"מי אוהב את השבת..."

shiratel

New member
תודה../images/Emo9.gif

לפחות אני הולכת להיות עכשיו שבוע בבית, בלי ללכת למפגשים ולראות אותם מתחבקים כל הזמן ולהרגיש את הקנאה והצביטה הזאת בלב...

hadarinke

New member
וואי...אני מכירה את המצב..

בדרך כלל-לא משנה מה מרגישים ומה חושבים עליך, פותרים את העיניים במילים. ואם את לא טובה בדיבורים ,אז במכתב..או במסנג'ר.. אבל באמת,אני בטוחה שלחברה הזאת חשוב לדעת דבר כזה(מה שאת מרגישה, ומה שאת חושבת), אלא אם כן היא עושה את זה בכוונה...אבל אני בטוחה שהיא לא
מקווה שעזרתי(בדרך כלל אני לא תמד עוזרת, אז אני רק מקווה
) ותמיד יש לך למי לפנות ולשתף

hadarinke

New member
איתו, איתה...

תסבירי להם מה את מרגישה... זה לא טוב לשמור בבטן..

moruush

New member
../images/Emo90.gif

קמתי ב12 לארוחת בוקר [: חח אבא בא להעיר אותי כי הם הכינו משהו שאני ממש אוהבת. עושה שיעורים באנגלית ולשון.. עוד מאט לעבוד
מחר אני גדולה D: בת 14 ורבע חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Over My Head

New member
וואי אני ערה כבר מלא זמן../images/Emo42.gif

קמתי ב-2 וחצי!! פאקינג 2 וחצי!! ומיד אחרי זה הלכתי לאכול ארוחת צהריים
ואמא לא מדברת איתי כי קמתי מאוחר
ועכשיו אני עושה שיעורים. ואז הולכת לדוד שלי (אןף בגלל כל המפגשים המשפחתיים האלה אין לי זמן לעשות שופינג
) ואין לי עבודה. לא שאי פעם הייתה לי, כן? אבל כל הדיבורים על זה די מבאסים אותי

hadarinke

New member
תמצאי מישהו לעשות לו בייביסיטר../images/Emo13.gif

אני התעשרתי מזה

Over My Head

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

אני קודם אמצא זמן לזה. חוצמזה שאני מפחדת להיות בבית של מישהו זר לבד בלילה(כי זה הזמן הפנוי היחיד שיש לי
) נו טוב, אני מניחה שאני אצטרך לחכות. אפילו שאני כלכך צריכה כסף...

redsnowhite

New member
האמת גמאני../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

בחופש גדול לפני כמה שנים עשיתי יותר מ-1000 שקל על בת דודה שלי שהביאו לי 15 שקל לשעה
חחחחח הכסף נעלם
עכשיו אני סתם לא מוצאת על מי לעשות.. אין ילדים באזור הזה

hadarinke

New member
עשיתי לדודה שלי שהיא הייתה בארץ..

כאילו היא גרה בהולנד והיא באה מטעם העבודה(מנהלת של משהו בשוק הפרחים שזה ממש מגניב!היא תמיד שולחת לנו זרים ענקיים!) לחודש.. ויש לי פה בית(טחונה
), ויש לה גם 3 ילדים בלונדג'ינג'ים עם עיניים כחולות
, ועשיתי להם בייביסיטר.. ויום אחד היא הביאה לי 250 שקל שזה הרבה יחסית אלי!חח כי אני בזבזנית ולא נשאר לי כלום אחרי חצי שעה.. ופעם אחת היא הביאה לי בושם.. קיצר מגניב!

hadarinke

New member
ותמונה של הדרדס../images/Emo69.gif

כדי שכולם יקנאו!
דרך אגב---->ליצור הקטנצ'יק הזה יש שם מאודמאוד ארוך.....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמה עשיתי היום אאא../images/Emo178.gif

קמתי ב13:30, ישר הלכתי לסבתא.. אחרכך אימון מרבע לחמש עד רבע לשש עכשיו חזרתי הביתה אני מתארגנת ועפה ליומולדת של חברה ואחרכך הצגה של חברים. אאאאאאאאאאאא איןלי זמן לעצמי ;;

redsnowhite

New member
../images/Emo29.gif ערב טוב..../images/Emo41.gif../images/Emo100.gif

לבן דודה שלי נולדה בת לפני שבוע ואנחנו לא ידענו מזה כלום, אנחנו גרים מול בית כנסת והם בחרו לה שם אז הם באו לבית כנסת עם כל המשפחה(כולל האחים, חוץ מאבא שלי ומשפחתו המצומצמת) כדי לחגוג את זה, במקרה בת דודה שלי באה לבקש פותחן אז ידענו מזה.. אמא של אמא שלי ידעה על זה לפנינו:-\ גועל נפש, מה אנחנו לא משפחה?! אני אישית מאוד נעלבתי מהקטע הזה.. אחרי זה אחות של אבא שלי(הסבתא של התינוקת) באה להביא את התינוקת עם ההורים שלה כי הם לא הודיעו לנו, מקסימים שכמותם
מחר אני בחופש!
ומחר אני הולכת להוציא טופס ירוק ובע"ה יום רביעי מקווה לגשת לתאוריה בהצלחה לי

Legacy of Honor

New member
אני אוהב! אני אוהב!

קמתי ב9 ורבע ונסעתי עם המשפחה. חזרנו הבייתה בארוחת הצהריים והעברתי את הזמן בכיף ובבטלה. גם הספקתי להתאמן, וכול ההרגשה הרעה שלוותה אותי מאז חמישי בערב, נעלמה כלא הייתה. אני מרגיש מצויין!

למעלה