

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif להלהלהלהלהלהלה

שיר השבוע של שייגעצ שלכם: לקפץ
שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם: "אנייי חוזר[ת] הביתההההה אני והגיטרהההה" [איזה גיטרה איזה?!><] קליפ השבוע: גלייי אינלי מה לענותתת זה משעמם!
אלבום השבוע: King Crimson - the court עצבון השבוע: בנתיים אין, אבל הוא עודמעט יבוא כשאמא בטח לא תרשה לי לנסוע לת"א או שלא יהיה לי איך לנסוע לת"א
הפתעת השבוע: הפתעה
תמונת השבוע: להלהלהלהלהה אין לי נווו

למעלה