משפט משיר

danduuu

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני יותר חשבתי שזה אקסל רוז

אבל הוא באמת דומה ליוקה

lacrimosa girl

New member
בוהו.

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: I wish i could come back to you once again feel the rain falling inside me cleaning all that ive become כי לעזאזל, מי אני עכשיו. משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: ממ, where has my heart gone. או i can hear you when you whisper but you cant even hear me screaming.

תתחדשי על הפינה../images/Emo9.gif

אחלה רעיון
משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו:Not a hero,unless you die..מהשיר The Kinslayer כמובן.. משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: Happiness is just an illusion,filled with sadness and confusion...

BLLizZarD

New member
אפשר גם לענות? =]

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחבר אליו עכשיו:
"Sing what you can't say, Forget what you can't play" - Nightwish / Dead Boy's Poem​
משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחבר אליו עכשיו: כל הליריקה של השיר Sick Puppies - All The Same, ממש ככה. מדובר בשיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4

box 5

New member
אממ =]

משפט משיר של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: ואוו אממ לא שמעתי שומדבר שנתקע לי כרגע במוח... משפט משיר לא של נייטוויש שהכי מתחברים אליו עכשיו: in this darkness which you know you cannot fight the darkness of the music of the night לא מתחברת אליו פשוט נדבק לי למוח... פנטום האופרה..
אחח איזה סרט

LadySilkworm

New member
וגם ספר!

את הסרט לא ראיתי עדיין. המורה שלי לאנגלית אמרה שהמוזיקה טובה אבל העלילה לא זורמת.

box 5

New member
הספר מדהים!

יותר טוב מהסרט... ויש בזה משהו כשחושבים על זה. אבל בואי נגיד ככה, את תהי כלכך עסוקה במוזיקה שחוסר זרימה קטן ממש לא יטריד... :)

אני מנגנת את מיוזיק אוף דה נייט ^^

ולפני איזה שנה למדתי את שיר הנושא אבל בקרוב אני אנגן אותו בעיבוד יותר יפה D:

למעלה