למכירה/החלפה: יהודה פיתילון והסגנונות - נדיר!
שלום לכולם, לראשונה ברשת הישראלית אני מציע למכירה/החלפה תקליטון יחיד ומיוחד במינו: תקליטון פרומו (על הלייבל כתוב: דוגמא - לא למכירה, SAMPLE NOT FOR SALE) מ-1971 של זמר אלמוני בשם יהודה פיתילון. המיוחד בתקליטון הוא שלהקת הליווי של פיתילון היא לא אחרת מאשר להקת הקצב הישראלית "הסגנונות" (משיחה שערכנו עם פיתילון עצמו סיפר כי הוא זוכר בודאות שבשני השירים מאיר ישראל ניגן על התופים ואייב אורצ'בר ניגן על האורגן). מדובר בשני שירי "פסייק גיטרות ישראלי" - רוקנרול ישראלי טהור במיטבו עם כל מה שצריך על טהרת גיטרה (פלוס סולו!)-בס-תופים-אורגן בשפה העברית! סטייל סוף שנות ה-60 ותחילת ה-70 בסגנון של "עוזי והסגנונות". ככל הנראה זהו העותק היחידי שקיים לשני השירים האלה ("למי אני שייך" ו"מקבץ הנדבות"). התקליטון במצב טוב מאוד ונשמע מצוין! מה שרואים בתמונות זה מה שמקבלים! את התקליטון אני מוכן להחליף עם אחד מהסעיפים הבאים (אין חשיבות לסדר): 1. אלבום הסולו של יורם ארבל. 2. התקליטון של הכוכבים הכחולים. 3. התקליטון של זוהר השביעי. 4. התקליטון של האחיות שמר. 5. שלושת פסי-הקול של הסרטים האלה (שלושתם יחדיו!): מלך ליום אחד, בחינת בגרות ובלוז לחופש הגדול. מוכן לקבל הצעות החלפה מעניינות אחרות הקשורות בלהקות קצב ישראליות, הביטלס וכד'. כמו כן, מוכן לשקול כל הצעה כספית לגופה. לפרטים נוספים, ניתן להתקשר אלי לאחד משני המס' האלה: 03-6023132 052-3239388 בברכה, דניאל.