מפגש חנוכה!

freaky cow

New member
הבית הזה הומה הילדים קטנים שקורעים

ממני תבגדים שלי. משפחה...

גוטשה

New member
המממ

הכוונה המקורית היא שנשב כולם בחבריא והכל יהיה טוב ויפה, אבל זה גם לא יקרה אם כל פורום יעשה מפגש לבד. אני חושבת שבגדול הכוונה היא שהמפגשים פשוט יהיו באותו יום, כדי לחסוך טרחה להרבה אנשים.. אבל איך שאתם רוצים.

>>>.<<< ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אני מעדיפה מפגש של הפורום לבד..
אבל, אני אבוא גם המפגש יהיה עם פורום היהודים וטיטי תבוא ותשיר לי מולהפנים.

אז כך..

בקושי אני מכירה פה חברה..וזה יהיה נחמד לפגוש את כולם בחנוכה אבל ביחד עם הייד פארק זה פשוט לא ילך.. נראה לי שביחד נאבד את עצמנו קצת... רק לשמוח אנשיםםם :) מקסימום אני מארגנת לי מפגש אחד על אחת עם חזי... דרך אגב..גלי מאיפה את ?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifמאיזור חיפה, למה?

תראו..אפשר לעשות את המפגשים באותו יום ואולי רק בשעות שונות או שפשוט כל פורום ישב בנפרד וכאלה.. כי אני יודעת שאני אישית מאוד רוצה לבוא לשני המפגשים אבל תהייה לי בעיה להגיד בשני ימים שונים לת"א..

keeeren

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אם זה יקרה יש מצב גדול שאני לא באה.. אני פשוט לא ארגיש שייכת ואל תגידו לי שאני אשתלב כי הייתי במפגש האחרון של היידפארק כי כמה מכם היו שם וממש ממש ממש לא הכרתי אף אחד משם.. זה פשוט נשמע לי חרא של רעיון וכל מי שכל כך בעד הוא בעד רק בגלל שהוא משניהם.. זה פשוט לא יהיה פירי לעשות כזה דבר.. אנחנו תפוז הם הייד פארק נקודה. פשוט לא וזהו.. ארגגגגגגגג

פרקשון

New member
אבל במפגש שבאת אליו

כל פורום תפוז לא היה כששני הפורומים נמצאים חצי את מכירה חצי לא את מוזמנת להשתייך לחצי שאת מכירה זה לא שינטשו אותך

נראלי שזה לא ילך../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

זה יהיה ככה, חלק מתפוז שמכירים את היידפארק ישבו עם הייד פארק, והחלק השני מתפוז פשוט לא ירגיש שייך. אני יודעת שאני אהיה בחלק השני, ואני שונאת את זה. ופשוט, אני לא מאיימת או משו, אבל אם יהיה מפגש משוץף, סביר להניח שאני לא אבוא.. כי סתם יהיה לי לא נחמד, וזה סתם לנסוע לת"א אם אני בכלל לא אהיה עם כל הילדים שאני רוצה להיות איתם. אני יודעת שאתם רוצים לאחד את המפגש וזה, אבל.. לודעת.. זה.. >>.<< בקיצור, אני לא חושבת שאני אבוא למפגש אם הוא יהיה עם היידפארק.

תקשיבו...

נעשה הצבעה על תאריכים נראה מה הכי נוח לכולם ובתאריך הזה נעשה את המפגש... ואז, אם יצא על המפגש של היידפארק-סבבה, אם לא-לא נורא.. ככה אני חושבת

למעלה