מצטרפות חדשות

גורבי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo142.gif

מזל טוב להולדת הגר - אז איך זה עם שניים? ואיך איתי מסתדר בכתה א'? ראיתי תמונה שלהם בפורום אחר, והם מקסימים.

נועה 36

New member
תודה!

תודה על המחמאה! בינתיים, כל עוד אני בחופשת לידה, להגר עוד אין יותר מדי דעות משלה והחצי עובד ליד הבית (מה שעומד להשתנות בקרוב) - זה לא יותר מדי קשה להסתדר עם שניים. אבל החיים האמיתיים, אני מניחה, יתחילו אחרי שאסיים את חופשת הלידה. איתי מסתדר יפה בכיתה אלף. הוא מאד בוגר ובשל וגם כבר בן 6.5. למעשה הוא כבר כמעט יודע לקרוא וגם בחשבון הוא טוב מאד, אז הוא לא יותר מדי מתקשה ודי נהנה משינוי האווירה. לקראת הסוף, נראה לי שכבר די נמאס לו מהגן והוא חיפש אתגרים חדשים. אני מניחה שגם העבודה שלראשונה בחייו הוא מגיע הביתה בצהריים ויש לו הרבה זמן פנוי יחסית למה שהיה רגיל - מקילה גם היא. אני מקווה שזה ימשיך ככה והוא יהנה מבית הספר גם בעתיד.

ברוכה הבאה! ../images/Emo65.gif

נגה ממש בובה. מקוה שתהני כאן. שימי לב שלמעלה יש קישור לפורום "הרזיה אחרי לידה" - אולי גם שם תמצאי תמיכה.

אפרת12

New member
ברוכ הבאה מרב ../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

מקוה איתך להכי טוב שיש
לסיוע ותמיכה בהרזיה יש לנו פורום אח - הרזיה לאחר לידה. יש גם קישור בראש דף הפורום. אני ממליצה

ליצה

New member
ברוכה הבאה מירב../images/Emo39.gif

נוגה מקסימה וגם התמונות. את במקרה צלמת או מעצבת? התמונות נפלאות והקומפוזיציות מעניינות... שנה טובה ובהצלחה בירידה, לאט לאט אבל בטוח.

אדר שלי

New member
ברוכה הבאה מירב!../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

נגה מהממת! (יש לי חולשה לשם הזה...) מקווה שהקילוגרמים יעופו בקרוב!

מעין26

New member
ברוכה הבאה

גם אצלי יש מלחמה על הקילוגרמים וזה יורד נורא לאט וזה ממש מדכא אבל כולם מבטיחים שעם הזמן זה ירד אז בואי נקווה לטוב. והאלבום של נגה מדהים איך עושים אתר כזה פשוט מקסים.

למעלה