"מי אוהב את השבת..."

Black Jane

New member
../images/Emo79.gif"מי אוהב את השבת..."../images/Emo42.gif

אבא
ואמא
אני יוצאת לעבוד (יאס
, עד 2 בערך..) מה אתם עושים היום? מתרבצים בבית, נחים, מטיילים?

אני שונאת לסדר את הארון ><../images/Emo219.gif

[הכותרת מצחיקה אותי X_X] חחחחחחחחחחחח. השיר הזה שג'רארד שר עם סיי אניטינג מצחיק אותי X_X.

hadarinke

New member
ההורים החליטו שאני אלך איתם לטייל...

כי הרבה זמן לא הייתי איתם
טוב זה לא אשמתי שהם כל היום בעבודה.. שבת שלום לכולם!

gorck

New member
איפה טיילת?

אני הייתי בנחל קטלב עם המשפחה ושהגעתי גיליתי שגם שבט רגבים- כפר יונה- שרצ"ף שבט רשפים-הרצליה-שר"Sר שבט צבר- ת"א-ת"א שבט מודיעין- מודיעין-ירושלים ועוד אחד שאני לא זוכר.... היו שם גם....

hadarinke

New member
וואו../images/Emo2.gif

לט טיילתי במסלול...יש לי הורים צפונים
טיילתי איתם בנמל תל אביב..

shiratel

New member
דכאון דכאון דכאון דכאון ועוד דכאון

כל הרע שיכול לקרות, קורה. לב שבור... משפחה שלמה שכועסת עליי... ועונש של שבוע לא לצאת למפגשים. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף...

Black Jane

New member
בובי, תיהי אופטימית! ../images/Emo24.gif

אם בא לך לשתף - את יודעת שבכייף, אנחנו כאן, אל תשכחי!

shiratel

New member
טוב, אם כבר אז כבר

היה לי ידיד די חדש (חודש ומשו)... והיינו די קרובים כזה... תמיד הוא היה מחפש את קרבתי והיינו מתחבקים כל הזמן וזה... וזה לא היה רציני או משהו זה היה סתם חיבוקים והישענויות... ונורא חיבבתי אותו. ואז חברה שלי היה לה מין קטע כזה און אנד אוף ונגמר לה ממנו... ופתאום היא החליטה שהיא רוצה את הידיד הזה... אז היא נישקה אותו כשהוא ליווה אותה הביתה (הרבה אחרי שאני הלכתי מהמפגש) וזה ואז איכשהו זה הגיע לכך שהם יהיו ביחד. כשאני שמעתי את זה ישר הרגשתי צביטה בלב... איך מפלצת ירוקה ומגעילה של קנאה גדלה בתוכי... הקטע הוא שבאותו ערב היא הכירה עוד מישו (זה היה לפני שהלכתי) וחשבה שהוא חמוד וזה... אז יומיים אחרי שהיא נישקה את ידיד שלי היא כזה אמרה שנגמר לה ממנו ושהיא רוצה את אותו "חמוד"... וכאילו כשדיברתי איתו (הידיד) במסנג'ר אז הוא לא היה סגור מה הוא מרגיש כלפיה, הוא בכלל לא ידע אם הם ביחד ומה נסגר... אבל ביום שני (כשהיא סיפרה שנגמר לה ממנו) הוא ניסה לחבק אותי ואני כולי "לא, יש לך חברה, יש לך חברה"... יום אח"כ היא אמרה לו שלא בא לה (היא עוד סיפרה שהנשיקה הייתה צולעת!!! אני בכלל לא מבינה איך אין לה בושה, לזאת!!!)... אבל איכשהו במפגשים הוא עדיין מחפש את קרבתה... ומחבק אותה... והיא משתפת פעולה אבל לא ברצינות.... וכל פעם מחדש הלב שלי פשוט נצבט וזה משגע אותי!!!!!! ואני ניסיתי להתחבק איתו עוד פעם וזה לא ממש הולך... כאילו התיישבתי לידו, ניסיתי להשען עליו ובאיזשהו שלב הוא כזה קם והלך... ורק כשהיא לא שם או כשהיא לא שמה עליו אז הוא נזכר לנסות להתחבק איתי... ואתמול בלילה היא כזה אמרה "נראלי שהוא עדיין רוצה אותי..." ואז ישר הבנתי פתאום שאיבדתי אותו. כאילו, לא אותו, אנחנו מדברים, אבל איבדתי איתו את כל הקשר הזה עם החיבוקים, ושהוא מחפש את חברתי וכל זה... וזה נורא חסר לי...
עכשיו היא עם אותו חמוד ביחד ביחד... אני בלי הידיד... ובא לי להרוג אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מכירים את הביטוי "אתה לא יודע מה יש לך ביד עד שאתה לא מאבד אותו"??? זה נכון... ואני לומדת את זה בדרך הקשה...
[אני לא מאמינה שאני כותבת את זה על גבי פורום כשאני מספרת את זה לחברה אחת בלבד (לא זאת מהסיפור) ואפחד אחר מהחברים שלי לא יודע...]

Over My Head

New member
....../images/Emo42.gif

תראי-הקשר הזה עם ידיד שלך עוד יחזור.לפי דעתי-הוא פשוט יבין היא לא שמה עליו והוא יתחיל להתרחק ממנה, ואתם תתקרבו בחזרה. בינתים תנסי להתרחק ממנה, היא די מניאקית לפי מה שסיפרת. יהיה בסדר

shiratel

New member
..........

למה להתרחק ממנה? היא לא עשתה לי את זה בכוונה... אני בספק אם היא שמה לב... ואין לי זכות לבוא אליה בטענות על זה שהיא ניסתה איתו כי לא אמרתי לה שומדבר... אני פשוט כועסת כי היא נשארה עם שתי ציפורים ביד ואני עם 0...

redsnowhite

New member
את רוצה אותו יותר מידיד?../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

בכל אופן אני מסכימה שאין צורך להתרחק ממנה, היא לא עשתה לך את זה בכוונה למרות שהצורה שלה עם הידיד שלך כן לא יפה משהו..
כמו שקארין אמרה, הוא יבין בסופו של דבר שהיא לא שמה עליו ולא באמת אכפת לה ממנו והוא יפסיק את הפודליות הזאת שלו, אם אכפת לך ממנו תשתדלי להיות שם בשבילו...
יותר מזה האמת אין לי ממש מה להגיד לך, רק בהצלחה

shiratel

New member
אזהו, שאני לודעת

ומשגע אותי הערפל הזה שאני מרגישה... כי כל כך הרבה זמן לא היה לי רגש ברור... תמיד זה היה מעורפל נורא... הפעם האחרונה שבאמת הייתי מאוהבת היתה בכיתה ה'... מאז לא היו לי רגשות ברורים לאף בן... חוץ מקנאה והידלקויות מטומטמות. גם פה אני לא סגורה מה אני מרגישה עליו. מה שאני יודעת זה שאני מתגעגעת לקשר שהיה לנו פעם, |הדגשןושהיא תתרחק ממנו! כמובן שזה לא יקרה בחיים... בלאט....

Over My Head

New member
אוקיי...את צודקת../images/Emo42.gif

טעיתי,פשוט הבנתי משום מה שהיא יודעת שאת מרגישה אליו משהו. בכל מקרה,אני מקווה זה יסתדר
בהצלחה

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifמקווה שהכל יסתדר../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

הרבה יותר קל לפרוק מול אנשים שלא מכירים...

למעלה