מה אתם שומעים עכשיו?

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo79.gifמה אתם שומעים עכשיו?../images/Emo79.gif

נו, זה פשוט מאוד: שרשרו את שם השיר והאמן שאתם שומעים באותו רגע :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifDon't Don- Super Junior

אבל לפני שנייה שמעתי את Y si fuera ella של שייני. ז"א, זה סולו של ג'ונגהיון. והוא מדהים. 3> אבל... כן. דונ'ט דונ
הסולו של הנרי *_________* [הדבר היחיד שאני לא אוהבת בקליפ שלו, זה את השיער של סונגמיןT_T אהההה אוקא קטן שלי מה עשו לךT_T תודה לאל שהתקופה הנוראית הזאת עברה מזמן! 3>]

NoAmItA ChAn

New member
הסולו של הנריייי 333333333333333>

אני חושבת שהגעתי למסקנה שכנרים עושים לי את זה O:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אצלי זה לא רק כנרים, זה בכלל אנשים שמנגנים על כלים קלאסיים~ ז"א פסנתר, בעיקר. יש לי חולשה מטורפת לפסנתרנים;; כנראה בגלל שניגנתי 7 שנים.... ^^" אבל בכלל, אני מתהההההה על זה שמשלבים קטעים של כלים קלאסיים בשירי רוק/פופ~ לצערי אני לא מתחברת למטאל, אבל אני יודעת שיש הרבה להקות שעושות קאברים של מטאל ליצירות קלאסיות ומנגנות על כלים קלאסיים ודברים כאלהT_T שזה ממש מגניבXD אבל לא מצליחה להתחבר לזה כי זה ממש כבד לי;;

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif אכןןן ../images/Emo99.gif

אוף אל תזכירי לי עכשיו אלבומים חדשים אני ממממש מחכה ל-3 בעיקר!

HIM - In Venere Veritas ../images/Emo223.gif

Have no fear There are wounds that are not meant to heal And they sing In Venere Veritas Come inside Let the fire burn you alive And sing, baby sing There are wounds that are not meant to heal at all In venere veritas אני כלכךך אוהבת שהוא צועק בסוף@!
בינתיים אני חורשת רק על 4 שירים מהאלבום, אבל עד כה, הוא נשמע מעולה!! אני ממש מרגישה שהם חזרו לסגנון הקבוע שלהם, לאחר VENUS DOOM שהיה די שונה, וזה כזה כיף!
שמעו, שמעו ת'שיר: http://www.youtube.com/watch?v=bWqkXSR4E5U

NoAmItA ChAn

New member
מה, אבל ונוס דום לא כזה גרוע!!

יש שם את Passion's Killing Floor שאני ממש אוהבת, את ונוס דום, את בליד וול, את סונג אור סואסייד - הוא לא כזה נוראי!

למעלה