שיר מקסים.למה הדר קטעה אותו בא מצע הבית האחרון הכי יפה לדעתי למה הדר קטעה אותו באמצע ?
ש שימרית5 New member 3/7/06 #235 שיר מקסים.למה הדר קטעה אותו בא מצע הבית האחרון הכי יפה לדעתי למה הדר קטעה אותו באמצע ?
ש שימרית5 New member 3/7/06 #247 אבל היו אחריו עוד כמה שירים הוא לא היה השיר האחרון היו אחריו עוד כמה שירים וזה שיר בהשמעת בכורה פעם ראשונה בתוכנית חבל מאוד שדווקא אותו היא קטעה ודווקא בבית האחרון שהוא הכי יפה.
אבל היו אחריו עוד כמה שירים הוא לא היה השיר האחרון היו אחריו עוד כמה שירים וזה שיר בהשמעת בכורה פעם ראשונה בתוכנית חבל מאוד שדווקא אותו היא קטעה ודווקא בבית האחרון שהוא הכי יפה.
R RJlake New member 3/7/06 #249 אממ לא כזה חבל אבל בכל אופן יש לה רשימת שירים לתוכנית והיא צריכה להספיק את רובם...ולכן היא קטעה אותו...
אממ לא כזה חבל אבל בכל אופן יש לה רשימת שירים לתוכנית והיא צריכה להספיק את רובם...ולכן היא קטעה אותו...
L limors2 Active member 3/7/06 #195 קוקס!!קוקס!!!!קוקס!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif יש להם מבטא ממש ממש ממש ממש ממש ממש שווה והקאבר קרייזי שלהם מושלם
קוקס!!קוקס!!!!קוקס!!../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif יש להם מבטא ממש ממש ממש ממש ממש ממש שווה והקאבר קרייזי שלהם מושלם
R RJlake New member 3/7/06 #200 אם כבר מבטא...היום שמעתי את הדיסק של פאניק אט דה דיסקו ונתחיל מזה שלסולן יש קול ממש יפה אבל המבטא שלו אולהי
אם כבר מבטא...היום שמעתי את הדיסק של פאניק אט דה דיסקו ונתחיל מזה שלסולן יש קול ממש יפה אבל המבטא שלו אולהי
R RJlake New member 3/7/06 #218 לא שמעתי את כולו...ממה ששמעתי הוא ממש טוב! הקול של הסולן ממש יפה! וסוף סוף קניתי את הדיסק של אביב גפן ועוד 4 דקות נקשיב לו
לא שמעתי את כולו...ממה ששמעתי הוא ממש טוב! הקול של הסולן ממש יפה! וסוף סוף קניתי את הדיסק של אביב גפן ועוד 4 דקות נקשיב לו
ע עורוס New member 3/7/06 #225 ועוד אם כבר מבטא.. ../images/Emo97.gif Hello. This is Marlen, and this is Preetch. We're Mattafix and we're right here with you on GALGALATZ. Singeeeeeeeeels, '06 כמה זמן לא שמו את זה
ועוד אם כבר מבטא.. ../images/Emo97.gif Hello. This is Marlen, and this is Preetch. We're Mattafix and we're right here with you on GALGALATZ. Singeeeeeeeeels, '06 כמה זמן לא שמו את זה
L limors2 Active member 3/7/06 #230 נכון, אני מתגעגעת../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif ללשמוע את זה בגלגלצ כי אני שומעת לבד כל יום
ג גינגימניה New member 3/7/06 #204 בעשר אני אכין לי קפה חזק חזק למה אני הולכת להירדם,ויש לי שיעורי בית לעשות,ולא בא לי ללכת לישון אבל העייפות מכניעה אותי
בעשר אני אכין לי קפה חזק חזק למה אני הולכת להירדם,ויש לי שיעורי בית לעשות,ולא בא לי ללכת לישון אבל העייפות מכניעה אותי
L limors2 Active member 3/7/06 #207 חחחחחחח קוואמי../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif אני מסכימה עם כל מה שזה *סגידה*