אממ... יצא ממש יפה!!|מאוהבת| את ממש מוכשרת!!!!!!!
L Lex 1 New member 3/8/07 #114 אז זה מה שאת עושה בזמן שאת מדברת איתי??../images/Emo46.gif טחחחחחח סתם. זה מהמם! פעם הייתי יודעת גם לעשות דברים כאלה אבל אחרי שגיליתי שזה גוזל ממני יותר מדי מהשעות שבהם אני ערה העדפתי להפסיק. אהבתתיי
אז זה מה שאת עושה בזמן שאת מדברת איתי??../images/Emo46.gif טחחחחחח סתם. זה מהמם! פעם הייתי יודעת גם לעשות דברים כאלה אבל אחרי שגיליתי שזה גוזל ממני יותר מדי מהשעות שבהם אני ערה העדפתי להפסיק. אהבתתיי
I Intoxicate My Mind New member 4/8/07 #157 ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
M m o r 1 0 2 New member 4/8/07 #207 איזה מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif עוד של דאגי ס'מוכשרת..הלוואי עליי
L Lex 1 New member 3/8/07 #115 אהמ... מה זה? זה התוכנית בת 4 הפרקים של מאחורי הקלעים לסיבוב הופעות שלהם Up Close & Personal, והתוכנית על אותה שם. לא הבנתי למה שאלת ואחרי עוד הוספת שזה גם ככה משודר..?
אהמ... מה זה? זה התוכנית בת 4 הפרקים של מאחורי הקלעים לסיבוב הופעות שלהם Up Close & Personal, והתוכנית על אותה שם. לא הבנתי למה שאלת ואחרי עוד הוספת שזה גם ככה משודר..?
L Lex 1 New member 4/8/07 #175 אהה אוקיי Sucks ../images/Emo4.gif אניווי אפשר לראות גם ביוטוב אז זה לא כזה הפסד
I Intoxicate My Mind New member 3/8/07 #105 ../images/Emo41.gifמיקי@!#@!$!@../images/Emo19.gif../images/Emo108.gif מסנ'. -_- את תאהבי את זה ><.
ש שלי פוינטר New member 3/8/07 #110 השכרתי את הסרט 'אני והמזל שלי' ../images/Emo99.gif כ"כ מחכה לראות