סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo79.gifסופ"ש פרוע../images/Emo79.gif

והנה הגענו לעוד סופ"ש פרוע :) שיר השבוע של HIM: Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM: Marilyn Manson - Rock Is Dead קליפ השבוע: Negative - In My Heaven תמונת השבוע: הגלרייה החדשה של וילה כל כך מדהימה.. פשוט עוצר נשימה.
סופ"ש מתוק לכולם

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif טאם טאם ../images/Emo121.gif

שיר השבוע של הימ: Beautiful בגרסא ה*רגילה* שיר השבוע לא של הימ: Epica- Linger/Memory קליפ השבוע:
לא ראיתי קליפים
תמונת השבוע: תודה לנוקי
משהו לומר לעולם:|סדגש [כי אני חייבת!] פינלנד רולז
ג'ינג'ים רולז
בסיסטים רולז
פירות הדר רולז[מוקדש לנוקי]
סופ"ש מקסים גם לך אשתי היפה
ולכל חברי הפורום כמובן

Elpar

New member
שילי :)

שיר השבוע של HIM: When Love And Death Embrace שיר השבוע לא של הים: קשה להחליט.... אז אני שם 3 טוב? תודה :) Don't Stay, Remember the Name, Believe Me ורביעי בעצם People = Shit. שירים שולטים. קליפ השבוע: היה איזה שיר אחד ממש יפה, jcb אני חושב בVH1 קליפ מצויר חמוד לאללה. תמונת השבוע: מצורפת (כמעט תמיד אני אבחר בתמונה הזאת, אני חולה על היצור הזה!) תודו שהוא חמוד קטן P: עם הכובע קריסמס P:

Elpar

New member
אני יודע חחח

האמת גם אני באתי לרשום את זה לעצמי עד שחשבתי שזה יהיה מפגר לרשום את זה לעצמי חחח, שמתי לב רק אחרי שכתבתי את ההודעה שזה לא לקארין P:

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifטוב תמיד אתה

רוצה להיות כמה שיותר קרוב אלי ולהקדיש תשומת לב לי כמה שיותר
ידוע

Elpar

New member
חחחחחחחח

מי יודע אולי זה נכון P: אבל אל תתחילי לפנטז כן? :/

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifזתומרת שאתה

הבנת איך שרצית להבין. אני לא אמרתי כלום

Elpar

New member
נניח....

אבל משהו בתוכך בכל זאת רוצה שזה יהיה כמו שאני הבנתי את מה שרצית שאני אבין בצורה שאת הבנת אבלהיא שונה! אז את כן רוצה P: חחח

WickedBitch

New member
אך. תמונה מדהימה פשוט ../images/Emo99.gif

שיר השבוע של HIM: W love A death E שיר השבוע לא של HIM: flyleaf - sorrow קליפ השבוע: always - blink182 תמונת השבוע: כי יום אחד שניהם יעשו לי ילד

I am Cornholio

New member
../images/Emo99.gifג'וני דפ../images/Emo99.gif

הוא השחקן הכי מדהים בעולם!!!!!! במיוחד "פחד ותיעוב בלאס וגאס"!!! פשוט גאונות!

I am Cornholio

New member
מי מי מי..!

שיר של הים: HIM - Wings of a buterfly שיר לא של הים: Red Hot Chili Peppers - Give it away קליפ: Nirvana - heart shaped box תמונה

MeetLofe

New member
Me Me Me

שיר השבוע של HIM: You Are The One שיר השבוע לא של HIM: Yellowcard-Ocean Avenue קליפ השבוע: the used-all that ive got אני מת על הקליפ הזה

Ocean Avenue זה נחמד:]

שלחו לי אותו, אבל זה השיר היחיד שלהם שאני אוהבת... וברוך הבא

למעלה