סופ"ש פרוע

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אוקע :]

שיר השבוע של HIM: Poison Girl
שיר השבוע לא של HIM: Bryan Adams - Here I Am
קליפ השבוע: המ..שיהיה Bom Jovi - It's My Life |
תמונת השבוע: זה כה חמוווד (אז מה אם יש הרבה ורוד
)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Elpar

New member
יואווו

ראיתי גם איזה קלים של בון ג'ובי שלשום אני חושב, לא זוכר את השם אבל... כשהם שרים ברחוב או משהו כזה.... כמו קבצנים... וגם פוטוגראפ' קלים ושיר מעולה!

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gifנמ...

שיר השבוע של HIM: Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM:אין... קליפ השבוע: Killing Loneliness תמונת השבוע:

inbal287

New member
../images/Emo18.gif תמונה סרוקה

נאלצתי למחוק, פשוט לשים לב בפעמים הבאות.

SUNSHINE88

New member
../images/Emo23.gif שבת שלום ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM: השיר שתמיד When Love And Death Embrace שיר השבוע לא של HIM: שירי מימון - כמה פעמים.
קליפ השבוע: Kelly clarkson - Beacause of you תמונת השבוע: --- no pics

Blade Of Fire

New member
מי2

שיר השבוע של HIM- join me
שיר השבוע לא של HIM- helloween- mrs. god קליפ השבוע-one של מטאליקה תמונת השבוע.. וול.. נאדה

just orka

New member
אנוכי../images/Emo54.gif

HIM-vampire heart לא HIM-you know youre right 0 nirvana קליפ השבוע-אין תמונה.-נמ.. איליכוח

danduuu

New member
שלללליי ליליליליי

שיר השבוע של HIM: FOR YOU RESSURECTION YOUR SWEET 666 BEYOND REDEMPTION חחח זה לא ממש אחד.. שיר השבוע לא של HIM: GOING UNDER-EVANESCENCE מקווה שרשמתי נכון חח HEAR ME-KELLY CLARKSON RAPE ME-NIRVANA BAT COUNTRY-אין לי כוח לרשום את השם של הלהקה חח קליפ השבוע: HIM-RIGHT HERE IN MY ARMS תמונת השבוע-

danduuu

New member
אה חח שכחתי שיר שאהבתי השבוע

פשוט אתם חייבים לשמוע אותו TEARS DON'T FALL של BULLET FOR MY VALENTINE

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: The Funeral of Hearts Please Don't Let It Go שיר השבוע לא של HIM: Nightwish - Wish I Had an Angel Lacuna Coil - Heaven's A Lie Sonata Arctica - Full Moon קליפ השבוע: HIM - The Funeral of Hearts תמונת השבוע:
כ"כ נקרעתי מהתמונה הזאת

Rose131

New member
ME../images/Emo79.gif

שיר השבוע של HIM: play dead שיר השבוע לא של HIM: i miss you- blink182 קליפ השבוע: לא יצא לי בכלל לראות קליפים
תמונת השבוע-->

יו../images/Emo2.gif../images/Emo98.gif../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: Vempire Heart שיר השבוע לא של HIM: Marilyn Manson - (S)Aint קליפ השבוע: יותר נכון הופעה, של גרין דיי, בילי ג'ו שר בה את Time Of Your Life (נראלי
) שיכורXDDD תמונת השבוע:

I am Cornholio

New member
זה היה בוודסטוק 99 ../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

miss red rose

New member
מיינ:)../images/Emo70.gif

שיר השבוע של him: right here in my arms שיר השבוע לא של הימ: i bet that u look good on the dancefloor של ארכטיק מונקייז... קליפ השבוע: guns - sweet child o' mine תמונת השבוע

למעלה