משפט משיר

danduuu

New member
../images/Emo79.gifמשפט משיר../images/Emo79.gif

פינה חדשה שלי
מקווה שאין התנגדות
משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:
משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:
תהנו

Cold Heritage

New member
אחלה פינה!

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: "Temporary Pain, Eternal Shame, to Take Part in this Devil's Chess Game..." Romanticide\ Nightwish. [בה"א במסן :) ] משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: I turn to you i turn into and then i turn it agan של רהצ"פ, טארן איט אגאין :) .

AliceQueen

New member
טרהלהלהלה../images/Emo168.gif

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: Old loves they die hard Old lies they die harder (WIHAA) משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: שומדבר לא עולה לראש... כל היום חרשתי על נייטוויש

מעניין מאיפה גנבת אותהXD

ואם את גם ההוגה המקורית אז גם פידחתי את עצמי וגם תקבלי ח"ח
משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: מממ אני לא במצברוח אובדני היום
משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: "It's a new dawn, it's a new day, it's a new life (for me), and I'm feeling good" [Muse - Feeling Good]

danduuu

New member
חחחחחחחח לא אני גנבתי מאדווה

שגנבה מפורום היהודים או משו כזה
אז לא פידחת את עצמך
XDDDDD "אני לא במצב רוח אובדני"

Itay Simons

New member
אני

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: it's time to cut the rope and fly... משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: My compass has broken, i'm losing the way

נממממ

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:" I wish i had an angle for one moment of love" אחחח הבדידות.... משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:"If i could then i would,i'll go wherever you will go"
כמובן The calling-wherever you will go

danduuu

New member
../images/Emo7.gif איזה שיר אלוהים../images/Emo7.gif

ווראבר יו וויל גו אני מתכוונת
הוא גרם לי לבכות כ"כ הרבה השבוע. השיר שאני הכי אוהבת בעולם. [בזמן האחרון אני שמה לב שכולם שומעים את השיר הזה וזה מפחיד אותי
] וגם המשפט מWIHAA
כ"כ נכון

דנקולה |מנחמת|../images/Emo23.gif

אני שומעת את השיר הזה מלפני כמה שנים טובות,שמעתי אותו מאחותי בכלל, תחשבי איך אותי זה מפחיד שכולם שפתאום שומעים אותו...:S אבל...לא נורא! לפחות לאנשים מתחיל להיות טעם טוב!

danduuu

New member
כןן גמאני כבר איזה ארבע חמש שנים

ותפאום עכשיו כולם נזכרו בו

למעלה