נטלי

veredmp

New member
מעניין איך תמיד השירים של איה

נשמעים כ"כ מזרחיים. טוב נו, חוץ מתמונה
שיר יפה. מילים מדכאות אבל הלחן מקסים.

pRimaVeriTaVIV

New member
אהבתי! ../images/Emo13.gif

מזכיר לי קצת את "טיפקס". אני מזהה לגמרי את הכתיבה של איה שיר חמוד ביותר, המילים אכן מדכאות... כבר מחכה לשמוע אותו בהופעה

אני אהבתי

את הקצב... איך שמירי מסלסלת ומושכת את המילים... השיר פשוט מתאים ליכולות הווקליות של מירי

Crurifragium

New member
איה

מירי עדיין בפרוש יודעת לשיר, הנגנים שלה עדיין יודעים לנגן, אבל חוץ מזה השיר ממש לא התחבר לי. לא המלים, לא המוזיקה, ולא השילוב ביניהן... למרות שאני לא יכול לשלול שאולי רוב הבעיה שלי היא סתם מחוסר חיבה לסגנון המאוד מזרחי של השיר. אני חושב שלא, אבל זאת אפשרות.

viko222

New member
פעם ראשונה שאני מסכים איתך../images/Emo6.gif

מירי יודעת לשיר ללא ספק הנגנים יודעים לנגן ללא ספק אבל משהו לא מתחבר אחד לשני...

perrinat

New member
יוסטון, יש לנו בעיה!

בחלוקה של הדיסק שלנו... מה עושים?

veredmp

New member
איך ידעתי שזה יקרה......

טוב, אין ברירה. כל אחד ייאלץ לרכוש דיסק משל עצמו! למרות שאתם יכולים להמתין, אם לא יקרה מצב בו יש שיר ששניכם רוצים אז אתם עדיין יכולים להתחלק: כל אחד ייקח את השירים שהוא רוצה ואת השירים ששניכם לא רוצים תחלקו ביניכם באופן אקראי.

Crurifragium

New member
זה דיסק, לא ילדים.

לא רוצים, לא צריך. אם מחלקים דיסק לשני חלקים, אז אפשר גם לחלק לשלושה, ואת החלק השלישי לתרום לצדקה. גם כל אחד מקבל מה שהוא רוצה, וגם כולם חושבים שאנחנו אנשים טובים. מה יותר טוב?
ואם כל אירגוני הצדקה, וכל בתי התמחוי, חולקים איתנו בטעם המוזיקלי, בחיפוש מהיר ראיתי שיש איזו מסעדה בנתניה בשם "נטליה". לא מכיר, אבל בטח הם ישמחו לקבל את השיר...

viko222

New member
זה לא נשמע כמו מירי

בהתחלה חשבתי איה שרה או משהו...שיר סתמי,סורי.

יואו כלכך.. :/

שיר ראשון- "חדשות טובות" שיר יפיפה ואני עדיין בציפיות לשירים הבאים. אחר כך באים שאר השירים וזה לא, פשוט לא. למה היא לא מצליחה לשחזר את ההצלחה של הדיסק הראשון ?! היא עבדה כלכך קשה על הדיסק הזה ועל השירים.. ופשוט כל שיר שאני שומעת ? לקול כזה לא מגיע כאלה שירים. אני מתגעגעת ללהיטים הקודמים שלה, שכל שיר עשה לי פרפרים בבטן. עכשיו זה נותן לי תחושה מבפנים.. תחושה מעצבנת שמשהו נתקע או חסר, כאילו.. זה פשוט לא מושלם. אם זו לא הייתה מירי לא הייתי בכלל מסתכלת על השירים האלה. אני כל פעם אומרת טוב נוו לא נורא נראה שיר הבא.. אבל שום דבר לא זז. אני מנסה להבין אותם, את המסר שלהם.. אפילו בשירים של נינט מצאתי יותר מסר.. אני אנסה לשמוע שוב בתקווה שהחיוך יופיע שוב, או שלפחות בשיר הבא שלה אני ארגיש שוב את אותן תחושות.

viko222

New member
אין טעם להתאמץ

כשמתחברים מתחברים... מירי מנסה כיון חדש,בנתיים חדשות טובות יום ראשון ופנינים בנהרות היו מאד יפים וחדשניים,אבל האחרונים ביאסו לגמרי..

shay keran21

New member
אההההההההההההה../images/Emo99.gif הרגע נכנסתי

הבייתה סופסוףףףףףף אני רק רוצה לאמר לפני שאני מתחיל לשמוע,אני כברר אוהב את השיר..גי לאחותי קוראים נטלי..ובכלל אני אוהב את השםם הזההה..ואני כלי בהתלהבות...טוב אני שומע עכשיו...... חחחחחחחחחחחח....זה נשאררר אההההההה
ציפיתי שהלחן יהיה אחרת לגמריי!! וואוו אני ממש מופתע לטובה,ומאוד אוהב את השיר...איזה ביצועע איזה לחןןן מקסיםם מקסיםם...אני כבר רואה להיט רדיו פוטנציאלי....כזה מוזר שרק משפט אחד הוא בעצם הפמון..כאילו חוזר על עצמו..והוא הכי מלודיי..כאילו ממש כיף לשמועע את מיריי שרהה ככה..מסלסלת כזהה..אחאח איזו עונג לאאוזנייםם הביצועים האלוו....ללא ספק מירי תשיג קהל חדש בזכות השירים האלו..ממש ממש אהבתי.. נוו כברר מתי ישימו את הכתף של ת"א!! חחחח זה הכי מעצבן..אני במתח כבר...אבל מצחיק כי שמענו את רובו בתכנית שהייתה..אבל עדיין...חחחח

אהבתי . שיר יפה, לחן הורס. עיבוד אוריינטלי.

מאד מתאים למירי הסגנון הזה. זה בינתיים השיר היחידי ששמעתי מבין כל החדשים שיצאו שמתאים להיות סינגל לרדיו. קצר, קליל, מתנגן, כייפי ולא נמרח.

למעלה