מה קישור מה? O_ס
מ מכשפהקטנהזונה New member 24/7/06 #49 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gifאל תאמיני לה, המיטה של אחשלה יותר נוחה .
ס ססילייה New member 24/7/06 #51 XDDDDD ../images/Emo6.gif אם את קוראת לספה בסלון נוחה..................DDDD:::
ס ססילייה New member 24/7/06 #60 יום שלישי את בתל אביב, מותק. [ואו זה מזכיר לי את השיר 'בלש פרטי' של דן תורן ><] לא חשוב!@@#%@#% בואי לתל אביב P:
יום שלישי את בתל אביב, מותק. [ואו זה מזכיר לי את השיר 'בלש פרטי' של דן תורן ><] לא חשוב!@@#%@#% בואי לתל אביב P:
T Tin Doll New member 24/7/06 #65 מה ת"א? מתי, איפה איך וואלה אולי יש מצב!!! כי אני צריכה להגיע לראשון בסופו של דבר אבל אני לא אשאר איתכם הרבה זמן... ממש קצת.
מה ת"א? מתי, איפה איך וואלה אולי יש מצב!!! כי אני צריכה להגיע לראשון בסופו של דבר אבל אני לא אשאר איתכם הרבה זמן... ממש קצת.
ס ססילייה New member 24/7/06 #67 חחחחחחחח טובי!עצרי את הפיצול!במיידי לאדעת. גלי שם נביא עוד אנשים. <זה לא משנה לי מתי.אני בתל אביב.בשלישי.רביעי.חמישי.XD>
חחחחחחחח טובי!עצרי את הפיצול!במיידי לאדעת. גלי שם נביא עוד אנשים. <זה לא משנה לי מתי.אני בתל אביב.בשלישי.רביעי.חמישי.XD>
T Tin Doll New member 24/7/06 #68 אבל תראי לא בטוח שאני אבוא בסוף כי אין לי ממש זמן.. וגם אם אני אבוא זה יהיה בצהריים (1 בערך) לשעה שעתיים. את לא תחזרי לחולון אח"כ?
אבל תראי לא בטוח שאני אבוא בסוף כי אין לי ממש זמן.. וגם אם אני אבוא זה יהיה בצהריים (1 בערך) לשעה שעתיים. את לא תחזרי לחולון אח"כ?
ס ססילייה New member 24/7/06 #75 לא יודעת..מקסימום אני... אשן בתל אביב יש לי מספיק הצעות לינה שם XDDDD סתם נו. נראה.
ס ססילייה New member 24/7/06 #78 'תצפי'??!?!?!?! אני יושבת יומם וליל סופרת את השניות והדקות והשעות עד שאני אראה אותך והיי,נחשי מה.. את לא באה! בואי כבר.
'תצפי'??!?!?!?! אני יושבת יומם וליל סופרת את השניות והדקות והשעות עד שאני אראה אותך והיי,נחשי מה.. את לא באה! בואי כבר.
A amirmh New member 23/7/06 #37 אממ שיר השבוע של שייגעצ שלכם:דנה שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:180 (מוניקה סעקס) קליפ השבוע:פרח(זבל) אלבום השבוע:CHUCK עצבון השבוע:הייתי בסופרלנד...ראיתי את הישראלי הממוצע זה משגע@!!! הפתעת השבוע:MP3 תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות
אממ שיר השבוע של שייגעצ שלכם:דנה שיר השבוע לא של שייגעצ שלכם:180 (מוניקה סעקס) קליפ השבוע:פרח(זבל) אלבום השבוע:CHUCK עצבון השבוע:הייתי בסופרלנד...ראיתי את הישראלי הממוצע זה משגע@!!! הפתעת השבוע:MP3 תמונת השבוע:אין לי כוח להעלות