מה אתם שומעים עכשיו?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני יודעת../images/Emo99.gif

לא שמעתי את הגרסא המקורית [באמת! LOL] אבל המילים של זה כלכך מטומטמות וכלכך OOC מצידן;; טוב אולי לא אבל קריסטל [זאת עם השיער השחור] יותר צעירה ממני, זה נורא זנותי מצידה לשיר את זה. עם אחותה הגדולה. WTF. ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifHurricane Venus- BoA../images/Emo99.gif

אויש היא כזאת בובית~ 3> לא מבינה למה הייתי נגד לשמוע אותה במשך כלכך הרבה זמן0.0; [כשעוד הייתי נגד זמרות באופן כללי, נוXD]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSnow Dream- SM Town../images/Emo23.gif

.... אני אוהבת את SMTOWN של השנה, למה הו למה אני לא יכולה להיות שם? T_____________T היה שם הנצ'ול למען השם. >: [טוב, סוגשל. חברה שלי אמרה שהיא ראתה סרטונים יותר טובים שבהם רואים שהוא לא באמת נישק אותו, אבל עדייןןןןןןןן] ובזמן שחפרתי התחלף השיר ל- Red Sun- SM Town [... אני אוהבת אסאמטאון, נו. ;; למרות שSME מגעילים לאנשים שחתומים אצלם ובלעעע הלהקות שלהם טובות נו. T__T]

Super Pumpkin

New member
Flo rida ft. David guetta - Club can't handle

me right now. וכול מי שלא ראתה סטפ אפ 3 שתתבייש לה!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSapphire blue- Super Junior../images/Emo99.gif

אני חייבת לציין שזה נורא מושלם מצידם לכתוב שיר על הצבע האהוב עלי XP [זה הצבע הרשמי שלהם, נו. ולא, הוא לא האהוב עלי רק בגללם. אבל גם. XP אולי הם הלהקה האהובה עלי בגלל שאני אוהבת כחול? LOL]

A7X - So far away ../images/Emo223.gif

ניסיתי להיגמל מהם, לשבוע לפחות, ושרדתי רק 4 ימים (מראשון עד אתמול). כי עם כמה שאני אובת להקשיב להם, באיזשהו מקום גם כואב לי לאהוב אותם. ורציתי קצת להפסיק, אבל לא הלך. באמת שלא. >> אני ממש צריכה עכשיו משהו להתחבר אליו, ולא משנה מה שמעתי- הימ, דה יוזד, 30, מכר(שהם בחבילה אחרת לגמרי), לא עזר. אז כשאין ברירה אז אין ברירה. A7X 4 EVER.

וסתם אם בא לכם לדעת למה אני עצובה, ../images/Emo223.gif

זה כי אחי ואשתו לקחו את אנג'ל (הכלבה) אליהם הביתה. ההורים שלי לא ממש סובלים אותה בזמן האחרון, היא כבר מבוגרת (10) ויש לה יותר מדי בעיות אכילה, ריח, נשירה וכו'. האמת גם לי לא היה הרבה עצבים וסבלנות אליה, אבל תמיד דאגתי לה. הם באיזשהו שלב כבר הפסיקו לדאוג לה. והאורחים, הכי מרגיזים, כל הזמן מתלוננים שהיא נובחת יותר מדי (נכון, אבל אז מה? היא כלב, לעזאזל) ושיש לה ריח מסריח והכל, וההורים שלי כל הזמן צועקים עליה ללכת למיטה שלה או שאני אקח אותה לחדר שלי. והיא כל הזמן הייתה נעלבת וכשהיא עצובה- אני עצובה. אז היו דיבורים על למסור אותה וכבר לא ידעתי מה לעשות, חשבתי אולי למסור אותה לאיזשהי עמותה וזהו, עדיף מאשר היחס הזה בבית. אבל אחי ואשתו התנגדו והחליטו לקחת אותה אליהם, ויש להם כבר כלב והם בכלל גרים אצל סבא וסבתא של אשתו, אז זו קצת בעיה.. אבל לא היה להם אכפת. ועכשיו היא אצלם. ואתמול היה לי משעמם ועצוב... ותמיד מצחיק עם הדודים האלה בחגים, אבל באמת שעצוב לי, ומשעמם לי... אני חושבת שאני מרגישה מה שהיא מרגישה. אולי נחמד לה שם, אבל היא בטח מרגישה מוזר, אחי לקח אותה באוטו ובטח היא לא הבינה לאן היא נוסעת ולמה כל הדברים שלה- האוכל, המיטה הקטנה, הקולר, הכל באוטו. מעניין מה היא חושבת... אני אצטרך ללכת לבקר אותה הרבה. אני מקווה שהיא תחזור הביתה אחרי החגים... סליחה על החפירה. ><

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאני יכולה להבין אותך...

פעם הייתי צריכה להפרד מהחתולה שלי לשנה [כשטסנו לנ"י] וזה כל כך כואב... ועכשיו בכלל, לא יוצא לי לראות אותה הרבה כי אני לא בבית וזה וזה פשוט כלכך כואב>: אני מקווה שהיא תרגיש טוב ושיהיה לה כיף ושהיא תחזור אלייך בקרוב כי להפרד מחיית מחמד זה הכי נוראי בעולם

NoAmItA ChAn

New member
אויש...

אז בגלל זה היית עצובה \: אוי.. אני לא יודעת ממש מה לומר, כי אף פעם לא הייתי במצב הזה (של חיית מחמד).. אבל עדיף שהיא תישאר אצלם מאשר שהיא תלך למשפחה שאת לא מכירה, לא? ותוכלי ללכת לראות אותה הרבה, כי היא נמצאת אצל המשפחה. בכל אופן, יהיה טוב

TicketToRide

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

קאאארין יא שובבה ! ושיר מושלם
.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifJagiyah- Trax../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

OMG האלבום החדש שלהם כזה מושלם
[שזה מצחיק כי קוראים לו הו מיי גודס אז הקיצור שלו זה OMG שזה נורא נורא מצחיק אותי3>] גאעהההההההההאדאהשמןחדגכמ פ'גכחשגפכחש אני אוהבת טראקס. T_T

../images/Emo216.gifA7X - Natural Born Killer

לקח לי זמן אבל השיר הזה הוא אחד הטובים שאוונג'ד עשו. מצמרר קצת.. הגיטרות והתופים פאקינג אלוהיייייי

למעלה