לוקח להן קצת זמן לעלות אבל כולם עובדים! בדקתי הרגע......
1 1ט ל י New member 17/11/02 #29 שתי שאלות. 1. מה עשיתי לא נכון? 2. איך אני יכולה לשלוח את הדברים האלו לחברות שלי באי מייל?
C champ New member 17/11/02 #30 2 תשובות 1. היית צריכה למחוק את ה HTTP מתחילת הכתובת או לחילופין מתיבת הכנסת ההודעה... 2. את לוחצת על הקישור עם לחצן ימני שומרת את קיצור הדרך ומדביקה אותו בתוכן המכתב שברצונך לשלוח.... ראי הסבר מצולם צ´מפ.
2 תשובות 1. היית צריכה למחוק את ה HTTP מתחילת הכתובת או לחילופין מתיבת הכנסת ההודעה... 2. את לוחצת על הקישור עם לחצן ימני שומרת את קיצור הדרך ומדביקה אותו בתוכן המכתב שברצונך לשלוח.... ראי הסבר מצולם צ´מפ.
G gaia20 New member 17/11/02 #24 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מצחיק ביותר... עכשיו אני אחשוב פעמיים לפני שגאיה מתקרבת לתת לי נשיקה.......
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif מצחיק ביותר... עכשיו אני אחשוב פעמיים לפני שגאיה מתקרבת לתת לי נשיקה.......
ל ל3 New member 16/11/02 #23 צאמפ היקר איזה כיף לקבל את המסרים שלך. תמשיך לשלוח לנו דברים חמודים בבקשה. ודרך אגב, מה עם הקטן?
R ritosh New member 17/11/02 #34 צ´מפ,היית רוצה! יש לך מזל שהוא דומה למרינה ולא לך! תן גם לה קצת קרדיט!