ואם לא נאה לך ההודעות שלי אתה יודע שאתה לא חייב לקרוא אותן. זה מזכיר לי קטע שדודו טופז ירד על רענן שקד שירד עליו בעיתון. כמו ילדים קטנים רענן שקד לא חייב לצפות בתוכניתו של דודו ודודו לא חייב לקרוא את הטור שלו. וההודעה שלי היא לגיטימית ביותר סך הכל שאלתי למה קוראים לזה סוף שבוע רגוע כשמחצית מהשירים הם שירי מועדנים וקלאב ושירים שמושמעים ביום רגיל נון סטופ. אם אין לך תשובה אתה לא חייב להספים סתם נחכה למישהו שאולי כן יוכל לענות.
ואני מצטערת אבל סוף שבוע רגוע לא אומר סוף שבוע של שירי דכאון. הכוונה של סוף שבוע רגוע הוא סוף שבוע של שירים קצת יותר נעימים, פחות תוכניות ופחות דיבורים, אין שירי רוק כבד או מטאל אלא סתם שירים שנעים לשמוע. אם לא נעים לך אתה מוזמן להאזין לתחנה אחרת! כל אדם וטעמו האינדוידואלי.
נכון איזה נהדר זה. ב99 אף אם משמיעים את זה ולא במסגרת רגוע או משהו כזה יש שם סוף שבוע ללא פרסומות וכל הסוף שבוע זה מוזיקה בלי חדשות פרסומות וכל החרטא הזה של הסוף שבוע רגוע האידיוטי הזה שבמהלכו משמיעים את בוב סיקלר שזה ממש לא רגוע.
שזה התחיל בתור סופ"ש פרוע ואז בגלל התאונות הפכו את זה לסופ"ש רגוע בתכלס יש שירים רגועים בבוקר ובצהריים אבל בשישי בלילה זה אפילו לא סופ"ש רגוע, זה "המסיבה של גלגלצ" עד הבוקר חוץ מזה לא צריך שירים רגועים מספיק לשמוע את ה"סופשבוע רגוע בגלגלצ... רגועעעעעעעעעעעעעע" בשביל להכנס לאווירה של יום שישי