מה אתם שומעים?

PnutButterNinja

New member
ד"א ..

הקליפ הוא בסגנון המהפכה האמריקאית , ככה שזה סגנון של קרב / מלחמה . יש שם קטעי דם (לא רציני) אבל יש שם דם ככה שמי שלא ממש מחבבת דם ~אהמכמוניאהמ~ יודעת שיש שם XD או אני גם ממש אוהבת את המדים המגניבים האלה XD לא אלה של מי ששר אלא של היריבים שלהם *-*

PnutButterNinja

New member
דאמיט ! ישלי עוד כמה הערות מפגרות XD

אני אוהבת את המדים של הגנרל הכחול *-* זה שכזה "צורח" XD אמממ שני אלה ששרים הם חמודים D: (אלה עם הזקנים של האנשי מערות XD ) זה עם השיער היותר בהיר אז ישלו עיינים חמודות כאלה XD וישלו גם שיינים די לבנות O.0 וגם השני חמוד XD אוף אני לא אוהבת שאלה בלי המדים המגניבים נפצעים >< הם כל כך חמודים כאלה XD חחח ב-1:07 זה מאחורה נראה כמו ג'ייק ג'ילנהול XD וזה שמופיע אחריו עם החולצה הלבנה (ב-1:09) חמודי כזה XD , הוא נראה לי ממש מוכר O: או וב-1:18 יש מישו עם מדים כחולים מגניבים הוא נראה חתיך XD וב-1:19 יש עוד אחד עם מדים כחולים והוא נראה כמו פרננדו טורס XD אוף אני אוהבת את הכחולים >< הם מגניבים XD אה , הכחולים המגניבים הם אמריקאים והאדומים הם בריטים

purpleminnie

New member
Ring Me The Horizon נשמע דווקא די נחמד ../images/Emo6.gif

את גם אוהבת אותם? זה תמיד נחמד לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים אותם *-*

hila192

New member
איך אפשר לא לאהוב אותם ? ><

ואמממ זה רק אני או שבקליפ ששמת לאוליבר צמח שפמפם ? XDD

purpleminnie

New member
../images/Emo69.gif נכון *-*

וגם קשה להתייחס לזה ברצינות כשהוא כל הזמן עם היד של הקעקוע היי פייב XD

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo23.gif על BMTH :) ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

StayAwake

New member
אני מזה אוהבת אותם*-*

למרות שרוב האנשים ממש שונאת אותם

AdiA12

New member
אני מכירה אותם.. הם בסדר כזה.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא משהו יותר מדי מיוחד, אבל הם נחמדים כאלה.. ^^

hila192

New member
לא נכון הם מושלמייים ../images/Emo99.gif

וזה גם תלוי איזה שירים שלהם שמעת

StayAwake

New member
אני אוהבת אותם בתור אנשים../images/Emo6.gif

יש שירים שאני ממש שונאת שלהם ויש שירים שאני יכולה לשמוע שעות אבל שיין זה מה שהכי מעניין אותי בלהקה הזאת

למעלה