משחחחק נפללללא

נו במת...../images/Emo13.gif הייתי מניאק...

אז לי קצת דבש צריך להתחיל לעשות משפטים קשים יותר- לתת רק חלקים ממשפטים
יו איזה כיף המשחק הזה... מזמן לא הצליח לנו משחק כ"כ
גו יוני!

jowi

New member
אמממ...את מתכוונת לפרילי?

זה "תני לי קצב דבש"...חפיף! בקטנה... ותודה תודה... :) אמממ... "...חבר שהלך וטעה..."

אהה ובסוף מנצח מי שניחש

הכי הרבה פעמים
ומי שמנחש לא נכון אפילו פעם אחת- אממ נפסל ואסור לו לנחש עוד פעם כל המשחק... אהה וגם מוציאים אותו להורג סבבה?

לובש חם

נותן לך זמן לנשום ולבקש שלום.... ורן מה עשיתלניצן עכשיו גם היא אומרת כה אנחנו חייבים לחדול מכך (אויי כן לחדול מכך איזה צירוף מילים יפה כמעט כמו השממה)

nooo!!../images/Emo46.gif

שני חצופים
... כה זה שלי מירושלים! רק גזעי זה אתם! ובכלל... "לחדול"?? זה כה שליייי חדל! זה שלי! דרור אתה תירגע, ומהר, הא?

מה על מה שניכם מדברים

קודם כל כה זה של אשר ואז אני נדבקתי ניצן לחדול זה שלי אני גיליתי את זה אני הוא המשיח. ורן לא אתהלא מבין זה פשוט בכל מקום זה כל כך מוזר אני הולך למות ושוב ניצן שבי בשקט יירושלךימית אחת מה זה כה זה מאצלך woman אקיצתר זהו כה מילה שלי לחדול מילה שלי השטן מילה שלי וגם זיוה דגן ה-י-א ה-ו-א הדגדגן וגם בית הבאגט זיוה דגן דגדגן הכל מתגלגל על לשון כיאי זה

קקי

פסייידר אבל אתה יודע מה בטוח בטוח בטוח שלי?
נכון יש ת'שיר "יא שרמוטה... תעשי קפה עכשיו... יא שרמוטה... וכו' וכו'" אז אתם מכירים ת'המשך? נראה לי שהוא הגיע לדרום... זה הולך ככה: "יא מניאק... תעשה קפה לבד... יא מניאק אין כביסה, תעשה ביד" זה שלי ושל חברה שלי!! המצאנו את זה בכיתה ז' ואשכרה שמעתי אנשים שרים את זה פתאום והם אמרו שאנשים מירושלים הביאו את זה וככה וככה... כה גזעי!!
הו אני כה גזעיתתת

למעלה