מוזיקה זו דרך חיים

shirleyrozental

New member
../images/Emo79.gifמוזיקה זו דרך חיים../images/Emo79.gif

האם גם אתם כשאתם נמצאים באיזו סיטואציה מסוימת אתם חושבים על איזה פסקול היה מלווה אתכם בדרככם
לי זה קורה המון ורבים וטובים לפניי אמרו שהפסקול לפעמים הוא זה שעושה את הסרט. תארו לכם את הסרטים של פעם, עוד לפני שהתחילו ממש לדבר, אפילו לא היה מתנגן ברגע הפסנתר?
משעשע ביותר נראה לי. אני חושבת שבעיקר בגלל המוזיקה, נכנסים לסרט חיים ואם לא היה הפסנתר של הסרטים בשחור לבן, מזמן אנשים היו נוטשים את המדיום הזה... בכל אופן, השאלה שלי אליכם היא אם יש איזה פסקול של סרט שאהבתם במיוחד ואם הייתם עושים על החיים שלכם סרט, מה היה הTHEME SONG שלכם

shellydeez

New member
כבר אמרתי ואחזור שנית

מוזיקה היא אחד התחומים שמשפיעים לי על הכתיבה בצורה הגדולה ביותר. פסקול סרט שאני הכי אוהבת כמה שזה נשמע די הזוי זה של הסרט של ברידג'יט ג'ונס אבל הראשון. ואם הייתי עושה על החיים שלי סרט הtheme song שלי היה wild horses של נטשה בדינגפילד.

../images/Emo6.gif ברידג'ט ג'ונס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הסבירי, נמקי, ופרטי בהרחבה, מנהלת פורום
...

shellydeez

New member
../images/Emo3.gifיאפ ברידג'ט ג'ונס...

ובכן ברידג'ט ג'ונס הוא מה שאני קוראת "פסקול חיים". מה זאת אומרת? שכל שיר שם בפסקול ( אם עוד לא טרחתי להמליץ עליו אני אמליץ עליו שוב
) מתלבש לי על איזה סצנה טובה שהייתי מכניסה לסרט... או במילים אחרות לכל סצנה מהחיים יש שם שיר
אני אוהבת אותו... אולי כי אני נורא אוהבת שירים ישנים, שמאלציים וכאלה שעושים טוב על הנשמה
המממ אכזבתי אותכם? עוד תגלו שהטעם המוזיקלי שלי הרבה יותר מוזר ממה שאתם חושבים.................

לא איכזבת...

אני די כמוך..
זאת אומרת, אוהבת גם "שירים ישנים, שמאלציים וכאלה שעושים טוב על הלב"... אבל 1. לא כמוזיקה סתם לשמיעה. אולי באמת רק בפסקול של סרט כמו ברידג'יט ג'ונס זה יכול להתאים... 2. לא עד כדי כך...

ganooov

New member
הממממפ.

פסקול שאהבתי במיוחד? הפסקול ל קיל ביל אחד השפיע עלי באופן קשה ביותר, זה אחד מהדברים שטרנטינו עושה ממש כמו הגדולים. יש כל מיני שירים שהייתי רוצה לשלב בסרטים, לא זוכר כרגע מה ספיציפית, כל פעם זה משהו אחר שנכנס למשהו אחר. ובכלל, בגלל שאני גם מתעסק במוזיקה, אז לפעמים זאת סתם מלודיה שהמצאתי
.

דני אלפמן גאון |סוגד|

אם הייתי במאי והיו נותנים לי לבחור מלחין שיעשה את המוזיקה לסרט שלי - לא הייתי חושב פעמיים. אם כי אני גם נורא אוהב את המוזיקה בסרטי מאפיות.. כמו ב"הסנדק" ו"הבלתי משוחדים".

shirleyrozental

New member
זה ההוא מאדוארד לא?

גמני סוגדת לו! ועוד מלחין מוכשר של סרטים הוא john brion שהלחין את שמש נצחית ועוד כמה...

"ההוא מאדוארד" הלחין עוד המון סרטים

ויצר מנגינות שעד היום זוכרים אותן בבירור ומקשרים ישר לסרט שאליו הן שייכות

AeroTom

New member
דני אלפמן כמובן ענק

וכמובן הוא משתף פעולה זה שנים רבות עם אמן-על אפילו יותר גדול-טים ברטון כמובן. השילוב ברטון-דפ-אלפמן לא יכול להפסיד בסרטים של ברטון...אלפמן אגב גם שר חלק מהשירים ב-Nightmare Before Christmas שברטון יצר. עוד מלחין בסרטים ממש טוב לדעתי הוא ג'יימס הורנר שבין השאר עבד ב-טיטניק,נפלאות התבונה,אפולו 13 ומעל כולם-לב אמיץ שיש לו פסקול מדהים לפי דעתי וגם יש לי אותו (גם אחד הסרטים האהובים עלי ביותר) מבחינת פסקולים אז נעימות מסרטים הכי טובים לפי דעתי הם לב אמיץ ו-The Rock (הפריצה לאלקטרז) פסקול של שירים אז הכי טוב לדעתי הוא הפסקול של הסרט המקסים והמופלא-כמעט מפורסמים של קמרון קרואו.

K Hole

New member
טריינספוטינג

פשוט מלא במוזיקה הכי מדהימה וסוחפת שקיימת

bobby6killer

New member
../images/Emo13.gif

סלחו לי על ההגזמה,אבל הקטע של האוברדוז עם השיר:"perfect day" קטע שצריך להיות בפנתיאון של הקולנוע...

pink cigarette

New member
אצלי זה אפילו יותר מזה;

אני חולמת עם פסקול. זכור לי במיוחד חלום שלווה בפינק פלויד, אבל זה יכול להיות כל דבר. תמיד מתנגן לי שיר כלשהו בראש, באמת בכל זמן שהוא. אני אמנם לא שרה במקלחת, אבל אני נושמת מוזיקה כל הזמן. אני לא יודעת מה היה הTheme של החיים שלי.. אולי Old Man של ניל יאנג (אסוציאציה ראשונה). זה בטח לא היה ה"נומה נומה יי" ההוא.
כמה פסי-קול שאהבתי במיוחד הם של KillBill הראשון (לא שמעתי את השני במלואו), Pulp Fiction כמובן (אבא קנה) ו..למרבה ההפתעה, של סרט שראיתי רק חלק ממנו ואני תופסת ממנו סרט נחות ביותר, Spawn. אה, וגם הפסקול של מאטריקס מצויין, וקיבלתי לינק לפסקול של רזידנט איוול II (אם אני לא טועה) שגם לו יש פסקול נפלא, החל מ-A Perfect Circle ועד ל(פאקינג) קריידל אוף פילת', וגם דברים פחות טובים באמצע.

bobby6killer

New member
סליחה

Spawn סרט נחות לדעת רוב האנשים כי לדעתי אין להם שכל לצאת מטלוויזיה. הסרט נעשה לפי הקומיקס,ובגלל זה הוא נחות,הבמאי לא רצה לרצוח את הקומיקס(כמו ספידרמן,סופרמן,באטמן ועוד ועוד) אלא ללכת לפי הקו שלו,כי זה בכל זאת עליו.זה שהפורמט של הקומיקס לא מתאים זה ל"קולנוע",חבל אבל הבמאי בחר בהחלטה אמיצה:the comics way or the highway! וחבל שלא מחכים אותו בזה.

pink cigarette

New member
אפילו לא ראיתי את כל הסרט.

ראיתי חלקים שגרמו לי לברוח מפחד שזה יידבק בי. אבל אני לא מבינה את הרעיון הזה. זה קולנוע, בכלל בכלל בכלל לא קומיקס! אם אתה כותב תסריט עפ"י קומיקס, אתה מעביר אותו למדיום הקולנועי.. כמו שעיבוד של ספר לקולנוע מעביר אותו למדיום קולנועי. אחרת זה קומיקס על מסך קולנוע ולא סרט.

bobby6killer

New member
לא לא לא פספסת את הנקודה

פספסת את נקודה בעיקר בגללי. הקומיקס,מאוד מעורפל,מאוד איטי,אלים מאוד ומלא הפתעות. עכשיו להעביר את התכונות האלו לסרט זה לא ימכור,רוב הבמאים יגידו "אני רוצה כסף והצלחה אז זין על הקומיקס" , הוא לא עשה ככה והלך לפי התכונות של הקומיקס והעביר אותם לסרט. אז כן,הסרט לא יעטר את ספריית הDVD שלי,ואני לא באמת חושב שהוא סרט טוב,אבל ההחלטה של הבמאי אמיצה ושווה הערכה.

למעלה