הרבה לא יודעים מה שמזכיר לי לבדוק מה איתי
2 2MayaN2 New member 15/5/11 #26 ../images/Emo45.gifהרבה לא יודעים ../images/Emo221.gif מה שמזכיר לי לבדוק מה איתי
P purpleminnie New member 15/5/11 #27 לא אמורים להיות בלשכה כמה שיותר מוקדם? אחרי שמקבלים את הצו ועוברים את המיונים?
S StayAwake New member 15/5/11 #28 אמממ בעיקרון אם את לא עוברת שום מיונים אחרי הצו הראשון שלך אז את לא ממש מקבלת תפקיד כלשהו ורק כשאת מתגייסת ומגיעה לטירונות וכו' את יודעת לאן את הולכת
אמממ בעיקרון אם את לא עוברת שום מיונים אחרי הצו הראשון שלך אז את לא ממש מקבלת תפקיד כלשהו ורק כשאת מתגייסת ומגיעה לטירונות וכו' את יודעת לאן את הולכת
2 2MayaN2 New member 15/5/11 #17 Panic! At The Disco: Ready To Go ../images/Emo221.gif http://www.youtube.com/watch?v=0xDf-_8KvGM
D dafnashz New member 16/5/11 #29 bring me the horizon- fuck כל מה שאני צריכה לעשות זה לקנות את הכרטיס כבר יש לי אישור מההורים ועם מי ללכת D: D:
bring me the horizon- fuck כל מה שאני צריכה לעשות זה לקנות את הכרטיס כבר יש לי אישור מההורים ועם מי ללכת D: D:
2 2MayaN2 New member 17/5/11 #33 באמת כיף לך ../images/Emo221.gif אני לא ממש רואה טעם בשבילי ללכת כי אני לא מכירה תכלס הרבה שירים שלהם><
באמת כיף לך ../images/Emo221.gif אני לא ממש רואה טעם בשבילי ללכת כי אני לא מכירה תכלס הרבה שירים שלהם><
2 2MayaN2 New member 18/5/11 #38 All time low-Time bomb ../images/Emo221.gif בערך אני מקשיבה למשאפ של הדיסק