וסתם אם בא לכם לדעת למה אני עצובה, ../images/Emo223.gif
זה כי אחי ואשתו לקחו את אנג'ל (הכלבה) אליהם הביתה. ההורים שלי לא ממש סובלים אותה בזמן האחרון, היא כבר מבוגרת (10) ויש לה יותר מדי בעיות אכילה, ריח, נשירה וכו'. האמת גם לי לא היה הרבה עצבים וסבלנות אליה, אבל תמיד דאגתי לה. הם באיזשהו שלב כבר הפסיקו לדאוג לה. והאורחים, הכי מרגיזים, כל הזמן מתלוננים שהיא נובחת יותר מדי (נכון, אבל אז מה? היא כלב, לעזאזל) ושיש לה ריח מסריח והכל, וההורים שלי כל הזמן צועקים עליה ללכת למיטה שלה או שאני אקח אותה לחדר שלי. והיא כל הזמן הייתה נעלבת וכשהיא עצובה- אני עצובה. אז היו דיבורים על למסור אותה וכבר לא ידעתי מה לעשות, חשבתי אולי למסור אותה לאיזשהי עמותה וזהו, עדיף מאשר היחס הזה בבית. אבל אחי ואשתו התנגדו והחליטו לקחת אותה אליהם, ויש להם כבר כלב והם בכלל גרים אצל סבא וסבתא של אשתו, אז זו קצת בעיה.. אבל לא היה להם אכפת. ועכשיו היא אצלם. ואתמול היה לי משעמם ועצוב... ותמיד מצחיק עם הדודים האלה בחגים, אבל באמת שעצוב לי, ומשעמם לי... אני חושבת שאני מרגישה מה שהיא מרגישה. אולי נחמד לה שם, אבל היא בטח מרגישה מוזר, אחי לקח אותה באוטו ובטח היא לא הבינה לאן היא נוסעת ולמה כל הדברים שלה- האוכל, המיטה הקטנה, הקולר, הכל באוטו. מעניין מה היא חושבת... אני אצטרך ללכת לבקר אותה הרבה. אני מקווה שהיא תחזור הביתה אחרי החגים... סליחה על החפירה. ><