מוזיקה זו דרך חיים

קראתי את הקומיקס (לפחות את רוב

הגליונות הראשונים שעליהם הסרט מבוסס) ולדעתי הבימאי לא תרגם את הסרט לקולנוע בצורה מתאימה בכלל. לדעתי הוא לא שימר כמו שצריך את ההרגשה של הקומיקס והפך אותו לסרט טלויזיה מקסימום. בקומיקס עצמו אם הוא היה מעביר אותו כראוי באמת היה פוטנציאל אדיר בהרבה. ואם אתה משווה את הסרט הזה לסרטי קומיקס אחרים אז הוא נופל בהרבה. אם אתה רוצה גיבור קומיקס אפל, אלים, ומלא הפתעות אז לדעתי העיבוד של באטמן היה טוב לאין שיעור.

pink cigarette

New member
אני נורא מקווה שאתה לא מתכוון לבאטמ

ן עם ג'ורג' קלוני - כי אז תחטוף
בראש. (רציתי כפכף, אין.)

דיי לזלזול! מייקל קיטון אנד טים

ברטון סיטינג און אה טרי לוקינג אט אה בט מוביל

bobby6killer

New member
באטמן לא קראתי

שמע,זה לא פורום קומיקס ואני גם לא רוצה להתוכח על ספון,כי יש לי רק אחד שלו... נסכם את זה שבשורה התחתונה הסרט לא משהו וזהו? דר"א אמרת אלים,באטמן בכלל בכלל לא אלים. אפל במיוחד,אבל לא אלים.

כמו שבארטון אמר

"אנשים לא מפסיקים לאמר לי עד כמה באטמן זה סרט אפל, ולדעתי 'נשק קטלני' הרבה יותר אפל - איפה שיורים באנשים סתם ככה באמצע הרחוב..."

../images/Emo45.gif

אחד הפספוסים הכי גדולים שהיו בהיסטוריה של הקולנוע הייתה ההחלטה המפגרת בעליל של WB לנשל את בארטון מהסדרה ולא לתת לו לעשות את הסרט השלישי. טים ומייקל יצרו כאן דמות מעניינת, לא צפויה, ומלאת רובדים - שעדיין לא הספיקה להתפתח לגמרי, וזאת כיוון שההמשכים המטופשים של שומאכר הפכו את ברוס וויין לדמות ג'ורג'-קלונית אופיינית, והצליחו להרוס את מה שנבנה בעדינות ובתחכום בשני הסרטים הראשונים. כל כך חבל...

shirleyrozental

New member
אחותי גם לי יש חלומות עם פסקול!

רב החלומות שלי עד לא מזמן באמת היו שחור-לבן, עם כתוביות ומוזיקה! זה היה כ"כ מוזר! מה שכן, בניגוד אלייך - אני מצהירה בחזה גאה שאני כן שרה בנתניה כמובן - את הפסקול של HAIR!

DoubleD

New member
הייתי ממקססת לי שירים מתוך הסרטים:

Fight Club, Trainspotting, Amores Perros, Taxi, Pulp Fiction ככה בגדול זה... :]

Sakura Chan

New member
תשובתי...^^

פסקול של סרט שנורא אהבתי אמ.. הנסיכה מונונוקי, גם ל"Hero" יש פסקול מעולה. ואמ.. הTheme song של חיי יהיה: Evanesence - Fields Of Innocence

הפס קול לסרט על החיים שלי היה נלקח

מ - the pixis where is my mind atom heart mother - pink floyd whish you were here (the album) - pink floyd paranoid android - radiohead karma police - radiohead just - radiohead king crimson - in the court of the crimson king pulp fiction american beauty the verve i"m not sure if i could squeeze some more to one film maybe to a trilogy NOAM OF THE RINGS 1-2-3

לדור שלי היו כמה סרטים שהשירים

עד היום הם קלאסיקה בעיקר מערבונים עץ התליה ריו בראבו.האחרון היה בלאדה של קאט באלו ששר לי מרווין זל .

shirleyrozental

New member
רדיוהד

הם באמת להקה שכ"כ כ"כ מתאימה לפסקולים של סרטים! אפילו בסרט גמר שלי מהתיכון השתמשתי בשיר שלהם: How to Disappear Completely

../images/Emo9.gif the verve?

אני לא מסכימה אלא אם כן אתה מכניס גם שיר של oasis. ובקטע של ההיכרות שלנו בסרט אתה חייב להכניס את love song של archive, מה... נ.ב. noam of the rings? יפה לך פרודו...

Relina

New member
המממ שר הטבעות

הפסקול הזה ממש השפיע עליי כי הוא משתלב נהדר בסרטים.בעיקר אני אוהבת את השיר של פחפחן (בסרט השלישי),פשוט נוגע ללב. שיר שהייתי רוצה כ theme song? כנראה Duran Duran-Come Undone או משהו של Linkin Park

למעלה