Why Worry משהו חמוד מאוד! עם סיום די משעשע.... ולא לשכוח להפעיל צ´מפ.
C champ New member 7/11/02 #1 Why Worry../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif משהו חמוד מאוד! עם סיום די משעשע.... ולא לשכוח להפעיל צ´מפ.
Why Worry../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif משהו חמוד מאוד! עם סיום די משעשע.... ולא לשכוח להפעיל צ´מפ.
C champ New member 13/11/02 #10 ../images/Emo59.gif זיקוקי דינור ../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif הקישו בעזרת העכבר על החלון השחור..... מקווה שתאהבו צ´מפ.
../images/Emo59.gif זיקוקי דינור ../images/Emo70.gif ../images/Emo188.gif הקישו בעזרת העכבר על החלון השחור..... מקווה שתאהבו צ´מפ.
L lupland New member 7/11/02 #2 אתה תותח כבר עמדתי לסגור את המחשב ואמרתי ניכנס עוד פעם אין ספק ש: אתה תותח.אין אין עלייך(שרית מתה עלייך אבל בישבילנו אתה הגדול מכולם לילה טוב.ובטח ניפגש כאן עוד כמה שעות. אסף
אתה תותח כבר עמדתי לסגור את המחשב ואמרתי ניכנס עוד פעם אין ספק ש: אתה תותח.אין אין עלייך(שרית מתה עלייך אבל בישבילנו אתה הגדול מכולם לילה טוב.ובטח ניפגש כאן עוד כמה שעות. אסף
L lupland New member 8/11/02 #8 שלח עוד משהוא צ´אמפ מה אני אגיד... שוב אין מילים דרך אגב מצטער שלא חזרתי אתמול.עדיין לא אומר ששכחתי נשתמע
שלח עוד משהוא צ´אמפ מה אני אגיד... שוב אין מילים דרך אגב מצטער שלא חזרתי אתמול.עדיין לא אומר ששכחתי נשתמע
G gaia20 New member 13/11/02 #11 זה מה שיצא לי.... חמוד ביותר.... כולם מוזמנים להכניס לכאן את מה שיצא להם!
C champ New member 13/11/02 #12 ../images/Emo6.gif חחח שלי יותר יפה ../images/Emo70.gif אבל זאת לא חוכמה, נכנסתי למסך מתקדם יותר וקצת יותר רחב.... לא לשכוח להפעיל רמקולים
../images/Emo6.gif חחח שלי יותר יפה ../images/Emo70.gif אבל זאת לא חוכמה, נכנסתי למסך מתקדם יותר וקצת יותר רחב.... לא לשכוח להפעיל רמקולים
C champ New member 16/11/02 #14 ../images/Emo79.gif מבחר קטעי פלאש לשבת.... מקווה שתהנו... ריקוד הקטשופ... וקצת על זבובים ואחרים והאחרון, הכי חמוד!!! ולא לשכוח להדליק רמקולים צ´מפ.
../images/Emo79.gif מבחר קטעי פלאש לשבת.... מקווה שתהנו... ריקוד הקטשופ... וקצת על זבובים ואחרים והאחרון, הכי חמוד!!! ולא לשכוח להדליק רמקולים צ´מפ.
C champ New member 16/11/02 #16 ולכל מי שזקוק לעיצה ../images/Emo132.gif תכירו את "אירמה" האמא הפולניה הוירטואלית היא תעזור לכם בכל בעיה שתהיה לכם.... צ´מפ.
ולכל מי שזקוק לעיצה ../images/Emo132.gif תכירו את "אירמה" האמא הפולניה הוירטואלית היא תעזור לכם בכל בעיה שתהיה לכם.... צ´מפ.
ע עדית יואב New member 16/11/02 #20 איזה נחמד!!!!!! אבל אל אילו ששלחת בהודעה הראשונה כאן, לא הצלחתי להכנס משום מה...