../images/Emo207.gif היה לי סיוט.. על ג'ימי. ../images/Emo223.gif
אני קוראת לזה סיוט כי זה היה חלון ממש ממש מלחיץ... לא סתם קוראים לאלבום נייטמר.XD בדיוק אתמול ראיתי ראיון חדש שלהם על האלבום ושאלו מה הקטע של 'נייטמר' ומה פשר התמונה וזאקי ניסה להסביר והוא אמר 'כשאתה מתעורר מחלום רע, סיוט, ואתה רואה את הירח בחלון..' או משהו כזה חחח יש קטע שהוא אומר 'דה מונלייט' וכולם צוחקיםXDD ואחר כך בראיון הוא מזכיר את זה שוב. ואז הוא אומר 'A LOT OF TALK, A LITTLE ANSWER' חחחחחחח. טובטוב, קיצר, החלום... נו, הסיוט.. ככה: אני נמצאת בבית ספר, עם קארין, ועוד חברים [לא זוכרת מי היה שם] התחלתי לדבר איתם על האלבום, לזמזם שירים, ובעיקר לדבר על ג'ימי. כמה שאני מתגעגעת אליו, איך הוא ככה וככה, אבל בעיקר הרצתי עליו בדיחות. [מאהבה, כן?!] באיזשהו שלב הרגשתי קרירות כזו, כשהתחלתי לדבר על פיקשיון [השיר האחרון שהוא כתב + הלחין + שר ומנגן באלבום החדש] ופתאום התחילו להיות ברקים בשמיים [ואני בכלל בבית ספר, מבנה סגור, אבל ראיתי את השמיים] והכל נהיה כחול ואפרורי, והתחיל לרדת מבול ואני שמחתי ואמרתי 'יאא, לא אכפת לי שיש לי פן, גשם!'. ואז הייתה אוירה כעוסה כזו ואני צחקתי ואמרתי לחברים 'מה, ג'ימי כועס עלינו מלמעלה כאילו?' ופתאום הסתובבתי לצד השני להסתכל וקלטתי אותו עומד ומסתכל עליי.. ודפקתי צרחה [!!!!!!!!!!!!!!!!!!!], וכולם נבהלו ושאלו מה קרה, והסתובבתי צד שני וראיתי אותו שוב ושוב, איזה 3 פעמים בכל פינה שהסתובבתי אליה, רק שאחרי זה הוא היה נראה כמו בובה כזו מצוירת, לא אמיתי. בקושי הצלחתי להוציא מילה, לא היה לי קול וגמגמתי, אמרתי 'בובה.. הוא נראה מצויר כזה.. ג'ימי' וכולי מלמלתי 'סליחה ג'ימי, אתה יודע שאני אוהבת אותך, כפרעליך' [מהלחץXDD] ואז קמתי. פתחתי עיניים וניסיתי שלא לסגור אותם שוב, לא רציתי לחזור לסיוט הזה! אתם מכירים את זה שאתם מונעים מעצמכם לחזור לישון? אז ככה. התחלתי לחשוב על דברים אחרים, לא קשורים.. אבל התנגן לי פיקשיין בראש. המנגינה המלחיצה הזו.. :/ [ממליצה לכם לשמוע את השיר, אגב.] וכשחזרתי לישון לא זוכרת מה קרה... אלה היו חלומות אחרים, אבל אני עדייןהמשכתי והלכתי לספר לחברים אחרים, שלא היו בחלום הקודם, את כל מה שקרה, ותיארתי להם והכל. אולי בעצם רציתי לשמור על החלום ולא לשכוח אותו אז משכתי את זה בכל שאר החלומות... ו-באמת- שאני עדיין מפוחדת... קמתי עם הרגשה של 'אני מקווה שהוא לא כועס עליי או משהו...' בכלל, אתמול כל היום רק חשבתי, כששמעתי את האלבום, אם טוב לו עכשיו... גם בעקבות הראיון שלהם, כל הסיפורים עליו ועל נייטמר. >< קיצר, אם אני לא טועה, זו התמונה שראיתי שלו בחלום, כשהוא הסתכל עליי. רק שהוא היה קצת יותר נמוך.. כלומר, הוא לא היה גבוה ממני במיוחד, והוא דווקא כן גבוה. אבל בתמונה הזו הוא נראה נורא רציני, גם כל המראה שלו די מלחיץ... גאד, אני מסתכלת על התמונה ונבהלת. אתם קולטים? אני צריכה לראות תמונות שלו מחייכות נראה לי. XD כאילו, באמת... וזהו...