Boys Like Girls - Love Drunk
X Xx Haley xX New member 6/5/10 #18 ../images/Emo17.gifעשית את זה בשביל עוד תגובה!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל אכן XD
M Mrs Kaulitz 89 New member 5/5/10 #6 ../images/Emo105.gif Kate Winslet - What If ../images/Emo99.gif בילייייייייי אנוכי מקדישה לך את השיר *-*
../images/Emo105.gif Kate Winslet - What If ../images/Emo99.gif בילייייייייי אנוכי מקדישה לך את השיר *-*
S SpongBobit New member 6/5/10 #24 ברגע זה ממש..אוטמוביל יונתן רוזן ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif פשוט שיר חמוד) ואני ממש מכורה לsoul sister וnot afried של אמינם,פשוט שני שירים מדהימים,מומלץ ביותר עשיתי את המתכונת האחרונה לשנה הזאת =]=]=]
ברגע זה ממש..אוטמוביל יונתן רוזן ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif פשוט שיר חמוד) ואני ממש מכורה לsoul sister וnot afried של אמינם,פשוט שני שירים מדהימים,מומלץ ביותר עשיתי את המתכונת האחרונה לשנה הזאת =]=]=]
T Tommy89 New member 6/5/10 #26 ../images/Emo205.gif30 STM - Capricorn נראה לי שזאת הפעם הראשונה שאני שומעת אותו מההתחלה עד הסוף בלי להעביר באמצע O: איזה שיר מגניב O:
../images/Emo205.gif30 STM - Capricorn נראה לי שזאת הפעם הראשונה שאני שומעת אותו מההתחלה עד הסוף בלי להעביר באמצע O: איזה שיר מגניב O:
A animfanatic New member 7/5/10 #31 ../images/Emo83.gif אני בדיוק שומעת אותו ../images/Emo6.gif שיר מדהים
M Mrs Kaulitz 89 New member 7/5/10 #34 ../images/Emo105.gif לגמרייי הוא כזה מצמרר ../images/Emo10.gif וחוץ מזה שעושים עכשיו סשן חפירות על האלבום חחחחחחחח לקראת ההופעה! XD
../images/Emo105.gif לגמרייי הוא כזה מצמרר ../images/Emo10.gif וחוץ מזה שעושים עכשיו סשן חפירות על האלבום חחחחחחחח לקראת ההופעה! XD