רגע שיין או שון ? XD פשוט שון הרבה יותר סקסי *~*
S StayAwake New member 5/4/11 #29 מה?! שיין הכי מדהים בעולם*-* אני עוקבת אחריו בטוויטר וכל החיים הוא מעלה תמונות והוא גם ענה לי פעם.. ושון זקן
מה?! שיין הכי מדהים בעולם*-* אני עוקבת אחריו בטוויטר וכל החיים הוא מעלה תמונות והוא גם ענה לי פעם.. ושון זקן
A AdiA12 New member 7/4/11 #35 אני לא זוכרת מה היה שאהבתי.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אבל כנראה שזה באמת תלוי בשירים מסוימים שלהם XD
אני לא זוכרת מה היה שאהבתי.. ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif אבל כנראה שזה באמת תלוי בשירים מסוימים שלהם XD
A animfanatic New member 5/4/11 #15 ../images/Emo83.gif ATL - I Feel Like Dancin’ ../images/Emo99.gif חחחחחחח... איזו התרגשות
A animfanatic New member 5/4/11 #32 ../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif אחותי הגיעה למצב שהיא כבר מתחילה לזמזם אותו מרוב שאני שומעת אותו כל היום (והיא ממש לא אוהבת את אטל XD)
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif אחותי הגיעה למצב שהיא כבר מתחילה לזמזם אותו מרוב שאני שומעת אותו כל היום (והיא ממש לא אוהבת את אטל XD)
A AdiA12 New member 5/4/11 #20 A Day To Remember-All I Want*~* ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif