מה אתם שומעים עכשיו?

Wrath Within

New member
השירים הנורמליים היחידים בדיסק הזה הם../images/Emo11.gif

Venus Doom Love In Cold Blood Passion's Killing Floor The Kiss Of Dawn זייהו. וזה כן דיסק גרוע, בהשוואה לדיסקים האחרים שאני אוהבת בהם את כ-ל השירים, ללא יוצא מהכלל. -בועטת לוילה בתחת-

../images/Emo216.gifזה עדיין לא כמו האלבומים הקודמים

אבל זה בדרך:) אמרתי פעם שזה שילוב בין דיפ שאדווס לונוס דום. בכלל..האלבום מעולה ואני מרוצה

Because Of May

New member
אוווו טונייט איים אה טיינייג' קוויןןןן../images/Emo109.gif

הם כאלה חמודים :).

Because Of May

New member
Ashamed- Muse../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif. ../images/Emo109.gif

הדבר הכי קרוב למטאל (סתם לא, נו, אבל רוק כבד יותר מבד"כ) שיצא להם לעשות. מדהיםםםםםםם
. חחחח התמונה
.

Dead By April - Erased ../images/Emo223.gif

חרשתי עליו כל השבוע. I crawl my way through every day, Raise your light one that glows for me Give me a sign, light my path, take me higher I am walking through fire Standing alone, abandoned by fate This is what I see, emptiness in me This is what I feel, this is what is real I can't move back (What is now fading back) I can't replace what is being erased. http://www.youtube.com/watch?v=RTqYu3fWlcI

Alesana - This is usually the part ../images/Emo223.gif

when people scream Welcome to the show" It's a story that youve heard a thousand times "So take a seat and get lost with me

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif היוש

אני יודעת שבפעם השעברה שאמרתי שאני חוזרת לא באמת חזרתי אבל עכשיו ישלי מחשב ואינט' בבסיס אז יהיה לי יותר קל להיכנס לפורום
למי שלא מכיר/זוכר אני עדי או ג'ו למי שבא לה בת 20 ממודיעין

NoAmItA ChAn

New member
ברוכה השווה!! DDD:

אם את לא זוכרת - אני נעם, בת 17 מת"א XP תגידי עוד כמה זמן נשאר לך לשרת? O: וברוך שובך!

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif 10 חודשים והוהוהוהוהוהו

יאללה שיעברו כבר חחח

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifMarry U- Super Junior

יואו, כשאני אתחתן עם שיוון [או כל אחד אחד מסוג'ו, אני לא בררנית
] זה כלכך יהיה השיר שיתנגן בחתונה שלנו

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifChubyeol- Kim Heechul../images/Emo23.gif

[לא שמתי את זה תחת סופר ג'וניור כי אין קשר~ זה סולו שלו מדרמה שהוא משתתף בה, ו~ממש~ בא לי לראות אותה. כלומר, ממש! יש שם סצנה שרואים אותו בלי חולצהT________________T אבל אין אותה עם תרגום אז זה ממש, אבל ממש מבאס אותי. ממש כאילו.]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSorry Sorry Answer- Super Junior

אומייגאד
פאק השיר הזה כל כך מדהים
ואזמה אם רוב השיר זה רק KRY, הם מדהימים ואני אוהבת אותם. והראפ של אונהיוק ודונגהא בסוף מדהים. ובכלל, הקליפ של זה פאקינג מושלם. ואני אוהבת את השיר הזה
גאאאאאאד.

למעלה