מגילת אסתר החדשה

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifקראתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif .

סיפור המגילה...../images/Emo14.gif

לפני שנים רבות היה מלך שקראו לו וינס וינס היה מלך עשיר מאוד והוא מלך על 127 מדינות הייתה לוינס אישה בלונדינית, מאוד מאוד יפה (תלוי מי מסתכל עליה
) שקראו לה רובין רובין אהבה מאוד את וינס, אך הוא לא היה מאושר לצידה (היא הייתה מרשעת, רק שהוא לא ידע זאת) במלוא 3 שנים למלכותו, החליט וינס לערוך משתה לכל הנציגים מכל הארצות עליהן מלך במהלך המשתה הראה לכולם את עושרו ופתאום התפתח ויכוח אם רובין אשתו של המלך יפה או לא ווינס שידע שאם לא יראו את יופייה של אשתו תהיה מלחמה ביקש מרובין לבוא לארמון כדי שכולם יראו כמה היא יפה... רובין, שבאותו זמן חגגה עם חברותיה במשתה משלה סירבה לבקשת המלך ווינס החליט להוציאה להורג ולמצוא לו אישה אחרת שיהיה מאושר לצידה... לאחר התלבטויות קשות מצא וינס את האישה בשבילו, הולי הולי הייתה בחורה יהודייה בת 20 שבגיל 16 כשאביה עבר לגור ביפן היא עברה לגור עם אחותה המסודרת והאחראית שבלילה אחד של שכרות התחתנה עם ויק ובסוף החליטה שהיא אוהבת אותו ונשארה איתו... הולי לא סיפרה לוינס שהיא יהודייה. יום אחד שמעה ואל לאחר ששתתה 3 כוסות מרטיני את שני עוזרי המלך-טינה וגארי מתכננים להרעיל את המלך, היא סיפרה זאת לויק שסיפר להולי כדי שתזהיר את המלך וינס הוציא להורג את טינה וגארי וכתב בספר הזכרונות שלו לגמול לויק וואל בבוא הזמן... אבל היה גם את ריק, שהייתה לו אישה שסבלה ממנו רבות, והוא גם הכה אותה מדי פעם וקראו לה לורן ריק הכריח את כולם להשתחוות בפניו אך ואל (האקסית שלו) וויק לא הסכימו לכך ריק שפחד שכולם יפסיקו להשתחוות בפניו בגללם הלך למלך וביקש להרוג את כל העם היהודי ואל וויק שמעו על הגזרה הנוראה שהמלך הסכים לה, וביקשו מהולי לעשות משהו כדי למנוע זאת הולי הלכה אל וינס וסיפרה לו על כל מה שריק עומד לעשות לה ולכל העם שלה וינס שהבין מה גדולה הטעות שעשה החליט שאת ואל וויק יסיע ריק בלימוזינה כשהוא קורא ברמקול: "ככה יעשה לאנשים אשר עזרו למלך להנצל ממוות" (או במילים שלנו- "בואו בואו תראו את ריק עושה לעצמו פדיחות") לאחר מכן תלו את ריק על העץ שהיה אמור להיות בשביל ויק וואל ואשתו לורן הייתה מאושרת על כך שהוא לא יציק לה ולילדים יותר אבא של הולי וואל חזר מיפן והסתבר שהוא יצא מהארון ויש לו חבר בשם טושי האבא, טושי, ויק וואל הפכו לחלק משושלת המלוכה הולי הרגישה טוב לאחר שסיפרה לוינס את כל האמת על עצמה (גם על הנרי ובן
) ואמרה לו שאחרי הכל היא יודעת שהיא אוהבת אותו... וינס נורא התרגש ואמר לה שהוא שמח שהוא איתה ולא עם רובין ובפעם הראשונה בחייו אמר את 3 האלפי"ם: אני אוהב אותך
ה-ס-ו-ף

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יפפפפה !!! , את המצאת ת'סיפור ? ליז י'כישרונית @!@!! D:

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאין על מה ../images/Emo8.gif ,

ממש אהבתי את זה !!! +

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

* כמעט באתי לכתוב איזה שהיא קללה
*

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo98.gif

אני יודעת על מי את צוחקת ! - עליי
חצופה .

לילי איזה יפה!!!!!!!!

רק אל תשכחי בפסח לעשות אגדה חדשה שתבוסס כולה על הסידרה כמו עכשיו שעשיתי אם המגילה!!!!

ינוש../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo14.gif

את פה או שאני חולמת?
איזה כייף לראות אותך פה
והאמת שלא חשבתי על הרעיון הזה, רעיון יפה אני אעשה את זה

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifאיך קוראים לה ? ../images/Emo12.gif

אני צריכה היכרות עם כל הפורום ! D:

מעיין../images/Emo14.gif

והיא לא ממש מהפורום, היא הייתה בקומונה קצת בהתחלה ומאז היא לא כתבה בכלל...

למעלה