מה אתם שומעים עכשיו?

../images/Emo216.gifBuckcherry - Sorry../images/Emo23.gif

אחד השירים הכי יפים ששמעתי..ושמחה להגיד שהוא חרוש מידי אצלי אבל לא נורא..

Skillet - The older I get ../images/Emo223.gif

I didn't know then it would hurt like this but I think The older I get Maybe I'll get over it

okep

New member
../images/Emo40.gif We Will Rise Again - Scorpions

מפתיעה את עצמי כל פעם מחדש . הוו , חזרתי מהטיול , סוףסוף יהיה לי משהו לכתוב בסיכום השבועי D:D:

okep

New member
../images/Emo40.gif הוו , נחמדוד .

סוףסוף מישהו הגיע , התייבשתי . שיר חמוד : >

Because Of May

New member
The Devil and Me- Asaf Avidan and the Mojos.

+
. אחרי ששמעתי את כל The Reckoning שלו. אחד האלבומים הטובים ביותר בכל הזמנים, לגמרי.

ThereForTomorrow -Burn the night away ../images/Emo223.gif

חח הצמדתי את האותיות למה אין מקום למנעול שלי. If the whole world told me I should disappear Could I fall right next to you Just let me burn the night away Oh baby let me burn the night away By thinking of the simple things you say to me That get me through the day And it's so hard to catch your feelings When you always run away You keep me wide awake
http://www.youtube.com/watch?v=Rxs-bExITLI

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifIt's you- Super Junior

חח מצחיק אותי לראות את כל התגובות שלכן של מה אתן שומעות ואת התגובות שלכן אחת לשנייה ואז לראות את התגובות שלי... לפעמים אני תוהה מה אני עדיין עושה כאן LOL איבדתי קשר עם המציאות הזאת כבר מזמן. [המציאות הזאת= לשמוע רוק ודברים כאלה. כלומר, רוק שהוא לא יפני/קוריאני. למרות שאני באופן כללי מעדיפה פופ~ כמובן, יפני/קוריאני
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifNeo visualizm- Miyavi../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

לא אכפת לי שאתן לא אוהבות יפנים, די, אתן כלכך מפסידות
מאוהבת בבן אדם הזה כלכךךךך יואו די לא אכפת לי שהוא נשוי+ילדה הוא כלכך פאקינג מושלם

okep

New member
../images/Emo40.gif אף אחד כבר לא מגיב אבל ~

Bicycle Race - Queen איזה שיר חמוד ודבילי

למעלה