מה אתם שומעים עכשיו?

NoAmItA ChAn

New member
Vera - Pink Floyd

השיר הזה גורם לי להיות עצובה. אולי הכינורות ברקע, אולי המילים: Vera, Vera, what has become of you? Does anybody else in here feels the way I do?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSay No- Han Geng... ../images/Emo14.gif

גנג מדהים שלי. ;; גאד כמה אני בוכה בגללו, זה לא בסדר. >: והאלבום סולו שלו כל כך טוב... מכאיב לי לשמוע את זה אבל, אוף. =/ [אל תדאגו זה בסדר אני לא מצפה מכן להבין...]

../images/Emo207.gif היה לי סיוט.. על ג'ימי. ../images/Emo223.gif

אני קוראת לזה סיוט כי זה היה חלון ממש ממש מלחיץ... לא סתם קוראים לאלבום נייטמר.XD בדיוק אתמול ראיתי ראיון חדש שלהם על האלבום ושאלו מה הקטע של 'נייטמר' ומה פשר התמונה וזאקי ניסה להסביר והוא אמר 'כשאתה מתעורר מחלום רע, סיוט, ואתה רואה את הירח בחלון..' או משהו כזה חחח יש קטע שהוא אומר 'דה מונלייט' וכולם צוחקיםXDD ואחר כך בראיון הוא מזכיר את זה שוב. ואז הוא אומר 'A LOT OF TALK, A LITTLE ANSWER' חחחחחחח. טובטוב, קיצר, החלום... נו, הסיוט.. ככה: אני נמצאת בבית ספר, עם קארין, ועוד חברים [לא זוכרת מי היה שם] התחלתי לדבר איתם על האלבום, לזמזם שירים, ובעיקר לדבר על ג'ימי. כמה שאני מתגעגעת אליו, איך הוא ככה וככה, אבל בעיקר הרצתי עליו בדיחות. [מאהבה, כן?!] באיזשהו שלב הרגשתי קרירות כזו, כשהתחלתי לדבר על פיקשיון [השיר האחרון שהוא כתב + הלחין + שר ומנגן באלבום החדש] ופתאום התחילו להיות ברקים בשמיים [ואני בכלל בבית ספר, מבנה סגור, אבל ראיתי את השמיים] והכל נהיה כחול ואפרורי, והתחיל לרדת מבול ואני שמחתי ואמרתי 'יאא, לא אכפת לי שיש לי פן, גשם!'. ואז הייתה אוירה כעוסה כזו ואני צחקתי ואמרתי לחברים 'מה, ג'ימי כועס עלינו מלמעלה כאילו?' ופתאום הסתובבתי לצד השני להסתכל וקלטתי אותו עומד ומסתכל עליי.. ודפקתי צרחה [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!], וכולם נבהלו ושאלו מה קרה, והסתובבתי צד שני וראיתי אותו שוב ושוב, איזה 3 פעמים בכל פינה שהסתובבתי אליה, רק שאחרי זה הוא היה נראה כמו בובה כזו מצוירת, לא אמיתי. בקושי הצלחתי להוציא מילה, לא היה לי קול וגמגמתי, אמרתי 'בובה.. הוא נראה מצויר כזה.. ג'ימי' וכולי מלמלתי 'סליחה ג'ימי, אתה יודע שאני אוהבת אותך, כפרעליך' [מהלחץXDD] ואז קמתי. פתחתי עיניים וניסיתי שלא לסגור אותם שוב, לא רציתי לחזור לסיוט הזה! אתם מכירים את זה שאתם מונעים מעצמכם לחזור לישון? אז ככה. התחלתי לחשוב על דברים אחרים, לא קשורים.. אבל התנגן לי פיקשיין בראש. המנגינה המלחיצה הזו.. :/ [ממליצה לכם לשמוע את השיר, אגב.] וכשחזרתי לישון לא זוכרת מה קרה... אלה היו חלומות אחרים, אבל אני עדייןהמשכתי והלכתי לספר לחברים אחרים, שלא היו בחלום הקודם, את כל מה שקרה, ותיארתי להם והכל. אולי בעצם רציתי לשמור על החלום ולא לשכוח אותו אז משכתי את זה בכל שאר החלומות... ו-באמת- שאני עדיין מפוחדת... קמתי עם הרגשה של 'אני מקווה שהוא לא כועס עליי או משהו...' בכלל, אתמול כל היום רק חשבתי, כששמעתי את האלבום, אם טוב לו עכשיו... גם בעקבות הראיון שלהם, כל הסיפורים עליו ועל נייטמר. >< קיצר, אם אני לא טועה, זו התמונה שראיתי שלו בחלום, כשהוא הסתכל עליי. רק שהוא היה קצת יותר נמוך.. כלומר, הוא לא היה גבוה ממני במיוחד, והוא דווקא כן גבוה. אבל בתמונה הזו הוא נראה נורא רציני, גם כל המראה שלו די מלחיץ... גאד, אני מסתכלת על התמונה ונבהלת. אתם קולטים? אני צריכה לראות תמונות שלו מחייכות נראה לי. XD כאילו, באמת... וזהו...

../images/Emo216.gifאוי..שיט../images/Emo122.gif:/

בעיקרון בחיים שלי לא חלמתי על אנשים מתים. אבל האלבום הזה כן עושה את העבודה..ויש לי קטע מוזר לאחרונה שאני שומעת את פיקסן, ויקטם, סו פר הוואי, סייב מי..אני פשוט חייבת!! ואז כמובן שאני בוכה, זה לא נשלט. אבל לא חלמתי עליו.. קחי הכל בפרופורציה.אל תפחדי..

איך אפשר להירדם עם שירים? ../images/Emo223.gif

אני גם במיטה עם האמפי לפעמים, אבל אני לא מצליחה להירדם כי אני מקשיבה יותר מדי... חח. מיכל מתי רואים אותך?~!@$# יש מצב את באה למפגש? [אם יהיה]

../images/Emo216.gifברור שזה לא ממש גורם לך להרדם..

זה נותן לכל המחשבות שלך לעוף באויר ככה.. אבל בסוף ממש כשאני מתעייפת אני מכבה את האייפוד והולכת לישון:)

ראיתי כמה קטעים מאול אקסס ../images/Emo223.gif

וחזר לי החיוך
אבל באמת שנבהלתי מהחלום הזה|חושש|XD אבל עבר לי. הוא כזה בן אדם גאוני... שזה כואב.
וגם אני חורשת על פיקשן, ויקטים, סו פאר אוואי... את סייב מי אני פחות שומעת, אני עוד צריכה לעבור על האלבום שוב. טונייט דה וורלד דייס שיר טוב. וממש התפלאתי לשמוע שהם כתבו את ויקטים לפני. זה בערך השיר הראשון שנכתב לאלבום הזה. את קולטת?! זה עצוב כ''כ שהכל פתאום מתחבר...

../images/Emo216.gifאם ג'ימי התאבד..

אז אני חושבת שהוא ממש הנדס את האלבום בצורה מושלמת למוות שלו. כאילו..היה לו לא מעט כוח בלהקה..הוא כתב את הרוב והלחין כמעט הכל. אם הוא היה רוצה להוציא שיר או לשנות הוא היה עושה. זה כאילו הוא תכנן הכל.. זה מפחיד רצח.

כן... ../images/Emo223.gif

עכשיו שאת אומרת את זה, יש מצב... כאילו, הליריקס שלו בגאנסלינגר, ברומפטון קוקטייל, אפטרלייף, הכל נשמע על אותו עיקרון כזה... אבל הוא באמת כתב הרבה שירים לאלבום החדש, ויכול להיות שהוא באמת כבר ממש תכנן את המוות שלו וכיוון הכל אליו. גאד, זה מרושע...
אני מתנחמת בזה שטוב לו עכשיו, כאילו, בלי זה הייתי בוכה עוד יותר
אבל זה מה שהוא רצה.. וזה שהם עונדים שרשרת שלו כל אחד מהם, ממש מצמרר..

הו... ודרך אגב, עוד משהו ../images/Emo223.gif

אתמול בלילה פחדתי ללכת לישון;; כאילו, באמת, סיפרתי לאמא שלי על כמה שהסיוט היה נראה אמיתי.. שממש ראיתי את הדמות שלו מולי ונבהלתי כי הוא מת, הוא רוח, ופחדתי שאני אראה את זה שוב. ביקשתי מאמא חיבוק ונשיקה;; וכמעט הלכתי לישון עם אור דולק! אבל בסוף התגברתי וכיביתי את האור. אמא אמרה שאני לוקחת את זה יותר מדי קשה.. אמרתי לה שאני ממש מתגעגעת אליו ושאני מרגישה קרובה אליו יותר, עכשיו כשהאלבום יצא:/ ושבחלום באמת הרגשתי שהוא כועס עליי וקמתי עם תחושה מגעילה וגם הלכתי לישון ככה אתמול.. אבל למזלי! לא חלמתי עליהם שוב, אז זה די עבר לי. אחח.. אני רק רוצה לחלום על הופעה ולקום עם חיוך. זה קרה לי פעם עם מדינה לייק
חייכתי יום שלם כמו מפגרתXD אבל נו. חדל חפירות. לילה טוב. :)

okep

New member
../images/Emo45.gif -תפוזS:

וואו די כל הדיון הזה גורם לי לבכות . כאילו אני יודעת שדי הרבה זמן לא כתבתי פה , אבל אני לא יכולה שלא להגיב . אם הוא התאבד זה פשוט אמא . אני שומעת פה את פיקשנ בלופים . מנסה לשמוע אותו עוד פעםXD וואו זה פתטי . אבל ג'ימי ,אז מותר לי .

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifHaengbok- Super Junior../images/Emo99.gif

.... אוף. >: הם כאלה... כאלה... כאלה. אוף. אני אוהבת אותם. T_______T [...חרישת סופר ג'וניורDDDD: מאנסה~ 11 ומשהו שעות של דיסקוגרפיה- היר איי קאמ~]

../images/Emo41.gif מה נסגר עם מפגש? ../images/Emo223.gif

תחליטו כבר על תאריך.. אני צריכה לדעת מראש. אחרי שהגן מסתיים ב-8.8 יש עוד שבוע קייטנה [עד ה-15], אני לא חייבת להיות אבל אני רוצה. אני לא חייבת להודיע מראש אם אגיע או לא אבל אני מעדיפה שכן. אז בואו נקבע כבר. מה קורה עם ה-10.8?

למעלה