מה אתם שומעים?

TheOneNoa

New member
כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה O:

אחרי שראיתי את הסרט בכיתה ז' חרשתי עליו כל כך מלא כבר שנתיים בערך שלא שמעתי את השיר הזה XD

AdiA12

New member
חחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני אוהבת אותם כזה.. לצערי יש בהם משהו שקצת מזכיר להקות בנים, אבל הם די טובים והם חמודים כאלה.. אבל אני אוהבת אותם עם אריק ולא עם הסולן החדש ששכחתי את שמו כרגע

AdiA12

New member
תמיד רציתי לראות את הסרט ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

מבערך כמה ימים אחרי שהכרתי אותם שזה לפני איזה.. לא יודעת כמה.. נראה לי שנתיים. ואף פעם לא היה לי כוח לחפש את זה, וכל פעם היה לי בעיות והרבה פעמים שכחתי מזה. רק בימים האחרונים איכשהוא נזכרתי בזה וכבר ימים שאני מנסה להפעיל את הסרט הזה. ועכשיו זה בדיוק בטעינה ואני מחכה שזה יסיים כדי שאני אוכל לראות את זה הערב D: רק לפני כמה ימים גיליתי שגם אלונה טל שמה, (חח התרכזתי רק בעובדה שיש סרט עם The Click Five..) ~אה פאק נזכרתי הרגע שפעם ראיתי חלק מהסרט והופתעתי לראות שהיא שם. כנראה שכחתי ושוב הופתעתי
~ וגיליתי שהיא התנשקה עם אריק שם ובא לי להרוג אותה

Adi641

New member
שידרו אותו מלא פעמים ביס...

אלא אם יש לך הוט ואז זה הגיוני יותר אם לא יצא לך לראות... אבל הסרט ממש מדהים אז אני מקווה שתהני ממנו

AdiA12

New member
חח יש לי הוט.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

עלו לי על העצבים ההוט האלה בימים האחרונים. מוחקים ערוצים בלי שום סיבה
וואו אני לא מאמינה שעבר כל כך המון זמן מאז שהתחלתי לרצות לראות את הסרט הזה ועד הזמן שאני באמת יושבת לראות

AdiA12

New member
אממ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

פעם אחת הם מחקו לנו את הVOD ואת הstart over. התקשרנו אליהם, הם סידרו את זה. יום למחרת אני קולטת שמחקו לנו את MTV Hits וMTV Rocks ואני זוכרת שהיו עוד בעיות איתם. קיצר הם ממש עיצבנו אותי |: ועכשיו אבא שלי סוף סוף הזמין את החבילה שכוללת את כל הערוצים. קיצר כל הערוצים אצלי פתוחים

ספירצ

New member
גם אצלי זה ככה!!!

כל הערוצים אמורים להיות פתוחים, אתמול אני מתחילהלעבור בערוצים פתאוםמ אני קולטת שאין לי את כל האמטיויו שהם לא האמטיוי הרגיל!!

2MayaN2

New member
איזה מוזר ../images/Emo221.gif

לי חבל שהם מורידים את ביפ
לא בגלל הסדרות הישראליות כי אותן אני לא רואה, אלא בגלל הקומדיות שהם מביאים מחו"ל...

ספירצ

New member
חחחחחחחחחחחחחח

טוווווווווווווווווווב!! יאו אני מתה פה מצחוק חחחחחח

AdiA12

New member
בגלל הגרסת "עלאק להקת בנים"?../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ספירצ

New member
חחחחחחחחחחחחחחח כן!!

דברים כאלה תמיד מצחיקים אותי חחחחח זה הזכיר לי את הקליפ של בלינק חחחח

AdiA12

New member
חחחחחחחחח כל כך!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif אני כ"כ אוהבת אותו ../images/Emo99.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

למעלה